Şimdi Ara

#Ne kadar Şanslı#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cafede oyun oynarken arkadaş yan masadan bir bagırdıki cafedeki herkes bir an ona baktı.
    Arkadaş 3tane Abbys kırdırdı. Ve şöyle bagırdı; RAPTORRRRRRR..
    Ewet 3 tane Abbysten raptor çıktı. Edanada zengin oldu. Ah bizde öyle şans yokki

• yuhhhhhh be naısl düştü o item be anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar1smam1

yuhhhhhh be naısl düştü o item be anlamadım
    Gercekten Yuhh Biz YuzLrce Tane Kırdırıyoruz Zar Zor Bir Chitin Cikiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar1smam1

yuhhhhhh be naısl düştü o item be anlamadım
    gerçekten çok şanslı biz 100 taneyle kırdırmaya giderken zar zor çıkıyodu o 3 taneyle raptor cıkarmış helal olsun vallaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 28 Mayıs 2006; 17:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

gerçekten çok şanslı biz 100 taneyle kırdırmaya giderken zar zor çıkıyodu o 3 taneyle raptor cıkarmış helal olsun vallaha

Alıntıları Göster
    wayy bea ben 100 tane kırdım chtin bile çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

Alıntıları Göster
    bnde bi keresinde server değiştirmistim bi baktım 3 tane lotto 1.den pot 2. warrior fp çıktı 3.den raptor çıktı pek sevinmedim çünkü oynadığım serverda çıkmamıstı

• quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

bnde bi keresinde server değiştirmistim bi baktım 3 tane lotto 1.den pot 2. warrior fp çıktı 3.den raptor çıktı pek sevinmedim çünkü oynadığım serverda çıkmamıstı

Alıntıları Göster
    ÇOK ŞANSLIYMIŞ BİZDE ŞANS YOK Kİ RAPTOR ÇIKSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

Yuhh Sende Abartmışsn O KAdarda Diil

Arkadaşında Sabah Kahvaltıda Bal Yemiş Galiba

• biz buna eşşek şansı diyoruz 150 tane kırdırdım 12 parça chitinden başka bişi çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

biz buna eşşek şansı diyoruz 150 tane kırdırdım 12 parça chitinden başka bişi çıkmadı
    şimdi her raptor çıkaran chitin çıkaran konumu açsın???
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

biz buna eşşek şansı diyoruz 150 tane kırdırdım 12 parça chitinden başka bişi çıkmadı
    bana göre manner ne kadar çok olursa okadar daha iitem düşme şanşsı var diyorum ben ark da 5k manner 1.abbys kırdırdı rague cıhıtın 2.kırdı pot 3.raptor manner kasın manner nasıl kasılır? derseniz çok basit partyyde civciv olması yerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bazar

Cafede oyun oynarken arkadaş yan masadan bir bagırdıki cafedeki herkes bir an ona baktı.
    Ewet 3 tane Abbysten raptor çıktı. Edanada zengin oldu. Ah bizde öyle şans yokki

benimde öyle bi arkadasim var soyadi balci
    ballı olsa daha iyi yane. 1 tane kırdırdı satmaya ugrasmayam diye rogue chitin cıktı.
    baska bigün yine 1 tane kırdırdı mirage düstü..
    baska bi gün 50 tane kırdırdı iron bow

• quote:

Orijinalden alıntı: seser60

quote:

Orjinalden alıntı: Bazar

Cafede oyun oynarken arkadaş yan masadan bir bagırdıki cafedeki herkes bir an ona baktı.

benimde öyle bi arkadasim var soyadi balci
    ballı olsa daha iyi yane. 1 tane kırdırdı satmaya ugrasmayam diye rogue chitin cıktı.
    baska bigün yine 1 tane kırdırdı mirage düstü..
    baska bi gün 50 tane kırdırdı iron bow
    dün 1 tane abys wardı bende kırdırayım dedim bi bakayım iron crosbow :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bycado

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bycado

gördüğün gibi rabet görmüş topic bencede ii bi paylaşım olmuş herşeye tersleyen üyelere deli oluyorum hiç olmassa adam 000.. mı yener f9 mu yok kunt talosa minor le dalmış dante trollere dalıd gibi bi topic açmamış sadece bişe paylaşmış unutmayalım burası bi forum herkez kendie deişik gelen ve paylaşmak istediği konuda yazabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: destructive

quote:

gördüğün gibi rabet görmüş topic bencede ii bi paylaşım olmuş herşeye tersleyen üyelere deli oluyorum hiç olmassa adam 000.. mı yener f9 mu yok kunt talosa minor le dalmış dante trollere dalıd gibi bi topic açmamış sadece bişe paylaşmış unutmayalım burası bi forum herkez kendie deişik gelen ve paylaşmak istediği konuda yazabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: destructive

quote:

bencede ısteyen ıstedıgnı yazar ole olmazsa gunde 5 topıc alır:S bırakın seri olsun forum

• millety bu abyss şans işi biizm burdada bi abi var aresde oynuyor lvl 58 bp manner falanda düşük(450) 3 abyss kırdırdı shard çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapstation -- 30 Mayıs 2006; 0:28:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstation

millety bu abyss şans işi biizm burdada bi abi var aresde oynuyor lvl 58 bp manner falanda düşük(450) 3 abyss kırdırdı shard çıktı
    quote:

Orjinalden alıntı: rapstation

millety bu abyss şans işi biizm burdada bi abi var aresde oynuyor lvl 58 bp manner falanda düşük(450) 3 abyss kırdırdı shard çıktı

yuh shard mı?hem de 3 tane abyss ten....
    benim manner 3750 civarı ve natıonal point te yuksek daha bana en fazla cıkan item mirage oldu cıkan mirage de +5 di
    bence biraz sallıyosun gibi geldi
    ayrıca abyss sans isi deil natıonal ve manner isi

• Bazar arkadasım arkadasının leveli ve mannerı ayrıca natıonal point kac?merakımdan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyozzy

Bazar arkadasım arkadasının leveli ve mannerı ayrıca natıonal point kac?merakımdan soruyorum
    yaw mannerle NP ile alakalı olsaydı bana bi ton item cıkması lazımdı.... 105K np var yaklasık 2500 felan manner var ve hiç item cıkmadı.... hurafe bunlar hurafe arkadaşlar tamamen şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurukelle

yaw mannerle NP ile alakalı olsaydı bana bi ton item cıkması lazımdı.... 105K np var yaklasık 2500 felan manner var ve hiç item cıkmadı.... hurafe bunlar hurafe arkadaşlar tamamen şans işi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden Alıntı: ozzyozzy
    Bazar arkadasım arkadasının leveli ve mannerı ayrıca natıonal point kac?merakımdan soruyorum

Leveli 54 Tam olarak bilmiom ama np si ve mannerıda fazla değil az.

Np, manner fazla bişey değiştirmiyor.
    Ama Manner galiba kutu açarken işe yarıyor. Mesela DM dönerken kutulara hemen koşuyoduk, bişi çıkmıyodu. Yabancı bi adam bırakın kutuyu ben açayım mannerım çok dedi. Sonra biraz kestik Shell düştü.
    Yani mannerın abbys kırdırmada bir etkisi olmuyo, kutu açarken işe yarıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazar -- 29 Mayıs 2006; 14:08:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.