Şimdi Ara

Ne yapmalıyım ?(150 tl ile ne yapabilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş elimde bir psp 3004 var ama Sorsanız Sadece Naruto oynamışımdır ama hediye geldi sizce satıyım mı?Ps2 de var 1 yıldır oynamıyrum hatıra olarak kalsınmı satıyım mı onuda?
    Satarsam Aklımda Manga almak gibi bir plan var Dragon ball Z nin Mangasını complete alabilirim 100lıra gıbı fıyata
    Diğer türlü Mist of pandaria alıp Hem wow oynayabilirim + Olarakda 3volluk aklımdakı Mangayı alabilirim
    Başka Ne yapabilirim sizce Psp 100-150 arası gider ps2 30-50arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 1 Ekim 2012; 21:25:32 >

• Up minna
  • Up
  • Altın al
  • hatce teyzenin kızını al
  • sen satana kadar ohooo -not: psp yi 1-2 ay sonra ben alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

sen satana kadar ohooo -not: psp yi 1-2 ay sonra ben alabilirim

Yazıcıoğlına satcam 20-30lira için ugraşamıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps2 de kol çip felan kırıksa alırım oyunda verirsen 35 liraya
  • PS2 fiyatları o kadar düştü mü ya alsam mı acaba? Benim leptopun ekran kartı intel oyun oynamaya hasret kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ural

PS2 fiyatları o kadar düştü mü ya alsam mı acaba? Benim leptopun ekran kartı intel oyun oynamaya hasret kaldım.

Oyun bulabilirim diyosan al Bence DMC3-2 gibi klasik oyunlar var(Ben oyun oynamıyorum şahsen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 2 Ekim 2012; 17:49:28 >
  • kardes bana 60 tl verirmisin.universite kitap parasi icin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

PS2 fiyatları o kadar düştü mü ya alsam mı acaba? Benim leptopun ekran kartı intel oyun oynamaya hasret kaldım.

Oyun bulabilirim diyosan al Bence DMC3-2 gibi klasik oyunlar var(Ben oyun oynamıyorum şahsen)

Bizim burda kırtasiye var o herif satıyo oyun zaten ben torrentden indirip cd yaparım sende dene bunu

• quote:

quote:

quote:

Bizim burda kırtasiye var o herif satıyo oyun zaten ben torrentden indirip cd yaparım sende dene bunu

cd oluyomuben neden bu zamana kadar yapmadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

cd oluyomuben neden bu zamana kadar yapmadım

Aynen hocam oluyor. Buraya konu falan aç. Yardım eden arkadaşlar mutlaka çıkacaktır. Çünkü benim bir arkadaşım torrent den indirip cd yapıyordu. Sonra da oynuyordu sende yaparsın

• üsküdardan beşiktaşa geç, ordan taksime. istiklalden aşağı doğru in, beyoğlu çikolatacısından küçük 28 tane çikolata al, geldiğin gibi git. gidiş dönüş için 10 lira verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

üsküdardan beşiktaşa geç, ordan taksime. istiklalden aşağı doğru in, beyoğlu çikolatacısından küçük 28 tane çikolata al, geldiğin gibi git. gidiş dönüş için 10 lira verdim.

Tatlı sevmem hocam(Şeker hastası sayılırım.Çikolata sevmem iyi sayılırı)
    @Mert ural
    PS2 yi satmazsam ki bu haberden sonra satmam büyük ihtimal Yaparım
  • Hayır kurumlarına yatır.
  • ps2'ye git Tekken 5 al yeter geri kalan parayla da gez dolaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

ps2'ye git Tekken 5 al yeter geri kalan parayla da gez dolaş

Tekken 5 var Sıkıldım oynamaktanPsp de dark res yukluydu Ps2 de 5 vardı bilgisayrda SFXTekken var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.