Şimdi Ara

Ne Olacak Bu İşler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce forumda gördüm 85 tyt 76 obp (küsuratları var) 80 küsür obp ile 18k yapmış.

Bu bence yığılmanın ötesinde bir şey.

Ne olacak bu işin sonu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 27 Temmuz 2020; 17:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle bu yazıdan herhangi bir kazancım yok, sadece kendi düşüncemi söylüyorum. Geçen yıl pek de çalışmadan 36k yapmıştım, şimdi 6k'ya çektim. Bu yıl cidden çalıştığım için 2019 sınavı da şimdi gözüme zor gelmiyor olabilir ama 2020 ile 2019 arasında şu anda dahi bu kadar büyük bir fark göremiyorum ben ya. İlk senemde lti fullemiştim yani olan sıralamayı da lti üzerinden yapmıştım. Bu açıdan ltinin olup olmaması çok etkilemiyor olmalı bence. Geometride tamam bu yıl kek sorular vardı ama 2019da da alengirli sorular fazla değildi. Geometrim çok kötü olmasına rağmen 2 soruyu dikkatten kaçırmıştım diğerlerini de ya yapmıştım ya birkaç boşum kalmıştı. Matta en baştaki sorular zaten toplama çıkarma gelmişti geçen yılda da. Haydi 6-7 soru fark etsin ben daha fazla bir fark göremiyorum. 6-7 soru ile de 2.6 olan sıralamanın 6.7 olacağını düşünmüyorum. Ne olursa olsun 100+ 75+ net çıkarmak çocuk oyuncağı değil diye düşünüyorum. Sonuç belgesine uyku sersemi bakınca zaten rüyadayım zannettim, yığılmayı aklıma getirmedim bile.Bu kadar olmasına imkan yoktu çünkü. Netleri ve sıralamayı kontrol edip durdum ve anlayamadım bir süre. Sonradan afro emojisi indi gözlerimin önüne valla.

Evet matematik kısmı çok bariz daha kolaydı, yığılmada bu çok etkili oldu ama umarım birkaç yıl sonra 2020 sınavıyla ilgili daha farklı şeyler duymayız.

• knitta kullanıcısına yanıt
    Hocam 6k yapmışsınız iyi bir sıralama geçen seneye göre daha düşük geliyordu eminim ki.

Bu insanı rahatsız eder ya işte

• Bence kopya da cekildi benim ustumu hic aramadilar bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • knitta kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynıyız, 2.6 dan 6.7 nasıl oldu ben hala şoktayım.

• Yazdigin seyi bir de anlayabilsek hocam

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Hocam her sene böyle yığılma olacaksa yeni öğrenciler ayvayı yer.
    Sistem tıkandı gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopya donme ihtimali cidden rahatsiz ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.