Şimdi Ara

Ne model ararsan var |||||| SATILIK NOKIA N93i=N91 8GB=N80=E50=9300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kayıtlıdır, sıfır gibidir. Çizik falan yoktur o kadar temiz durumda...

3.2 Megapixel Carl-Zeiss optikli kamera, 640*480 çözünürlükte DVD formatında video çekimi, wireless kablosuz internet birkaç önemli özelliğidir...

Telefonun yanında;

- 1 GB miniSD hafıza kartı
    - Orjinal kulaklık
    - Orjinal data kablosu
    - Orjinal şarj aleti ile beraber vereceğim..

Fiyat: 660 YTL

*** NOKIA N91 8 GB (KVK garantili) ***

Kutusunda, aparatları ile beraber, garantisi devam eden bir telefon.. KVK'dan garantilidir resimlerdende gördüğünüz gibi...

Kullanımdan oluşan çizikleri vardır köşelerinde ve ön kısımda.. Gayet stabil çalışmaktadır, herhangi bir sorunu yoktur...

Kutu içeriği;
    - Orjinal kulaklık
    - USB data kablosu
    - Şarj cihazı
    - CD'si, kitapçıkları

8 gigabyte hafızası ile 2000 adet'e kadar mp3 yükleyebilir, wireless ile kablosuz internete girebilirsiniz..

Ne model ararsan var |||||| SATILIK  NOKIA N93i=N91 8GB=N80=E50=9300
    Kulaklığı ile dinlediğiniz müziğin ses kalitesine ve yüksekliğine piyasadaki hiçbir telefon ile ulaşamazsınız.. Bunun garantisini veriyorum..

Fiyat: 500 YTL

*** NOKIA N80 *** (Kayıtlı)

Kayıtlıdır, gayet temiz sorunsuzdur..

3.0 Megapixel kamera, wireless kablosuz internet birkaç önemli özelliğidir...

Telefonun yanında;

- 512 MB miniSD hafıza kartı
    - Orjinal kulaklık
    - Orjinal şarj aleti ile beraber vereceğim..

Fiyat: 375 YTL

*** NOKIA E50 *** (KVK garantili)

Sıfırından farksızdır, çiziksiz sorunsuz bir telefondur..

KVK'dan garantisi devam ediyor. Kutusu ve belgeleri kayıp ancak IMEI numarası üzerinden direk KVK'dan garantilidir..

Arka sticker'da NOKIA.A.Ş garantisi altındadır ibaresi mevcuttur..

Yanında;

- USB data kablosu
    - Orjinal şarjı
    - 256 MB microSD kartı ile beraber vereceğim...

Fiyat: 240 YTL

Resim temsilidir...

*** NOKIA 9300 (KVK garantili) ***

Full kutu KVK garantilidir. Garantisi devam ediyor.. Kutu içeriği tamdır. Oldukça temiz sıfır gibidir. Sadece köşelerinde 1-2 ufak çizik var..

Adobe, word, excel gibi dosyaları gorunteleme ozelliği, WEB tarayıcı, bluetooth, MMC gibi özelliklere sahiptir..

Kutu içeriği;
    - Masaüstü standı
    - Orjinal kulaklığı
    - Data kablosu
    - 128 MB MMC hafıza kartı
    - CD'si, kitapçıkları

Fiyat: 200 YTL

*** NOKIA MODEL CİHAZLAR İLE TAKAS OLABİLİR ***

*** PDA TARZI CİHAZLAR İLE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ ***

İrtibat: PM ~~~ MSN

yada

0544 559 50 40

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10.Lincoln -- 18 Kasım 2007; 11:11:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• N91'in fiyatı gerçekten iyiymiş, hayırlı satışlar.Fakat ROKR E2 kulaklıkta mid-tiz-bas üçlüsü olsun rahat geçirebilecek bir telefon, hele sürekli gelişen fw'ler ile ses kalitesin sürekli arttığı düşünülürse.
  • N91 ve Rokr E2 yi kullanmamış olsam nerdeyse inanıcam sölediklerinize !
    Yapmayın Allah aşkına gözü nizamı geçtim kulaktamı yok? hadi kulak yok yorum neden var?
    Rokr E2 de yaklaşık 4 version denedim (ilgili forumda yazışmalarım var)
    N91 benim ve çok büyük bir ithalatçı firmada mp3 player tamirciliği yapan ayrıca Doğubank'ta tanıdığım 2 farklı tamirat dükkanında ses kalitesi olarak ağzımızı açık bırakan bir cihazdır.Ben hayatımda n91 kadar iyi ses veren bir cihaz duymadım.
    Bugüne kadar 50den fazla kulaklık 500 den fazla mp3 player,walkman,diskman,cep telefonu,mp3 player,radyo vb gibi ses çıkaran cihaz denemişimdir hiçbiri n91 den çok değil ona yakın bile ses vermemiştir !
    N91 4gb modelini tek ve tek satma nedenim yoğun telefon tempomda gün ortasında pilinin bitmesiydi (8gb için durum değişmiş olabilir yorum yapmıyorum)
    Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.N91 in kumandalı kulaklığı bile çeker atar rokr u !!!

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

N91'in fiyatı gerçekten iyiymiş, hayırlı satışlar.Fakat ROKR E2 kulaklıkta mid-tiz-bas üçlüsü olsun rahat geçirebilecek bir telefon, hele sürekli gelişen fw'ler ile ses kalitesin sürekli arttığı düşünülürse.

• Öncelikle insanların görüşlerine saygı duymanı öneririm, merak etme bizde kullandık, iyicene denedik, sen onu sevmiş olabilirsin ben bunu, ayrıca beni denemeden atıp tutan tiplerden sanma.
    Bu işlerden anlıyor demek isterdim senin için fakat Cowon, Creative, i-river gibi içinde dünyaca ünlü sesle uğraşan firmaların mp3 çalarları N91'den kötü diyorsan benim diyecek birşeyim kalmamıştır. Sana bir A2'nin, D2'nin, Zen Vision M'in yada Vibez'ın ses kalitesini adam gibi bir kulaklıkla dinlemeni öneririm. Yoksa yoldan aldığımız 1 YTL'lik kulakları adamdan saymıyoruz biz.
    İnsanları yanlış yönlendirme gibi bir amacım yok, ama senin yaptığın çok yanlıştır arkadaşım.
    Ses kalitesi ağzınızı açık bırakıyorsa Rokr'a bir Katze yazılımı atıp adam gibi equalizer ayarlarıyla deneyin derim.
    Her neyse amacım polemik değil, arkadaşın da ilanının içine etmeye gerek yok bence, istersen pm'den devam edebilirsin.
    İyi günler, iyi satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.