Şimdi Ara

ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim okuldaki servis şöförümüz yaklaşık 2 ay önce öldü. ama 1 haftadır falan onun numarasıbana çağrı atıyordu. bende aramıyordum. dün bi mesaj geldi."... öldü. sizinle konuşmak istiyorum. lütfen telefonu açın."
    bugun de ozel numara aradı bende açtım. bir kadın "ben .. nın eşiyim siz kimsiniz dedi. bende ismimi söyledim. kadın bana servıs soforumuzn ismini soyleyerek onunla nerden tanştığımı sordu. bende servısınde ogrencıydım dedım. ordn baska bı kadın yok diil işte fln dedi sora telefonu o kadın aldı bende çalıştım orda sen öğrenci değilsin işte sizle görümek istiyorum falan dedi ben öğrenciydim servisinde dedim. kadınlarda tlefonu yüzüme kapadılar. sizce ne yapmalıyım???

• Çok zor bir durum insanları anlamak zor! Bence böyle devam ederseniz sizi şikayet edeceğim filan de yada senin bir aile büyüğün görüşsün kadınlarla... Senin öğrenci olduğunu söylesin ve biraz hadlerini bildirsin...

• zaten şikayet edeceğim. vet bende öyle düşünmüştüm ama acaba mesaj atsam mesela " lanları aileme anlattım. okulun ilk gunu servis sirketne sizi sikayet edeceğim. bir daha ararsanız polisi arayacağım" fln ?
  • Anlaşılan kocasından şüpheleniyor(ölmüş kocasından şüpheleniyor kadıan bak, mezar da bile rahat yok kadınlardan).

Kadına kendinden emin ve biraz da sert konuşursan sanırım şüphesi geçecektir. pısırık ve sıkılgan bir konuşma insanı daha da şüphelendirebilir.

yok olmazsa arkadaşında dediği gibi ver bir aile büyüğüne haddini bildirsin
  • Olabilir tabi ama bence olanları gerçeken anlat ailene daha sonra bir sorun olursa (ki onlar bence sorun olmadan halledeceklerdir) bilgileri olmuş olur..

Hakketen adam gitmiş kadın hala adamın telefonunu karıştırıp nelerle uğraşıyor!! Yas tutacağına cazgırlık yapıyor.. Ben bir bayan olarak utanıyorum böyle küçülen gurursuz bayanlardan...
  • aileme anlatıım. okul açılınca git konuş. olmazsa biz konuşuruz dediler
    ya sinirlerim bozuldu sabah sabah...
  • Aman ha sakın görüşme o kadınlarla boşver gitsin hatta hattını değiştir

Bişey olursa ben burdayım
  • quote:

Bişey olursa ben burdayım

teşekkür ederim..
  • adam nasıl ölmüştü peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

adam nasıl ölmüştü peki
    />

Dedektif gördüm seni....
  • kalp krizi demişleridi de pek bi fikrim yok

• adam aşk cinayetine kurban gittiyse , karısı şüphelileri araştırmaya çalışıyo olabilir (diyecektim)
    ama kalp krizinden ölmüşse işler değişiyo ve karışıyo haliyle
    />

quote:

Orjinalden alıntı: irish

Dedektif gördüm seni....

• Tekrar ararlarsa rahatsızlığını dile getir ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle..
    Çok işe yarıyor.
  • -oncelikle senin tlf no adamda ne isi var.
    -eger diger ogrencilerin numarası da varsa adamda ozaman onlarıda aramıslarmı ogren bence.

sanırım biri bu kadını gaza getiriyor.muhtelemelen o senle konusan diger kadın..
    belliki muzevirlik yapıyor fitne-fesat katıyor isin icine.olan ölen adamın karısına oluyor. nekadar uzuluyordur kimbilir.
    kadın hasas durumdadır bu hasasiyeti onun saglıklı dusunmesine mani olur hele cevresinde de oyle fitne-fesat dusunen biri varsa ozaman boyle seyler yapması normaldir.

yapacagın 2 sey var.

1- ironik bir sekilde yaklasıp beni bidaha arasanız polise yada savcılıga bildirecegini soylemen. yanlız bunu aileden biri yapsın daha etkili olur. ve bidaha aile seni kolay kolay rahatsız etmez

2- olaya birazda karsısı acısından bakıp insani ve vicdani duygularla yaklasman.bun da ise yine ailenden biri olayı yanlıs anladıklarını yanlıs dusunduklerini senin ogrenci oldugunu kanıtlayıp su an acı ceken o kadının yüregine su serpmesini saglaya bilirsin. boylece hem durumu kendi adına hemde onlar icin duzeltmis olursun

yani 1. sinde sadece kendi adına duzeltmis olursun. ama 2. sinde hic tanımadıgn bir insana iyi niyetle yaklsıp hem kendi hemde onun icin durumu cozersin secim senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 30 Ocak 2006 2:09:46 >

• olayın gerçekleştiği gün saat 16 : 00 da neredeydin
  • yaw her işe şaka karıştırmayın...
    arkadaş zor durumda biraz ciddi olun yaw...
    bence önce ailene haber ver böle böle oldu diye...
    sonra telefonunu bilmediğin nolara açma...
  • servis şöföründe niye seni numaran var ki ?
  • sakın acma telefonu katıl kadında olabılır
  • bence adamın karısı, çocouğu falan, aşk üçgeni var mı yok mu onu araştırıyorlar. seni adamın sevgilisi diye düşünüyorlar muhtemelen. bence hiç ilgilenme. bi sorun olursa bana pm den ulaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.