Şimdi Ara

Ne yapmalıyım?Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

intel c2duo e4500 2.2ghz 800mhz
    gigabyte 945pl-ds3 945p ddr2 -http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2409&ProductName=GA-945PL-DS3
    2*1 gb ddr2 667mhz ram
    asus ta951 atx 350w kasa

şu an ekran kartı olarak asus x1600pro kullanıyorum, sizce yeni çıkacak oyunlarda daha iyi performans için ekran kartını mı değiştirmeliyim? çünkü önümüzdeki 6 ay anakarta ve işlemciye pek dokunamam. gönlümden hd4850 ve 600w bir psu almak geçiyor fakat pek fazla anlamadığım için açıklayıcı yorumlarınızı bekliyorum...

• 4850 ve 600watt psu mantıklı işlemci darboğaz yapacak diyenler çıkacaktır 6 ay sonrada onu değiştirirsin tam olur
  • hd4850 yi anakartımla rahatça kullanabilirim değil mi?herhangi bir uyumsuzluk yapar mı?bir de bu darboğaz tam olarak nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoopar34 -- 7 Eylül 2008; 18:36:35 >
  • Kullanırsın o anakartla hd4850 yi
    Darboğaz ise işlemci hızından dolayı ekran kartının tam olarak performansını gösterememesidir
  • sizce kesinlikle darboğaz yapar mı? hd4850 mantıklı bir seçim mi şu an için?
  • İşlemciye oc yapın. Forumda 3 ghz hızlarda HD 4850 daha iyi başarım gösteriyor diye okumuştum
  • OC yapmayı bilmiyorum ve forumdan okuduğum kadarıyla tek başıma yapabileceğim birşey değil. Başka tavsiyesi olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.