Şimdi Ara

Neden charlarımız soyulur !!!! Yardım Edin Beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yakuza kardesim bu onlinegame.psw virüsü ile chari soyan sahıslar paraları ve itemleri alıp kasadakileri bırakıyor.. soyulanların hepsinde aynı olay olmustur.. bendede öle oldu kasa doluydu. item ve paralar gitmisti.. cafe de agdan baglı olduugu için pc ler rahatca diger pc lerede bulasmıstır. her pc yi virüs taramasından geçirin hatta virüsü sildikden sonra format atin.. yoksa cafedeki oynayan herkez haftada bir soyulur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice AGE

Son zamanlar çok olmaya başladı.
    Bence Loader kullanıldıgından adını tam hatırlayamıyorum RUMATA loader dı galiba.

Not:konu yanlış yerde.

bu loadheri kullanan arklarımın hepsinin charları soyuldu .. bu loaderi bende kullanıodum 4 kere de ben soyuldum maymun loaderi kullanın (ismini hatırlamıom)
  • Arkadaslar sıze kımn oldugunu solım extraloob sıtesıne bı uye olım dedım nelere var felan.ıste maılım actıvasyon kodunu gonderdıler yaptım sonra ıcıme bı suphe dogdu pc bı taratım dedım bıde bakdım onlıne games vırusu norton buluyo sılemıyo o kadar ugrastım sılemedım sonra spy bot searc programı yardımı ıle yakaladım norton a sıldırdım sakın extraloob a uye olmayın ACTIVASYON KODUNDA ONLINE GAMES VIRUSU VAR vede dıyer sıtelerdede vardır emınım dıkkatlı olun...
  • Kusura bakma arkadaşim kendi ahmakliğindan soyulmuşsundur.

Adamlar her versiyonda çalişan loader diye bir başlik atiyor.
    Herkes indiriyor sonra format atiyorsunuz ilk loaderi beğenmeyip rumata ninkini indiriyorsunuz.
    bu arada şifreleriniz ilk loaderi yayinlayan sitenin eline geçiyor.

sonra gelip te rumata nin yaptiği loader a suç atiyorsunuz.

1. vaka böyle

2. vaka ise

Ilk sitemizde (silkroadmax) yayinlanan programlara suç atmadan önce amvo trojeni yemişmisiniz bi ona bakin.
    daha sonra armadax i kontrol edin. bunlar antivirüs programlarinca tespit edilemeyen şeylerdir.
  • İllegal . . .
  • exchance kabul etmyin veya göndermeyin. tüm işlerinizi staldan hallediniz.
    norton antibirüs 360 kullanınız. ( sistemi en az kasma ödülü aldı 2009)
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak20055

exchance kabul etmyin veya göndermeyin. tüm işlerinizi staldan hallediniz.
    norton antibirüs 360 kullanınız. ( sistemi en az kasma ödülü aldı 2009)

Exchange ile alakası yoktur.Exchange gönderince o kişi senin bilgisiyara bağlanmıyor bırakın saçma şehir efsanelerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSwa

Kusura bakma arkadaşim kendi ahmakliğindan soyulmuşsundur.

Adamlar her versiyonda çalişan loader diye bir başlik atiyor.
    Herkes indiriyor sonra format atiyorsunuz ilk loaderi beğenmeyip rumata ninkini indiriyorsunuz.
    bu arada şifreleriniz ilk loaderi yayinlayan sitenin eline geçiyor.

sonra gelip te rumata nin yaptiği loader a suç atiyorsunuz.

1. vaka böyle

2. vaka ise

Ilk sitemizde (silkroadmax) yayinlanan programlara suç atmadan önce amvo trojeni yemişmisiniz bi ona bakin.
    daha sonra armadax i kontrol edin. bunlar antivirüs programlarinca tespit edilemeyen şeylerdir.

Noktası Noktasına doğru bir açıklama.

Neden Çok zamandır rumata kullanıyorum ve charlarıma hiç birşey olmuyor .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightDevil -- 26 Mart 2009; 19:57:34 >

• KasperSky Internet Security veya NOD32 kullanın. İkisinde onlinegames virüsünü bulup silebiliyor. İkisinide kullandım toplamda 4-5 kere yakaladı bu virüsü iki programda. iSro bot dışında illegal kullanmayan birisiyim. İmkanı olup 2 pc si olanlar, 1 pc sini sadece çarına , silkroad a ayırsın. Bot dışında bir program kullanmasın.
  • 8 Tane carım soyuuldu 86 nuker 86 wızz 59bow Charlarım soyuldu
    Anlamadıgım tek sey charın Tum ıtemlerıı almıslar 85+5 Spearı almamıslar elıkserlarını almamıslar
    anlamadım ama Sro dan soguyorum yavas yavas ne bu ya neden soyuluo acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilhunter2

8 Tane carım soyuuldu 86 nuker 86 wızz 59bow Charlarım soyuldu
    Anlamadıgım tek sey charın Tum ıtemlerıı almıslar 85+5 Spearı almamıslar elıkserlarını almamıslar
    anlamadım ama Sro dan soguyorum yavas yavas ne bu ya neden soyuluo acaba

ehehe :D spearla bastan kas bida soyalım diyedir belki :D elixleri satar yine kasarsın yıne soyarlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.