Şimdi Ara

NE KASET! NE DVD! NE HDD! İŞTE SONY HDR-CX7EK ve HDR-CX6EK FULL HD KAMERA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
16.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ürün satan adamları bırak ya bişi bilmiolar
    ver gazı gitsin modeli özellikleri sıralayıp duruolar bak bunda carl zeiss var optik zum mu aman aman 239056x bu süper al diye kaktırıolar
  • benimde bir samsung hmx10 var oda hd kayıt yapıo çok gzl kibar bi makine. çekerken sorun yok iyi hoş çekiyoruz ama iş izlemeye gelince oynatacak program bulamıyoruz lutfen yardımcı olurmusunuz? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • Merhaba sony hdr cx7 modelinden elimde 2 adet var amerikadan getirttim biri satılık ürün sıfır full içerigiyle(bağlantı kabloları şarj ünitesi çantası pro. tripotu 2gb memory stick hafıza kartı) birlikde sadec 1500tl ye veriyorum fiyatını buyrun araştırın ben trabzondaki forumdaki sony magazasında sordum verdikleri fiyat 2900tldir. sizde araştırın ona göre benle irtibata geçin gittigid... dan satışım var link vermeyecegim zaten tek ilan arama kısmına sony hdr cx7 yazarsanız cıkar

Trabzondaki arkadaşlar ürünü görmek isteyenler benimle irtibata geçsin email adresim:
    emilyo18@yahoo.com

detaylı resimler ilanımda var..
  • yani, ben standart çözünürlükteki (640X480 + stereo ses) kameramdan kayıpsız görüntü aktardığımda 1.5 saatlik görüntü harddiskte ~20GB a varan yer kaplıyor, HD görüntüyü 4 gb sığdırmak kayıpsız olarak mümkün değil...
  • bu kameradan almayı düşünüyordum ama şu linkteki görüntüyü izleyince vaz geçtimhttp://www.vimeo.com/4509659

yani linkteki fotoğraf makinesi daha iyi çekim yapıyo bu sonyden
  • bu cihazı türkiyede nerede buluruz...
  • her teknoloji gibi kamera teknoloji de bay bay.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.