Şimdi Ara

Ne yapmaliyim (kiz meselesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 ay once kadar biz bu kizla ayrildik bazi sebepler ve bazi sorunlar yuzunden, fakat ikimizin de sevdigi ap acik ortadaydi, bu 3 ayda biz iletisimi kesmedik, hep birseyler denedik, tekrar birlikte olmaya calistik,Bir fakat yine tam oluyor derken tartismalar patlak verip durdu, simdiki zamana geldik iste, dun iste yine konustuk falan beraber olmak hakkinda, malum bir de ygs lys sinavimiz var, ben buna acilip icimi falan doktum, seni istiyorum vs. , o da ben de senin gibi istiyorum, ne yapalim ne edelim dedi, bende sen nasil istersen ben onu yapmaya hazirim dedim, o da biliyorsun sinavimiz falan var dedi, zamanimizi tartisarak olduruyoruz, hem baska konular da var ( bu kiz benimle ayni okulda bu arada, benim baska bir kizdan hoslandigimi dusunuyor, bu 1 yil kanit olacak anlayacaginiz ona, bu arada 3 ay onceye kadar suregelen iliskimizin suresi 5 ay kadardi), konusmamizi keselim, sinav bitene kadar konusmayalim, okullar acilana kadar sadece gunaydin ve iyi geceler diyelim birbirimize dedi, bende eyvallah dedim, fakat bugun dusununce ulan seven insan nasil yapar habersiz, sahsen ben kendimi dusununce yapamayacagimi dusunuyorum, acaba bu kiz benimle ne yapmaya calisiyor, yani boyle birsey yapmasi normal mi yoksa anormal sevgisiz bir hareket mi.

Saygilarimla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar..

• Csb degil yahu, zahmet edip okuyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josicosta -- 13 Ağustos 2013; 13:23:56 >
  • Kız günaydın, iyi geceler yazar ama 10 15 gün sonra sohbet etmek ister, kurala uymaz merak etme. Eğer seviyorsa senden haber almadan rahat edemez
  • kim okuyacak bu kadar şeyi biri özet geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Kız günaydın, iyi geceler yazar ama 10 15 gün sonra sohbet etmek ister, kurala uymaz merak etme. Eğer seviyorsa senden haber almadan rahat edemez

Hocam valla yazar mi bilmiyorum, hayirlisi olur insallah, sonucta benim de dusunmem gereken bir sinavim var
    Peki muhabbet etmek istemezse ben bunu direk ters mi algilamaliyim sizce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josicosta -- 13 Ağustos 2013; 13:36:30 >
  • josicosta kullanıcısına yanıt
    Ters algılamayın ama bence en azında hafta sonları dershane çıkışı birlikte birşeyler yapabilirsiniz o zaman yakın davranırsan mutlu edersen, daha sonrasında hep sana yazmak isteyecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    sizce de oyle degil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

kim okuyacak bu kadar şeyi biri özet geçsin

Geceyim kardesim, 5 aylik bir iliskimiz var yaklasik 3 ay once bitti, fakat konusmayi kesmedik, lise sondayim bu arada malum sinav var, dun icimdekileri doktum, o da ayni sekilde, karar aldik sinav bitene kadar konusmayacagiz, fakat okullar acilana kadar birbirimize sadece gunaydin ve iyi geceler diyecegiz, burda sevgisizlik mi yatiyor acaba bunu merak ettim, anormal bir sey mi var yani.

• geçen yıl aynı naneyi bizde yedik olmuyor,sonra ayrıldık zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Ters algılamayın ama bence en azında hafta sonları dershane çıkışı birlikte birşeyler yapabilirsiniz o zaman yakın davranırsan mutlu edersen, daha sonrasında hep sana yazmak isteyecektir

Hocam dersane cikisi keske birseyler yapabilsek keske, ailesi anlattigina gore cok tutucu

Fakat soyle bir celiski anlatayim, akrabalari falan var oturdugu cevrede, ben ne zaman dur ben sizin oralara geleyim desem bana yok olmaz akrabalar gorur derdi, bir ara bunun ailesi yazliga gidecekti, evde tek kalacagim, gel bizim buralarda takilalim demisti, cok celiskili konusmalari oluyor yani gercekten.

• O iliskiden artik hayir gelcegini sanmiyorum, kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

O iliskiden artik hayir gelcegini sanmiyorum, kolay gelsin

Celiskiler yuzunden mi baskan

• quote:

Orijinalden alıntı: josicosta

quote:

aynısı olmasa bile benzerini yaşadım, yaşayan arkadaşlarım oldu sonuç hep aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

geçen yıl aynı naneyi bizde yedik olmuyor,sonra ayrıldık zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: josicosta

quote:

aynısı olmasa bile benzerini yaşadım, yaşayan arkadaşlarım oldu sonuç hep aynı

Kaybetmekte istemiyorum fakat ne olacagani bilmiyorum, bu konuda hic tecrubem olmadi, hic boyle sus pus kalmadik, fakat kaybetmekte istemiyorum, birbirimizle gecirmedigimiz zamanlar bizden birseyleri alip goturecek eminim, bir umut reddedemedim, olmaz demedim, yani son care bu, birlikte olacaksak bunun boyle olmasi gerekiyor yoksa meslek hayatimiz degil hayatimiz elden gidecek bu yonden kiza da hak veriyorum.

• Kardeşim boşver sen bu işleri daha küçüksün git sınavına çalış arkadaşlarınla ergen muhabbeti yap git top oyna o kıza bas tekmeyi tabi o daha önce sana tekme basmazsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.