Şimdi Ara

neden dereceli esnek oynuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden her sene riot bize ayrı bir saçmalığını dayatıyor , tamam dereceli esnek diye bişey yaptınız da solo Q neden kapıyorsun arkadaşım elo kasmak istiyorum neden bana zorla bu saçma sırayı oynatıyorsun bana riot

eminim ki solo q açılınca kimse bu sıranın yüzüne bakmayacak yeni sezon açılana kadar elo kasalım dedik 20 gün kaldı şunun şurasında boğazımızda bıraktılar yine hevesimizi

• iyi canımız sıkılmasın dedik 10 oyun atalım yerleşelim dedik plat 5 attı şimdi de sıralar fixlendi liginizi belirlemek için 1 oyun daha atın dediler silver 2 attı çıldırıyorum müthiş işliyor sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

iyi canımız sıkılmasın dedik 10 oyun atalım yerleşelim dedik plat 5 attı şimdi de sıralar fixlendi liginizi belirlemek için 1 oyun daha atın dediler silver 2 attı çıldırıyorum müthiş işliyor sistem

Normal ligin ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon bittikten sonra soloq oynamak saçmaydı çünkü zaten plat1 den başlıyorsun yeni sezonda kastığın ligin bir anlamı kalmıyor

• Gizli bir mmr oluyor lig sadece gözüken kısmı işin , suanki halimle plat 1 başlasam 20 lp gelse belki sezon başlayana kadar oynayıp elomu yükseltsem +40a kadar çıkabiliyor demek istediğim o boşuna oynamıyorsun

• Ben hic oynamicam bir zarari olmaz umarim

• bıktım eşleştirme sistemi ayrı saçma kendisi ayrı saçma böyle bi yeni sıra açmanın hiçbir mantığı yoktu. yeter ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esnek sıranın önemi soloq gelince azalcak katılıyorum ama en azından gold kasın sezon sonu ödülü için.4w 6lose aldım plat 2 attı
  • Oynama oyna diyenmi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Oynama oyna diyenmi var

solo Q yu açtılar da esnek oynamak için can attık sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Oynama oyna diyenmi var

solo Q yu açtılar da esnek oynamak için can attık sanki

aman hocam boşver aram gel
  • Olm kendi ligim dia 3. Esnek ligte plat 1 başladım plat 3 e düştüm. Moralim cidden bozuk ya soloq mmr`imi etkilemese bari :(

• 1 oyun attim öyle sacmaydi ki.
    Daha oynamayi düşünmüyorum.
    Normal game oynarim daha iyi.

• Bence esnek dereceyi yeni gelen champler ve mape alışşın oyuncular diye açtılar hem böylece soloq girip yeni karakter deneyip feedlerin onune geçmiş oluyolar.Benim düşünüp en mantıklı yorumlamam bu gibi
  • Ben açıkçası memnunum eslestirmeyi duzelttiler zaten kendi ligimden adamlar geliyor.Hem fazla kasmiyorum hem ayni herolari karşılıli iki takimda görmüyorum hemde yasuo gibi illetleri banliyorum.Kapali secimin kalkip bunun kalmasi taraftariyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 18 Kasım 2016; 23:39:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.