Şimdi Ara

ne olacak bu mağazanın hali :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben androidden wp'ye geçmiş ve %90 memnun olan biriyim. Ram kullanımı stabilite işçilik sağlamlık güncellemeler sorunsuzluk garanti servisleri uygun fiyatlar vs. vs wp den cok memnunum ama gel gelelim şu mağaza olayı beni delirtiyor artık.

En basitinden:
    1- antalyada yaşıyorum mobil kent kart uygulaması sadece ios ve and. var bu beni çok etkiliyor.
    2- takip ettiğim çoğu haber-alışveriş sitelerinin uygulamaları hâla yok...
    3- bankacılık işlemlerim için mobil uygulamalar çok kötü
    4- popüler bir şey olduğunda en son alan yine biz wp kullanıcılarıyız
    5- youtube, facebook sorunları hala sürüyor. hele o facebook güncellemesi neydi öyle aman allahım! güncelleye bastığıma pişmanım hâla...

• w10m gelince.... umut fakirin ekmeği
  • 1-Antalya belediyesine mail at wp için de uygulama yapsınlar.
    2-takip ettiğin haber-alışveriş sitelerine mail at wp içinde uygulama yapsınlar.
    3-bankalarına mail at wp için de uygulama yapsınlar. Yapanlar da sahip çıksınlar.
    4-onlara da şikayet maili at
    5-" " " "
    Yapanlar nasıl yapıyorlar öğrensinler.
    Çoğu firma mobil site bile yapamıyor şuan yada sorunlu oluyor. Bence diğer sistemlerdeki uygulamaları da sorunludur. Ayrıca en çok para nerden geliyorsa oraya yöneliyor firmalar. Piyasayı ucuz ama kullanışlı cihazlarla süsleyen bir firma yani Microsoft sevilmiyor. Aynı cihazı 3000₺ye satan firma daha çok seviliyor. Balinanın sırtındaki asalaklar gibi paranın kırıntılarını topluyorlar elmadan ve samsundan. Ms gücünü kullanamıyor sorun orada. Zamanında abd mahkemelerinden sağlam ceza almışlar. Sahibinin belgeseli vardı. Adam şimdi trilyonları afrikalılara dağıtıyormuş. Bunun mühendisleri tuvalet suyundan içme suyu geri dönüştüren adamlar yoksa uygulama ne ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

w10m gelince.... umut fakirin ekmeği

w10 gelince, "w11'i bekleyin. wp gelisiyor. android de bilmem kac yilda gelisti"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 19 Eylül 2015; 19:56:30 >
  • Mesut Çeviğin güzel bir lafı vardı :
    Gelişecek diye cihaz alınmaz, gelişmiş cihaz alınır.

Hadi eksileyin fanboylar, gerçekler değişecek.
  • Mağaza olayı için daha zaman var ama o ara Microsoft vazgeçmez umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Mesut Çeviğin güzel bir lafı vardı :
    Gelişecek diye cihaz alınmaz, gelişmiş cihaz alınır.

Hadi eksileyin fanboylar, gerçekler değişecek.

Parası olan için mantıklı bir laf tabi. Bende param olsa w10m ve Microsoftun amiral gemisi çıkana kadar iPhone 6 kullanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @yandex: ben de böyle düşünüyorum artık hazır gelişmişi varken niye bunları alalım ki yani uygulama bi telefonda en temel şey uygulama olmazsa telefon istediği kadar f/p ürünü ve stabil olsun bi işe yaramıyor. aynı fiyata android bir telefon alınması taraftarıyım artık.

@chtsydn: ıphone 6 olması gerekmıyor illa ki adamların orta sınıf segmentteki telefonları da aynı uygulamalardan magazalardan yaralanabiliyor hani anlatmak istediğim 700e bi wp alacagıma 750 veririm bi android alırım.
    @baba sayfa: mail attım hatta taraftar olarak birleştik örnegin bjk haber sitesine toplu mail attık ama sonuç yok. her yere mail yoluyla iletişim kurdum ama aylardır sonuç sıfır...
  • Uygulamaları port edersen kullanabilirsiniz mızmızlanmanıza gerek yok dandroidçiler

• hala bu sistemi kullanan var mı? Allah yardımcınız olsun.
    hala bu sistemi savunan var mı? bir şey demiyorum
  • uygulamaları port etmek derken hocam açar mısın bunu bi nasıl oluyor ?
  • trivela67 kullanıcısına yanıt
    android uygulamalarını çalıştırabiliyorsunuz 1 aydır bas bas bağırıyoruz hala cahil androidçi kesim kafasına sokamıyor bunu
  • bu port işlemi nasıl yapılıyor hocam konusu var mı link atarmsnz ya da anlatrmsnz
  • trivela67 kullanıcısına yanıt
    Android uygulamalarını Windows Phone'a portlayabilirsin. Fakat telefon için sakıncalı bir durum ve uygulamaların %90ı kullanılamaz durumda risk almaya değmez. Uygulama sahipleri portlayarak Windows 10 ile birlikte mağazaya uygulamalarını getirebilecekler.

• john gotti kullanıcısına yanıt
    Telefon için hiçbir riski yoktur yanlış yönlendirmeyiniz, ayrıca kusursuz çalışan onlarca uygulama var şimdiye kadar 150 uygulama denedim bunların 50 si çalışmadı %90 gibi bir rakam vermek doğru değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

w10 gelince, "w11'i bekleyin. wp gelisiyor. android de bilmem kac yilda gelisti"

Hocam W10 son olacak demişti Microsoft, eleştireceksek bile bildiğimiz şeyi eleştirelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

quote:

Hocam W10 son olacak demişti Microsoft, eleştireceksek bile bildiğimiz şeyi eleştirelim..

desene pek omru kalmamis. microsoft bile anlamis wpden bir is olmayacagini

• quote:

quote:

quote:

quote:

Piyasaya çıkan/çıkacak olan en baba 3 oyunun 2'si wp'ye gelecek, geçmişe göre iyi konumda olduğunu kimse inkar edemez daha iyi de olacaktır. Rehber'de kasmasın kafi gerisi boş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Piyasaya çıkan/çıkacak olan en baba 3 oyunun 2'si wp'ye gelecek, geçmişe göre iyi konumda olduğunu kimse inkar edemez daha iyi de olacaktır. Rehber'de kasmasın kafi gerisi boş

haklisin. yaklasik 7-8 ay kullandigim L520 dedigin gibi rehbere zar zor girerken yine ayni fiyatlara aldigim ve yaklasik 1 yildir kullandigim moto g 2 kasmadan rehbere.mesajlara, internete girip gorevini layikiyla yapiyor. kasmamasi onemli.

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Rehberde kasma olayı yok artık farklı bir şeyler bulmak gerek.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.