Şimdi Ara

neden geziye karşıyız açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç yıl önce mısırda darbe olduğunda herkes dedi ki bu bütün orta doğuyu vurur türkiye önlem almalı oyuna gelmeyin kanmayın siz bi halt yaptığınızı zannediyorsunuz ama sizi ateşlendiren amerika aslında. bakın geçen yıl olaylar suriyeye kadar geldi erdoğan bir ara resmen girecekti suriyeye amerikada itekledi bizde türkiyeye destek veririz suriyede halk haklıdır türk uçağı filan düşürüldü savaşın eşiğindeydik ama erdoğan suriyeye girerse bir daha ordan çıkamayacağını anladı ve döndü işte bu amerikaya tetiği çektittirdi. oturun biraz düşünün ben size akp en iyidir ona oy veren süperdir oy vermeyen salaktır demiyorum veya eleştirmeyin demiyorum illa bunu sevin tapın demiyorum ama düşünün amerikanj oyuncağı olmayın şu anda haliniz suriye gibi olsa mutlu olur muydunuz ki bizim ülke bölünmeye dahada hazır bir yandan pkk özerklik ilan etse diğer yanda alevi sünni diğer yanda 70 lerdeki gibi komünist ülkücü kardeş kardeşe girmiş ortalıkı kan götürüyor ne kazanırsınız çıkın adam akıllı siyaset yapın tamam 4 bakan yolsuzluk yapmıştır haram zıkkımda olsun çalmanın her türlüsü haramdır tamam belki rüşvette var ama şuna cevap verin sizi çok destekleyen merkel sütten çıkmış ak kaşık mı kemal kılıçdaroğlu ssk yı batırmadı mı bundan 20 yıl önce ülke 10 lira kazanıyorsa 3 lirasına dönemin bakanı zartı zurtu cebine atıyordu ama şimdi ülke 100 lira kazanırken 20 lirasını ceplerine atıyor rüşvet yolsuzluk arttı ama azaldı nerden baktığına bağlı ben yiyenleri savunmuyorum dediğim gibi haram zıkkım olsun ama amerikanın zartın zurtun oyuınuna gelipte kendi ülkeni yurt dışa şikayet etmek haysitsizliktir

• Lütfen " . " işaretini kullanın. Okurken beynim yandı, sen nasıl yazdın

Her neyse anladıklarımın kadarıyla yazacağım her türlü soruya, eleştiriye açığım

Suriye, büyük ortadoğu projesi (BOP) adını verdikleri proje kapsamında olan bir ülke. Amerika buradaki kargaşayı destekleyen bir ülke. Amerika 2. dünya savaşında sonra rahat durmamış tüm askeri gücünü diğer ülkeler üstünde kullanıp maddi gelir elde etmeye çalışmıştır. BOP Yahudi planıdır. Sayın Erbakan'ın bu konular hakkında çok güzel açıklamaları var. Aman dikkat RTE'ye giydiriyor, kalbin dayanmayabilir.

Şimdi diyeceksin Amerika ile bizim aramızda ne gibi bağlantı olabilir. RTE başa gelirken ben BOP Eşbaşkanıyım diyerekten geldi. Amacı ülkemizi tampon ülke ilan edip orta-doğu bataklığında hem Amerika'yı destekleyecek hemde orta-doğudaki krizleri Avrupa'dan koruyacaktı (Avrupa ne alaka deme anlatacağım). Tabi tampon görevi sıcak savaşın yaşandığı yerde ölümler, kayıplar olacak. Türkiye'yi buna hazırlamak için her türlü siyasi figüranlık yapıldı.

Önemli: Sınır kapımızda olan patlamalar, Hatay'da gerçekleşen saldırılar. (Şuan tam olarak hatırlayamadığım olaylarda oldu. Merak edersen internette bulabilirsin.)

Şimdi bu figüranlık nedir diye sorarsan; büyük lider, dünya lideri, uzun adam falan filan. Yani insanlar olaylara değil, bir kişinin ağzında çıkanlara inanması. Akıl ve mantık doğrultusunda karar verilmemesi, bir kişiye amaçsızca güdülen güvenme.

Olaylarda burada patlak veriyor. Kendisini dahi yalanlamaya başlayan biri için bunları açıklamak çok zor. Kendine düşmanlar yarartıp insanlara onları inandırıyor. Bu tüm diktatörlüğün en temel görevidir.

A kişi diktatör olsun. İbre kendisine dönmeden düşmanlar oluşturması ve ibreyi o yöne doğru ittirmesi gerekir. Bu tamamen algıyı yönetmeye benzer. Onlar poker oynatanlar, bizler ise oynayanlarız kısacası.

Gezide provokatörler çok oldu. Onlar bilinsinki tamanen halk düşmanıdır. Tam ibre kendisine döndü, cebinde telsizli provokatör militanları ortaya çıktı.

Aşırı solcu gruplardan haz etmem. Boş bir hayale kapılıp gitmiş insanlardır. Aynı şekilde aşırıcı sağcı insanlarada söyleyebilirim.

Gelelim Avrupa konusuna. RTE herkese bol keseden sözler verdi. Bunlardan biride AB içindi. AB'ye alın orta-doğudan kar sağlayalım. Daha sonra Suriye'li yurtsuz insanlara kucak açtı. Belli bir zaman geçti RTE bu sefer hani Suriye'liler için yardımcı olacaktınız dedi. Baktıki Avrupa bu iş yaş, en iyisi bağımızı koparalım. O gündür bu gündür Avrupa bağlantılarımız iyice koptu.

Son ses kayıtlarında ortaya çıkan bir olay sayesinde savaşın ucundan döndük. Allah büyük kanla kazanılmış topraklarımızı bir kaç kendini bilmez insanlar yüzünde daha fazla dökülmedi.

Çalsın ama yapsın diyenlerdensin. Aşağılık kompleksin verdiği diğer bir yansıma. Bundan iyisi yok adam çalıyor ama hemde yapıyor. Eğer bu kadar aşağılanacaksak olmaz arkadaş. Çalmadan yapacak ki helali olsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Lütfen " . " işaretini kullanın. Okurken beynim yandı, sen nasıl yazdın

Her neyse anladıklarımın kadarıyla yazacağım her türlü soruya, eleştiriye açığım

Suriye, büyük ortadoğu projesi (BOP) adını verdikleri proje kapsamında olan bir ülke. Amerika buradaki kargaşayı destekleyen bir ülke. Amerika 2. dünya savaşında sonra rahat durmamış tüm askeri gücünü diğer ülkeler üstünde kullanıp maddi gelir elde etmeye çalışmıştır. BOP Yahudi planıdır. Sayın Erbakan'ın bu konular hakkında çok güzel açıklamaları var. Aman dikkat RTE'ye giydiriyor, kalbin dayanmayabilir.

Şimdi diyeceksin Amerika ile bizim aramızda ne gibi bağlantı olabilir. RTE başa gelirken ben BOP Eşbaşkanıyım diyerekten geldi. Amacı ülkemizi tampon ülke ilan edip orta-doğu bataklığında hem Amerika'yı destekleyecek hemde orta-doğudaki krizleri Avrupa'dan koruyacaktı (Avrupa ne alaka deme anlatacağım). Tabi tampon görevi sıcak savaşın yaşandığı yerde ölümler, kayıplar olacak. Türkiye'yi buna hazırlamak için her türlü siyasi figüranlık yapıldı.

Önemli: Sınır kapımızda olan patlamalar, Hatay'da gerçekleşen saldırılar. (Şuan tam olarak hatırlayamadığım olaylarda oldu. Merak edersen internette bulabilirsin.)

Şimdi bu figüranlık nedir diye sorarsan; büyük lider, dünya lideri, uzun adam falan filan. Yani insanlar olaylara değil, bir kişinin ağzında çıkanlara inanması. Akıl ve mantık doğrultusunda karar verilmemesi, bir kişiye amaçsızca güdülen güvenme.

Olaylarda burada patlak veriyor. Kendisini dahi yalanlamaya başlayan biri için bunları açıklamak çok zor. Kendine düşmanlar yarartıp insanlara onları inandırıyor. Bu tüm diktatörlüğün en temel görevidir.

A kişi diktatör olsun. İbre kendisine dönmeden düşmanlar oluşturması ve ibreyi o yöne doğru ittirmesi gerekir. Bu tamamen algıyı yönetmeye benzer. Onlar poker oynatanlar, bizler ise oynayanlarız kısacası.

Gezide provokatörler çok oldu. Onlar bilinsinki tamanen halk düşmanıdır. Tam ibre kendisine döndü, cebinde telsizli provokatör militanları ortaya çıktı.

Aşırı solcu gruplardan haz etmem. Boş bir hayale kapılıp gitmiş insanlardır. Aynı şekilde aşırıcı sağcı insanlarada söyleyebilirim.

Gelelim Avrupa konusuna. RTE herkese bol keseden sözler verdi. Bunlardan biride AB içindi. AB'ye alın orta-doğudan kar sağlayalım. Daha sonra Suriye'li yurtsuz insanlara kucak açtı. Belli bir zaman geçti RTE bu sefer hani Suriye'liler için yardımcı olacaktınız dedi. Baktıki Avrupa bu iş yaş, en iyisi bağımızı koparalım. O gündür bu gündür Avrupa bağlantılarımız iyice koptu.

Son ses kayıtlarında ortaya çıkan bir olay sayesinde savaşın ucundan döndük. Allah büyük kanla kazanılmış topraklarımızı bir kaç kendini bilmez insanlar yüzünde daha fazla dökülmedi.

Çalsın ama yapsın diyenlerdensin. Aşağılık kompleksin verdiği diğer bir yansıma. Bundan iyisi yok adam çalıyor ama hemde yapıyor. Eğer bu kadar aşağılanacaksak olmaz arkadaş. Çalmadan yapacak ki helali olsun!

yalnız bop projesi bushla başladı başladığı gibi bitti evet erdoğan ilk başta rol aldı ama bunu diyarbakırı belkide ortadoğunun new yorku yapmak içindi yani orta doğudaki ekonomi alım satım diyarbakırdan dönebilirdi ama akp nin rolü amerikanın oyuncaklığı değil o dönem çok daha fazla tartışılan kadın hakları gibi meselelerin trkiyede bir sorun oluşturmadığını göstermek bunun ortadoğuda öncülüğünü yapmaktı proje ilk başta çok saf gözüküp sonradan hainleşmiş olabilir ama önemli olan proje başladığı gibi bitti ve şu anki olayların bop ilgisi yok diyende var var diyende var bu biraz senin bakış açına kalmış

edit: şöyle bir durumda vardır 2010-2011 de filan söylenmiştir türkiye ırak suriye gürcistan sınırlarını kaldırması. ama buda suriye ırak gürcistan artık türkiyenindir anlamında değil ortak yaşamak kardeşce yaşamak ab gibi ortak çıkar anlaşmaları yapmak ki türkiyenin çok işine gelebilirdi böyle bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıameetci -- 24 Haziran 2014; 12:32:26 >

• Amaç Diyarbakır ve New York york öyle mi ?
    Kardesim bunu yapmak için BOP a dahil olmaya gerek yok. GAP ve benzeri projeler yeterli, kesinlikle bu konuya dikkatini çekiyorum. Kandırmışlar sizi. Böyle bie hikaye yok.
    Basbakanimiz amerikan uşağıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim ABD'nin oyununa gelmemeli diyorsun, Tayyip dediğin adam ABD'nin lafından dışarı çıktı mı?
  • Tayyip Ocalan'la Ozerklik anlasmasini imzaladi. CB destegi ile ozerklik takasi yapti.

Sen nerede yasiyon ben bilmiyorum ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 24 Haziran 2014; 23:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Tayyip Ocalan'la Ozerklik anlasmasini imzaladi. CB destegi ile ozerklik takasi yapti.

Secimlerin ertesi günü pkklılar devletlerini ilan etcek diyodun halen beklemedeyiz noldu o iş ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Tayyip Ocalan'la Ozerklik anlasmasini imzaladi. CB destegi ile ozerklik takasi yapti.

Secimlerin ertesi günü pkklılar devletlerini ilan etcek diyodun halen beklemedeyiz noldu o iş ?

at çamur izi kalsın.
    şimdisana soyliceklerimi yazsam suresiz uzaklaştırılırım
  • quote:

quote:

quote:

at çamur izi kalsın.
    şimdisana soyliceklerimi yazsam suresiz uzaklaştırılırım

Hı hı ust mesajda atmıssın camurunu ızı kalsın dıyosun zaten :)

• Hepınızın soyledıklerı konustuklarınız bos safsatalar hıc kusura bakmayın . Onu o getırdıde bunu bu getırdı . Tayyıp Erdoganı ABD falan getırmedı kardesım onu mıllet sectı . ABD mı verdı %50 oyu sız neyın kafasını yasıyorsunuz ? Bırılerı bır palavra attı sızde tekrarlaya tekrarlaya ınandınız ona .

ABD ye bugune kdar karsı koyan acıktan dusmanlık eden bır ısım oldu onun adıda Erbakandı . Resmen tehdıt edıyor , dıplomatları ulkye sokmuyordu . Buyuk basarılar lde etmesıne ragmen 1 sen kalabıldı . Sonra asker baskı yaptı hukumet dustu . Sonrasında olanlar malumunuzdur . Cıller yerıne Sulo efendı Mesut Yılmazı sctı falan fılan . Bununla mı kaldı hayır , sız bu ulknın dununu bılmezsenız bugunu anlayamazsınız . Ne zamankı ulke duze cıktı ABD gudumlu askerımız darbe yaptı . Bu ulke kuruldu kurulalı halkın sectıgı tum ıktıdarlar ABD gudumlu ordumuzca gorevden alındı . Egemenlık hıcbır zaman mılltın olamadı . Hal bu ıken , ABD kanserı ulkemızın ıcıne kdr sızmıs ıken goreve 2002 de gelen , devlet ıcınde hıcbır yapılanması olmayan , kurtlar sofrasına ABD nın cırıt attıgı ortama yenı gıren Tayyıp nasıl olupda ABD ye karsı gelecektı . Boyl bır hareket Erbakan'ın basına gelenın tekrarı olmayacak mıydı ? . Tayyıp ılk gldıgınde mecbur ABD gudumlu askerden , ulkedkı vesayet sıstemınden korunmak ıcın gomlegımızı cıkardık dedı , yonumuz batı ddı , bob baskanıyım dedı ddı de dedı . Irak Isgalıne ses bıle cıkaramadı . Ama bu surede de kımse onu ındırmedı . Onca dıkkatıne ragmen gldıgı gunlerde Cumhurıyet mıtınglerı duzenlendı , asker hr ortamda protesto ettı , o gelınce kalkmadı , hanımı basortulu dıye davtlre katılmadı . Bu zaman ıcınde yapılanları sınye cektı ve ABD odaklı yapılanmayı yavas yavas cokerttı . Ulke ıcındekı drın dvletı bıtırdı , cetelerı yokettı , vesayet duznıne agır darbeler vurdu . Bunu yaparken hatırlayın az daha partısı kapatılacaktı . Gul cumhurbaskanı olmasın dıye neler neler yapıldı . Ama tum bu olanları halk gordu ve hr secımde ona olan destegını arttırdı . Onu ABD dgıl halk sectı . Geldıgımız noktada gunucu topladı ve artık ABD nın kendısıne bır darbe ıle ındıremyecegı asıkar oldugunda dıs polıtıkada bagımsız harekt tmye basladık . Batıdan baskasından tıcaret yapmayan ulkemız dogudakı devletlerle tıcarte ve ılıskılre basladı . Uluslararası sorunlara karısmaya basladı . Israıle acıkca dusmanlık gosterdı karssına aldı . Bırlesmıs mılletlere dunya 5 ten buyuktur ddı . Bunu yapan bızım basbakanımız yahu sadece bu sozunden dolayı alnından opmek lazım o yıgıtı . Tum sılahını dısarıdan alan ordumuzun ıhtıyaclarının %60 tan fazlasını yerlı uretmeye basladık , teror sorununu bıtırdık , ekonomımızı buyuttuk , proje uzerıne projeler sunuyoruz ama bakın bunları yapınca dıs gucler rahat bırakıyormu . Gezı olayları bır yandan , surıye olayları bır yandan , dogudakı olaylar bır yandan , ermenı olayları bır yandan , alevı olayları falan falan . Hepsı herkes avrupadakı gazeteler , ınternet paylasım sıtelerı , avrupalı tum lıdrler , ortadogudakı mpryalızm atıkları , ulkedekı vesayet duzenı hepsı ortak olarak bu adama yuklnıyor . Hepsı bu adamın ınmesı ıcın ugrasıyorlar . Tum bu guclere karsı yalnızca mıllt onun yanındadır . Mıllt olmasa onu bır kasık suda bogacaksınız bılıyoruz . Abd ye kalsa neler nelr edecek cok ıyı bılıyoruz . Erbakanın , menderesın , ozalın basına gelenlerı cok ıyı bılıyoruz . Kusura bakmayında bunu da yedırtmycez ! . Ne ABD ye ne Almanyaya ne Israıle ne Irana ne Esada ne Ittıhat Terakkı zıhnıyetındekı CHP ye ne gavurun masası PKK ya ne emperyalızmın oyuncagı Capulculara , yedırtmyecez . Gucu yeten sandıga gelsın , demokrası var mıllet ıradesı var gucu yten gelsın oraya . Parklara cıkmayla , havaı fısek molotop tabak tencereyle yıldıramazsınız bızı sızın devrınız bıttı . Artık mıllet ıdaresı var bu ulkede o kadar ! .

• Vahap yüregine saglık

• quote:

sen hiç hdp bdp başkanlarını dinledin mi kardeş adamlar kendi adaylarını 2 günne açıklıyorlar neyin kafasındasın sen barış süreci devletle akp yle değil ben siyaset alanında akp ile mücadele ederim dedi geçen hafta hdp başkanı gündemi burdan takip etmeyin gidin adamlar ne diyor ne konuşuyor onu dinleyin bir salak eşki sözlük zart sözlük zurt forum da bi hikaye uyduruyor benim vatandaşım hemen inanıyor gidip baksana aslı var mı diye senin elinde var mı kanıtlı bir şey diyor mu erdoğan sizin cb desteğinize karşı özerklik ödülü vereceğim var mı böyle bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

quote:

sen hiç hdp bdp başkanlarını dinledin mi kardeş adamlar kendi adaylarını 2 günne açıklıyorlar neyin kafasındasın sen barış süreci devletle akp yle değil ben siyaset alanında akp ile mücadele ederim dedi geçen hafta hdp başkanı gündemi burdan takip etmeyin gidin adamlar ne diyor ne konuşuyor onu dinleyin bir salak eşki sözlük zart sözlük zurt forum da bi hikaye uyduruyor benim vatandaşım hemen inanıyor gidip baksana aslı var mı diye senin elinde var mı kanıtlı bir şey diyor mu erdoğan sizin cb desteğinize karşı özerklik ödülü vereceğim var mı böyle bir şey

2. turda destekleyecekler tabiki bu kadar mı kor olunur

• quote:

quote:

quote:

2. tura kalacağını kim söyledi

• quote:

quote:

quote:

quote:

2. tura kalır da kurtler tayyibi desteklerse kendini suresiz uzaklastiracan mi?
    tersi olursa ben suresiz uzaklastiracam.

varmi yuregin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2. tura kalır da kurtler tayyibi desteklerse kendini suresiz uzaklastiracan mi?
    tersi olursa ben suresiz uzaklastiracam.

varmi yuregin.

öyle bir durumda büyük çoğunluk sandığa gitmez yada gecersiz atar ama büük mhp dşmanları atar ancak

• quote:

quote:

Hocam naptın sen ya
    Taşı gediğine oturtmuşsun

• bu forumun %80'i ergen ve akp'den öncesini bilmiyor, düşmanlıklarının sebebi budur. kriz zamanında 2 gün bile tüpsüz yaşasalardı anlarlardı. Ekmek bulamayıp suda yumuşatılmış arpa yeselerdi, hastane önünde dedesiyle günlerce kalsalardı anlarlardı herşeyi. Ailem komşular dedem bana anlatıyor içim sızlıyor dinlerken.

Başbakanın her yaptığına her dediğine körü körüne inanan destekleyen saflarda var biliyorum, dikdatörlüğüde var belli ediyor çünkü o koltuğa iyi alıştı, o koltukta yıllarca oturan en iyi insan bile bozulur bence. çünkü bir düşünün insanın cebinde para olunca harbiden değişiyor, herif ülkeyi yönetiyor parasıda var yetkiside var zamanla bozuluyor haliyle. yolsuzluk iddalarına vs inanmıyorum çünkü her zaman yıldızı parlayan başarılı insanlara bu ülkede atılmadık iftiralar kalmadı. tamda bu seçim öncesi ses kayıtları, yolsuzlukların kayıtları vs bir kamyon idda vardı ortada ama yemin ederim seçimden bir gün sonra hepsini unuttular gündemden düştü. seçim öncesi önem veriyorlarda sonra unutuyorlarsa ortada iftira vardır.

sokaktaki insan tayyip şunu demiş bunu demiş çapulcu demiş filan umrunda değil, millet lokmasını düşünüyor, ev düşünüyor yol düşünüyor hizmet düşünüyor oy almasının en büyük sebebi bu.

akpden öncekileride biliyorlar akp döneminide biliyorlar. o yüzden oy atıyorlar. akp'nin kötü tarafı yok mu onlarca sebep var, dini kullanıyor bir kere. ama şuan kötünün iyisi bence. ben milliyetçi bir insanım ama devlet bahçeliyide biliyorum. ayrıca kılıçdaroğlunuda biliyorum. kime oy versin bu millet? muhalefetin ne olduğu belli. mecbur akp'ye veriyorlar. misal en basit örnek şuan 7 yaşındaki çocukta bile son model telefon var, herkeste amiral gemisi var. doğruya doğru ben sokağa çıkayım doğru düzgün fakir görmüyorum herkes şekil arabası evi olmayan tanıdıklarım kalmadı toki moki devlet bir şekilde halkı mal sahibi yaptı. eskiden ev almak deyince asdfjlklk diye gülerlerdi. hayaldi anlayacağınız. evi var denince nasılda gözünde büyürdü herkesin,şimdi bizim tanıdık bi dolmuşçu abinin bile 3 evi var kayaşehirde. millet zenginleşti arkadaş şunu öncelikle kabullenmeniz gerek körü körüne eleştirilmez bir parti.

eskiden neler neler yaşandı be anlatıyorlar, izliyorum belgeselleri şaşırıyorum. sosyal medayada akp düşmanının çok olmasının sebebi yaşları. bu forumun %80'i liseli, adam zorluk çekmemiş hayatında. öncekileri görmemiş tabi akp düşmanı olur.

ben küçükken annem çok ağladığım zamanlarda kare bisküviyi ıslatıp şekere batırarak pasta diye kandırırmış beni öyle susarmışım. tabi yaşınız küçük rahatınız yerinde elde telefon önünde bilgisayar play stationla doğdunuz, abi kardeş sırasıyla yağ ve şeker kuyruğunda beklemenin ne demek olduğundan haberiniz yok. zamanında çok sıra beklemiş, maaş yüzü görmeyen, ev almayı sadece hayal eden o koyun dediğiniz anadolu insanlarının çektiği acıları tadarsınız inşallah vatan hainleri

• quote:

dhkp-c nin bürolarından kendini kurtarmalısın.
  • Okumadım noktalama özürlü. Geziyi Amerika ateşliyo falan yazmışsın galiba Tayyip'in tüm emirleri Amerikadan aldığınıda biliyorsundur galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.