Şimdi Ara

NE FACEBOOKA GİREBİLİYORUM NEDE USB ÇALIŞIYOR.. LÜTFEN YARDIM EDİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1. sorunum çalıştığım yerde bilgisayarlar facebook ve benzeri sitelere kapatılmış araştırdım ne yaptıysam bir çözüm bulamadım googleye yazdığım araştırdığım hiç birşey çözüm olmadı. anladığım kadarıyla serverden kapalı ve bu sitelere girmeyi engelleyende Eset nod32 virüs programı ve bu program bizim bilgisayarlarda şifreli.. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirimm.

    2. sorun ise usb ile ilgili bu bilgisayarlarda usb lerde kapalı onuda çok araştırdım ama çözüm olmadı hiç birşey usb taktıgımda görüyor ama erişim engellendi diyor yardımınıza ihtiyacım var...



  • proxy dene derim facebook için ama çalıştığın yerin network çıkışı ana router üzerinden facebooku engelledi ise bunu aşman çok zor. aşmış olan bile zaten işyeri politikalarına karşı bşey usb ise muhtemelen makinada yönetici olarak oturum açamadığın için sistem tarafından engelleniyor. Windowsun sağlam bir security and protection algoritması olduğunu düşünürsek bu da zor gibi gözüküyor.
  • Router tarafından bir engelleme varsa işiniz biraz zor.

    Kimi şirketler bilgi çalınmasına karşı USB'leri kapatabiliyor. Hatta kimileri USB cihazın okunmasına izin veriyor ama USB cihaza veri yazılmasını engelliyor. Bunu aşmanız içinde administrator yetkisine ihtiyacınız var.
  • Üzgünüm ama şirketinizin bilgi teknolojileri birimi erişiminize bilerek ya da bilmeyerek izin vermediği sürece belirttiğiniz işlemleri gerçekleştiremezsiniz.
  • c windows system32 driver etc dosyanın içinde host dosyasının icinde siteler engellenmis olabilir. .rar şeklinde bir dosya varsa onu silip temiz bir bilgisayardan yeni host dosyası alman yeterli olur
  • Ultra Surf isimli programı internetten arayıp, indirin.Tarayıcıyı açmadan önce açarsanız bağlanabilirsiniz.Tabi sizin durumunuz biraz daha farklı olduğu için çözümü bu olmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _alpoza_

    Ultra Surf isimli programı internetten arayıp, indirin.Tarayıcıyı açmadan önce açarsanız bağlanabilirsiniz.Tabi sizin durumunuz biraz daha farklı olduğu için çözümü bu olmayabilir.

    Kardeş bu programı önceden kullanıyorduk ta ki nod 32 den engellenene kadar şuanda değil facebooka girmeyi başka sitede facebook ismini görünce bile o sayfayı açmıyor anlamadım gitti hangi yolu denediysem facede usb de olmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouzgr

    c windows system32 driver etc dosyanın içinde host dosyasının icinde siteler engellenmis olabilir. .rar şeklinde bir dosya varsa onu silip temiz bir bilgisayardan yeni host dosyası alman yeterli olur

    yok kardeş rar şeklinde bir dosya yok orada oldugunuda zannetmiyorum ya ne oluyorsa şu nod 32 den oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanx

    proxy dene derim facebook için ama çalıştığın yerin network çıkışı ana router üzerinden facebooku engelledi ise bunu aşman çok zor. aşmış olan bile zaten işyeri politikalarına karşı bşey usb ise muhtemelen makinada yönetici olarak oturum açamadığın için sistem tarafından engelleniyor. Windowsun sağlam bir security and protection algoritması olduğunu düşünürsek bu da zor gibi gözüküyor.

    proxyDA çare değil bir türlü aşamıyorum bu durumu :(




  • Hocam o zaman maalesef yapacak birşey yok gibi duruyor. Muhtemelen router üzerinde bir engelleme mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.