Şimdi Ara

neden global değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben mu ya yeni başlıyacağım baktımki bir sürü private server konusu var
    globali araştırdım free2play ama benim kanımca burada global hiç tercih edilmiyor neden?

• up
    ? birileri girpde cvap atarsa sewinirim
  • 10kişi bakmış 1 cevap yok:S
  • up
  • Dostum Hoşgeldin önceliklen

Bak burdaki serverlar bizim kendi serverlarimiz buyur seç beyen kas Ok
  • Global i Tercih Etmemelerindeki Neden Epeyce Ureyen Fun Serverlar.Fun Server Kolay Oldugu İcin Girip Globalde 1 Level İcin Gunlerce Kasmak Acikcasi Zor Geliyor.E Birazda Sıkıcı Tabi.
  • Xobalt abimin dedigi gibi Fun serverlar öldürdü Globali birde artık mu onlineda reset ve lvl kasmaktan baska yapamamak oyuncular madem öyle bende FUn kasim demesine neden oLdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkürler.
    peki fun server için elimdeki client yeterlimi? ayrıca hangisini önerirsiniz.
  • GLOBALİ 7 SENE OYNADIM EN ZEVKLİ SERVER OYNANMAMASININ TEK NEDENİ TURKLERİN AZLIGI :D ZOR FALAN OLMASI BAHANE
  • Şahsi görüşüm o server da oynarsam para vermem gerekicek. Ve galiba 400 lwl olmak için 2 yıl uğraşmam gerekicek(2 yılmı emin deilim başkasına sor:)... Ve adamlar 400 lwl olmuşlar Ben zor serverları sevmeme rağmen o server da oynamama hiç ihtimal vermedim. Hele senin sanırsam oyunda öğreneceğin çok şey var bul bi orta server ilk önce öğren. 3 aya kalmaz sende bu soruyu cevaplayabilirsin
  • nedenmi tutulmuyor.
    çünkü burdaki millet çekemez öyle 1x 2x türk adamı kolaya kaçar neden uğraşsın 1 lvli 1 saniyede almak warken 1 saatte almaya
    ben globaldeym emeklerin boşa gitmesin değer kazansn istiyosan global kas boş koy bu sitedeki her server kapanir reslenir ama oraya bişi olmaz.
  • Eger Emeginin Bosa Gitmesini İstemiyosan Global Veye Diger Offical MuOnline Oyunlarini Tavsiye Ederim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.