Şimdi Ara

Ne yapıcam beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 seneye yakın çıktığım sevgilimden geçen perşembe ayrıldım daha doğrusu terk etti. Arkadaşlar olay şöyle oldu son 2-3 aydır aramız kötüydü kız ikide bir ayrılıyodu geri geliyordu ( aynı şeyleri geçen sene kasım aralık aylarında yinr yaptı) her neyse kız perşembe günü çok saçma bir nedenden dolayı benden ayrıldı ayrılmadan 2 gün önce çok özledim buluşalım falan diyordu, ayrıldıktan sonra 2-3 gün salaklık yapıp peşinden koştum imajım zedelendi ve 2 senede ilk kez bu kadar süre ayrı kaldık sizce ne yapmalıyım? Bugün arayıp ne diyebilirim kıza?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arama sorma arkadaşım hala ne diyeceğim diyorsun.Hiç sallama umursama bak sonra ne oluyor.Kendi gelecek bir süre sonra tabii sende kendine hakim olup "asla dönmesine izin vermeyeceksin"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu arayıp elinin kenarıyla darbe vuracağını söyle.
  • Arkadaşlar bu arada kızı aradığımda, başka telefonlardan mesaj attığımds kız hep daha uğraşmamamı, peşini bırakmamı falan söyledi sizce imajımı kurtarmak için arayıp neler söyleyebilirim. Ayrıca bu kız beni aldattı mı ve şuan özlüyor mu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panpaciben

Arama sorma arkadaşım hala ne diyeceğim diyorsun.Hiç sallama umursama bak sonra ne oluyor.Kendi gelecek bir süre sonra tabii sende kendine hakim olup "asla dönmesine izin vermeyeceksin"

Şöyle bir şey daha oldu pazartesi günü amcaoğlum kıza "seni çok özlemiş konuşmak istiyor" falan demiş aslında bu olay benden habersiz gelişti kız yine rahatsız etmeyin demiş. Pazartesinden beri hiç yazmıyorum sırf şu amcaoğlum öyle beni ezik durumuna düşürdüğü için imajımı kurtarma gereği hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfomxu

Arkadaşlar bu arada kızı aradığımda, başka telefonlardan mesaj attığımds kız hep daha uğraşmamamı, peşini bırakmamı falan söyledi sizce imajımı kurtarmak için arayıp neler söyleyebilirim. Ayrıca bu kız beni aldattı mı ve şuan özlüyor mu merak ediyorum.

Kardeş yukarıdaki mesajımı sallamamışsın galiba ne araması ne sorması umursama bundan sonra biliyorum zor uzun ilişki kim ne derse şu an sana boş geliyor ama beni dinle inan pişman olmayacaksın

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu arada kızı aradığımda, başka telefonlardan mesaj attığımds kız hep daha uğraşmamamı, peşini bırakmamı falan söyledi sizce imajımı kurtarmak için arayıp neler söyleyebilirim. Ayrıca bu kız beni aldattı mı ve şuan özlüyor mu merak ediyorum.

Kardeş yukarıdaki mesajımı sallamamışsın galiba ne araması ne sorması umursama bundan sonra biliyorum zor uzun ilişki kim ne derse şu an sana boş geliyor ama beni dinle inan pişman olmayacaksın

Hocam tamam ama böyle olunca beklentiye giriyorum sizce kaç gün içinde yazar pazartesinden beri hiç konuşmadık her yerden engelledi zaten son 2 senede ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldık.

• quote:

quote:

quote:

Hocam tamam ama böyle olunca beklentiye giriyorum sizce kaç gün içinde yazar pazartesinden beri hiç konuşmadık her yerden engelledi zaten son 2 senede ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldık.

Bu sorunun en net cevabı şu olur : " Senin gerçekten umursamadığını,takmadığını,kendisinin çokta umrunda olmadığını" anlarsa işler tersine döner sen kazanırsın :) Ama sakın peşinden koşma çok yaşadım bu durumu asla bir kıza dahi taviz vermedim tecrübe bunlar dinle beni.

• Uff be sevgilisi olmayanlar uzuluyor sanarsam baslarina bela isityorlar birilerini surekli pış pışlamak istiyorlar

• imajını kurtarmak istiyor ya da düzeltmek istiyorsan hiç bir şey yazmaman ve yoluna devam etmen daha doğru olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.