Şimdi Ara

Ne diyosuun - Kanal D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi tekrarını izledim. Fena değil. En önemli artısı sıkmıyor yani olaylar cok hızlı akıyor. Espri yönünden biraz zayıf buldum, ilişki detaylarıyla insanları yakalamaya calışmışlar. O yönüyle eğlendiriyor.

Şu kamera atraksiyonları, efektler falan her bölüm böyle olmaz herhalde. Dayanamazlar, üşenirler azaltirlar baya :)) Bizim ulkede pek denenmis alisilmis seyler degil bunlar.

Dilara Gönder hakkında sözü Adnan hocaya bırakıyorum. Bu kadar guzel miydi ya burada bambaska bir sey olmuş. Oyunculuk olarak bazi anlarda fena siritiyor ama genel olarak iyi. Burcu esmersoy gibi rol ozurlu degil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olmuş fakat genel eleştiriye katılıyorum, bizim halkımıza fazla malesef.
  • Kadro zayıf, sahnelerin hızlı biçimde oradan oraya atlaması ve durması yoruyor insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Kadro zayıf, sahnelerin hızlı biçimde oradan oraya atlaması ve durması yoruyor insanı.

dkadro güzel ,dizinin tarzı o şekilde sahne geçişleri oluyor. dizinin oturması için zman gerekli. ilk bölüm bu daha. gerçi en fazla iki sezon sürmeli bu tarz diiziler. zira batırılıyor uzatıldıkça.
  • 2. bölümü şimdi izledim.İlk bölüme göre biraz kötüydü.Bir kaç tane güzel sahne vardı ama komedi dizisi olarak güldürmüyor.Cansu'nun iş ve ev hallerinde bir çelişki seziyorum sanki , yani iş yerinde havalı zengin kodaman bir müdür.Ama ev halinde sıradan bir insan.Bu arada evlilik danışmanındaki kız vefat etmiş.

E hayvan bu ister yani repliği olmuş.Bir de makiyatoçu kabzımal var tabi

Ne diyosuun - Kanal D Ne diyosuun - Kanal D Ne diyosuun - Kanal D

• hadi hayırlısı bakalım. eklerim listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

2. bölümü şimdi izledim.İlk bölüme göre biraz kötüydü.Bir kaç tane güzel sahne vardı ama komedi dizisi olarak güldürmüyor.Cansu'nun iş ve ev hallerinde bir çelişki seziyorum sanki , yani iş yerinde havalı zengin kodaman bir müdür.Ama ev halinde sıradan bir insan.Bu arada evlilik danışmanındaki kız vefat etmiş.

Nasıl vefat etmiş hocam anlamadım ? bahsettiğin ilişki koçu olan kızmı dizideki bölüm yeni çekildi zaten cidden vefatmı etmiş ? nasıl olmuş kaza falanmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

2. bölümü şimdi izledim.İlk bölüme göre biraz kötüydü.Bir kaç tane güzel sahne vardı ama komedi dizisi olarak güldürmüyor.Cansu'nun iş ve ev hallerinde bir çelişki seziyorum sanki , yani iş yerinde havalı zengin kodaman bir müdür.Ama ev halinde sıradan bir insan.Bu arada evlilik danışmanındaki kız vefat etmiş.

Nasıl vefat etmiş hocam anlamadım ? bahsettiğin ilişki koçu olan kızmı dizideki bölüm yeni çekildi zaten cidden vefatmı etmiş ? nasıl olmuş kaza falanmı

Dizinin başında şu yazı geçti.

Ne diyosuun - Kanal D

Haberde buldum ama haberde 8 Ocak yazıyor , bir yanlışlık var galiba ama çözemedim.

http://www.cnnturk.com/guncel/huban-oztoprak-yasam-savasini-kaybetti

• quote:

quote:

quote:

Dizinin başında şu yazı geçti.

Ne diyosuun - Kanal D

Haberde buldum ama haberde 8 Ocak yazıyor , bir yanlışlık var galiba ama çözemedim.

http://www.cnnturk.com/guncel/huban-oztoprak-yasam-savasini-kaybetti

26 yaşındaymış bendende küçük üzüldüm yaf :(( allah rahmet eylesin

• Reytingler felaket. Yayın saati geç falan ama kurtarması zor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irerten

Reytingler felaket. Yayın saati geç falan ama kurtarması zor gözüküyor.

beklendiği gibi . 13 bölümde güzel bir final yapsınlar bizde mutlu olalım. Türk halkı akasya durağına layık napalım
  • Bugün maça kadar vakit geçsin diye izledim 2 bölümü de. Benim hoşuma gitti. Umarım sezon sonunu çıkarır en azından ama Kanal D gibi reytingden başka bir şey düşünmeyen bir kanal için zor bence. 3-4 bölüm daha gider biter gibi geliyor bana. Kanal D'de reyting alamazsa 13 bölüm bile sürmüyor çünkü.
  • hayvan süper yaa
  • Yine 48. oldu ve yayından kalktı.
  • quote:

Yine 48. oldu ve yayından kalktı.

Hocam eminmisin dün yayınlanmıştı biraz geç yayınlanıyor ama çok eğlenceli bi dizi ya çok güzel mizahı vardı nasıl tutmadı anlamadım bence oyunculukta başarılıydı.
  • quote:

quote:

Yine 48. oldu ve yayından kalktı.

Hocam eminmisin dün yayınlanmıştı biraz geç yayınlanıyor ama çok eğlenceli bi dizi ya çok güzel mizahı vardı nasıl tutmadı anlamadım bence oyunculukta başarılıydı.

https://twitter.com/dilaragonder/status/440845799199887360

"Asla yapmam dedim Ne Diyosuun!'la oyunculuğu deneyimledim ve çok keyif aldım.Ne yazık ki uzun sürmedi,bitti.Emeği geçenlere teşekkür ederim!"

Dilara Gönder açıklamış orada gördüm.

Senin yorumunu okuyunca birden "bu dizi yazın yayınlansa" fikri oluştu. O zaman tutunabilirdi sanki.

• Ya allah yarabbi sinirlerim laçka oldu.

Dizi 10 numara, farklı bir soluk. Gece 11 den sonra başlatıyorsun ve ne bekliyorsun çok merak ediyorum.

Dizi sektörü bu yüzden 2 adım gider 3 adım geri gelir Türkiye de. Farklı şeylere müsamaha çok az. Yazıklar olsun.
  • 13 bölüm falanda olmayacak sanırım direk kaldırılmış öyle mi ?

işler güçler gibi yayınlansaydı yazın keşke... 13 bölümlük tadı olrdu en azından
  • Yazık oldu. Fazla bizim millete böyle diziler ,hiç çekmeyeceksin bile.
  • yabancı damat performans anlamında tepeydi ama 20 dakika oyunculuğu da çok iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.