Şimdi Ara

Ne zaman gidecek bu adam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu açan biri değilim ama bugün ki futbol,tribünler, futbol adamlığından daha çok siyasete soyunma yanlış transfer ve TD. politikaları Allah aşkjına daha ne bekliyor bu adma gitmek için koca çınarı rezil etti.

• her başarılı hocayı kovan,kibirli,kendini beğenmiş,trübünleri boşaltmış,sadece kendi paralı askerlerini koydurtmuş,büyük başkan aziz yıldırım
  • Suç sadece Aziz de değil ki dostum . Aziz yıllardır seçimlere tek başına giriyor , bir zengin ve güç sahibi Fenerli de çıkıp demiyor ki ben bu düzeni bozarım . İktidar ve koltuk dediğimiz şey aynen böyledir birileri çıkıp aday olmazsa , aday olan da Aziz'in tehditleri ile korkup kaçarsa böyle yönetim tek ele geçer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Suç sadece Aziz de değil ki dostum . Aziz yıllardır seçimlere tek başına giriyor , bir zengin ve güç sahibi Fenerli de çıkıp demiyor ki ben bu düzeni bozarım . İktidar ve koltuk dediğimiz şey aynen böyledir birileri çıkıp aday olmazsa , aday olan da Aziz'in tehditleri ile korkup kaçarsa böyle yönetim tek ele geçer .

hocam haklısın ama bu adam butun kongreye kendı adamlarını koymus . O adamlar mecbur bu adama oy atıyor.. Kısacası bu adam olene kadar bu takımın basında..

• Hocam üzülerek ve hayretler içinde bir cevap vermek gerekirse: ''Canı istediği zaman.. ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Suç sadece Aziz de değil ki dostum . Aziz yıllardır seçimlere tek başına giriyor , bir zengin ve güç sahibi Fenerli de çıkıp demiyor ki ben bu düzeni bozarım . İktidar ve koltuk dediğimiz şey aynen böyledir birileri çıkıp aday olmazsa , aday olan da Aziz'in tehditleri ile korkup kaçarsa böyle yönetim tek ele geçer .

Sadettin Saran bir ara güçlü bir aday olarak geliyor gibi oldu, bildiğim kadarıyla kulüpten ihraç edilmiş ve seçime katılamıyor.

Bence bunun gibi adaylar hep sindirilmiş durumda, bence Aziz Yıldırım'ın bildiği ve Fenerbahçe bünyesinde bulunan en güçlü aday Ali Koç...

Fakat oda Aziz Yıldırım bırakmadan yada gerekli şartlar oluşmadan geçmiyor.

Bu saatten sonra Aziz Yıldırım ne derse o olur, ne mevzular atlattı hala o koltukta...Çoğu başkan onun kadar mevzu göremeden kulüpten gönderiliyor yada gidiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.