Şimdi Ara

Ne olduğunu anlamadım banmı yedim bi yardım ediniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selam...Benim cyperda 50 level bi charım var ve bu sabah girdim koxbla tyonlarda kasıyordum sonra böle bi anda char hayalet oldu sanki saniyenin onda biri bi zamanda yatmışımda kaldırmışlar gibi sonra birden dc yedim.Ve tekrar girdiğim zaman charla girince dc veriyo fakat yan charımı sokabiliyorum bi yolunu bilen varsa...Bu arada siteden chara girince ban falan yazmıyo

SaygıLar111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinerg -- 11 Mayıs 2007; 15:13:26 >

• ban yemis charın.7 günlük yada 10 günlük galiba.büyük olasılıkla bi süre sonra acc kapatılcak.itemlerini baska chara at bankadaki :))
  • ilgin için teşekkürler ama sitede ban veya block yazmıyo
  • Dostum Benim Charda Öle Olmustu Ertesi Gün BAN
    Hemen İtemleri Al Bankadaki, Başka Chara Geçir daha giremiceksin yakında o id ye. itemlerini alman için süre veriolar. Sitede ise id yi kapatınca yazcaklar BAn diye
  • pek alakası yok ama dün çok salakça ve komik bişi oldu. Eski ev ark ımın bi mage i var. 52 lvl daliba 1.5 aydır fln kasıyo dün gece houngada ev ark.ımla party e girmiş kasılıyolarmış 2 kişi .sonra uyuya kalmış galiba ev ark. ımda party den çıkıp yatmış.Mage orda kalmış öylece.Zaten bitek onla partye giriyo.Şuan banlı sitede koxp tan banlı yazılı 999 gün çocuk kafayı yedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.