Şimdi Ara

neden avant browser kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir çok tarayacı denedim hiç biri avan browser kadar houşma gitmedi neden diyecek olursanız, bilgisyarı formatlasanız bile. daha önceden kaydetmiş oldugunuz web sayfaları yeniden geliyor. bunu nasıl yapacağını anlatayım.

aşağıdaki adresten avant browser ı indirin

http://www.download.com/Avant-Browser/3640-2356_4-10150342.html?hhTest=1&sb=2

indirme işlemi bittikten sonra avant browser ı bilgisayarınıza kurun. kurulum işlemi bittikten sonra ücretsiz kendi adınıza kayıt ettirniz. daha sonra kullanmış olduğunu web sayfalarını favorilere eklerseniz bilgisayarınıza format da atsanız bilgiler aynen kalıyor. bilgisyarı formatladıktan sonra avant browser e kulanıcı adı ve şifrenizi girdiğinizde avant browser aylarını nasıl yaptıysanız internetden önceki ayarlarınızı indiriyor daha sonra hangi siteye üye oldum ne neredeydi diye arama derdi son buluyor. ben bir çok üye olduğum siteyi bu yolla aramadan kolaylıkla buluyorum.
    durun daha bitmedi googlde resim araması yaptınız diğelim resimlerin üzerine geldinizde resimlerin üzerinde geldiğinzde beliren kaydet vb. + tuşu ile büyütebilir hatta - tuşu ile küçültebilirsiniz. web sitelerinde bulunan flash oyunları bilgisyarına kaydebilirsiniz daha sonra sorunsuca oynana bilirsiniz. bir çok browser de olmayan özellikler var avant ta bir özellik daha girdiğiniz siteleri avant ı kapattıktan sonra otamatik temizleme olanağı var ayrıca daha önceden girmiş olduğunuz kullanıcı adı şifeleride otomatik siliyor. aklıma gelmeyen daha bir çok özellik var. avant ın tek esksik yanı bir çok site açtığınız da donma yapması. unutmayın avant browser Internet Explorer alt tabanlı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 12 Temmuz 2008; 20:42:48 >

• bilgilendirme için saol avantın bu özelliğini bilmiyordum.. iyi oldu... her seferinde hangi sitede kullanıcı adı şifre girme ve hatırlama sorunu ortadan kalkıyor demek... hmm...
  • sen dediğimi tam anlamamışsın avant daha önceden kayıt ettiğin siteleri kolaylıkla bulman için işe yarıyor. kullanıcı adı ve şifre kaydetme özelliği yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 12 Temmuz 2008; 20:45:10 >
  • yok ie ile firefox yeter bana sağol
  • çok gerekli birşey değil..
  • iyi bir özellik gibi bilmiyorum belki ie7 pro ve operanın yanına başka bir arkadaş gelebilir
  • cok uzun zaman once ıe sorun cıkarmaya baslayınca avant yukledım bı sure de onu kullandım. Allah avanttan razı olsun kı cok kasmaya baslayınca operayla tanıstım o gun bugundur operayla mutlu mesut gunler gecırıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için Safari mi Chrome mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.