Şimdi Ara

Ne Kadar Eder?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altta açıklaması bulunan telefonum ne kadar eder?VDF975'lerin Ace'lerin 300 gibi fiyatlara satıldığını göz önüne alırsak?Konuyu baltalamayın yada dalga geçmeyin,lütfen.

Amacım ne kadar etceğini öğrenmek.

Başlamadan belirteyim,RR3,MC4,Dead Trigger gibi oyunları kasmadan rahatça oynatabilmektedir.

İhtiyaç fazlalığından Replika S3'ümü satıyorum.Şuan aktif olarak Note 3 ve orjinal S3 kullanıyorum.Orjinal S3 ile karşılaştırdığımda gayet iyi bir telefon.

Android geliştirme,rom-root gibi konulardan anladığım için Dünya'dahiçbir Replika S3'de hatta ReplikaS4'de bulamayacağınız bir S4romu yaptım,cihaz birebir S4 gibidir,yazılım olarak.

Telefon gerçek 4.2.2'dir,fake değer değildir.750MB Ram'e sahiptir.Ayrıca1gHz ile çalışan MTK6575 işlemcisi vardır.

Yanında bir silikon,bir sert kılıf ve bir tanede flip cover kılıf gelecektir.Şarj aleti ve kulaklığı vardır.Üstünde özel olarak Amerika'dan ebay ile aldığım bataryavardır,yoğun kullanımda rahat 1 günü çıkarabilmektedir.

Kozmetik olarak 10 üzerinden 8,5alır.

Ptt ile kapıda ödemeli gönderebilirdim amaPTT kargo artık faturaistiyor o yüzden havale sonrasında kargo şeklinde satıcağım,güvenilir bir satıcıyımdır.Bir sorun olursa yazılımsal olarak destek verebilirim.İzmir içi elden verebilirim.

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun,satılmazsada zaten Note 3ve S3 var,bunuda MP4 olarak kullanırım.Acelem yok.

Resimler Aşağıdaki Linktedir.http://qfs.mobi/f1435292

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el oldugunuda goz onune alırsak kolay kolay kımse 150 lıradan fazla vermez kanaatımce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

2.el oldugunuda goz onune alırsak kolay kolay kımse 150 lıradan fazla vermez kanaatımce.

İkinci el Ace'ler bile 250

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Sistem Ne Kadar Eder?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.