Şimdi Ara

Ne yapacağıma karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan Mf'yim hedef ytü mimarlık ama büyük ihtimalle anadoluda bir mimarlık tutar ama oda en kötü 30bin istiyor. Buda kolay bir derece değil. Özel sektörün yanında akademik kariyer istiyorum. Oysa tm'ye geçsem Hukuk veya Sosyolojide bu imkanı bulurum gibi. Üstelik edebiyatım süperdir, hızlandırmada çok hızlı geçiyorlar bu sene nasıl olacak bilmiyorum.

Edit: Rehberlikçiyle konuştum tm'ye geçeceksin büyük ihtimalle dedi ama ygs'yi bekle gör dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 31 Ağustos 2013; 0:33:04 >

• ilk 5k da falan 42 obp çok fazla atmaz ki. max 1.500 falan atar. hele ki ham puanda 1000. olsan max 1700 falan yapar diye düşünüyorum.
    bu forumda bir arkadaş sonucunu paylaşmıştı.diploma puanı 75di.2600den 3900e düşmüştü mf3 de.
  • geç tm'ye bak rahatına ya, ugrasılmaz fizikle kimyayla biyolojiyle, matematik geometri zaten güzel dersler, diğer derslerde keyifli öğrenmesi, bi tek dilbilgisi sıkıntı ama o kadar da değiyo yani, sayısalcı olunmaz gerçekten tm candır can, 3 sene azap çekmişim resmen keşke ilk baştan beri tmci olsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Obp- 40-42 olacak

Şuan Mf'yim hedef ytü mimarlık ama büyük ihtimalle anadoluda bir mimarlık tutar. Özel sektörün yanında akademik kariyer istiyorum. Oysa tm'ye geçsem ODTU-Psikoloji'de bu imkanları bulabilirim gibi geliyor. Üstelik edebiyatım süperdir, hızlandırmada çok hızlı geçiyorlar bu sene nasıl olacak bilmiyorum. Ama odtü değilde iü psikoloji gelse memnun olmam gibi.

Sizce 40-42 obp ile Odtü psikoloji mümkün mü? 5k ile alıyor.

Tek tercih içinde tm'ye geçmek çok riskli

Kesinlikle mimarlık Tek tercih için tm ye geçmek %99.9 riskli + olan bir yılına olur

• up
  • Turkce ve matematigi 37+ yapacak seviyeye gel ondan sonra karar verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda 42 obp ile Ankara Hukuk kazanan var.3.7k sıralaması var 1.4k geri atmış.Aklında bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaparsın diplomaya takılma istegin bu ise dusunme gec
  • Aynı fikirde olan bir kız arkadaş vardı o tm'ye geçmiş şuan..
  • Psikoloji okuması zevkli ama psikoterapistler bana hep şarlatan gibi geldi. (Michel Foucault'u okuduktan sonra)

Hukukta akademisyenlik ve Mimarlık arasında kaldım ama hala kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Psikoloji okuması zevkli ama psikoterapistler bana hep şarlatan gibi geldi. (Michel Foucault'u okuduktan sonra)

Hukukta akademisyenlik ve Mimarlık arasında kaldım ama hala kararsızım.

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.