beyler ben mu ya yeni başlıyacağım baktımki bir sürü private server konusu var globali araştırdım free2play ama benim kanımca burada global hiç tercih edilmiyor neden?
up ? birileri girpde cvap atarsa sewinirim
10kişi bakmış 1 cevap yok:S
up
Dostum Hoşgeldin önceliklen
Bak burdaki serverlar bizim kendi serverlarimiz buyur seç beyen kas Ok
Global i Tercih Etmemelerindeki Neden Epeyce Ureyen Fun Serverlar.Fun Server Kolay Oldugu İcin Girip Globalde 1 Level İcin Gunlerce Kasmak Acikcasi Zor Geliyor.E Birazda Sıkıcı Tabi.
Xobalt abimin dedigi gibi Fun serverlar öldürdü Globali birde artık mu onlineda reset ve lvl kasmaktan baska yapamamak oyuncular madem öyle bende FUn kasim demesine neden oLdu
tesekkürler. peki fun server için elimdeki client yeterlimi? ayrıca hangisini önerirsiniz.
GLOBALİ 7 SENE OYNADIM EN ZEVKLİ SERVER OYNANMAMASININ TEK NEDENİ TURKLERİN AZLIGI :D ZOR FALAN OLMASI BAHANE
Şahsi görüşüm o server da oynarsam para vermem gerekicek. Ve galiba 400 lwl olmak için 2 yıl uğraşmam gerekicek(2 yılmı emin deilim başkasına sor:)... Ve adamlar 400 lwl olmuşlar Ben zor serverları sevmeme rağmen o server da oynamama hiç ihtimal vermedim. Hele senin sanırsam oyunda öğreneceğin çok şey var bul bi orta server ilk önce öğren. 3 aya kalmaz sende bu soruyu cevaplayabilirsin
nedenmi tutulmuyor. çünkü burdaki millet çekemez öyle 1x 2x türk adamı kolaya kaçar neden uğraşsın 1 lvli 1 saniyede almak warken 1 saatte almaya ben globaldeym emeklerin boşa gitmesin değer kazansn istiyosan global kas boş koy bu sitedeki her server kapanir reslenir ama oraya bişi olmaz.
Eger Emeginin Bosa Gitmesini İstemiyosan Global Veye Diger Offical MuOnline Oyunlarini Tavsiye Ederim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme