Şimdi Ara

Ne çektin be ıphone 6... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeğenim dört gün evvel iPhone 6 almıştı, dün telefonu yere düşüşrmüş. İki köşesinde hafif ezik oluşmuş..
    Keşke kılıf alsaydım diye, binbir pişmanlık yaşıyor. Ben de, ekran kırılmamış, ona dua et dedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

26 milyar dolar kaybı var şu an Apple'ın bükülmeden dolayı.

Bükülme nedeniyle sadece 9 şikayet gelmiş resmi olarak Apple'ye. Bu rakam neyin zararı acaba merak ettim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Bükülme nedeniyle sadece 9 şikayet gelmiş resmi olarak Apple'ye. Bu rakam neyin zararı acaba merak ettim ?

Apple ı Apple ın en büyük silahıyla Algı operasyonuyla vurdular. Birçok kişi böyle teneke kıvamında gazoz kapağından hallice ucube cihaz almak istemediğinden siparişlerini iptal etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

Apple ı Apple ın en büyük silahıyla Algı operasyonuyla vurdular. Birçok kişi böyle teneke kıvamında gazoz kapağından hallice ucube cihaz almak istemediğinden siparişlerini iptal etti.

Mesele buysa emin ol o kişiler o telefonları alır yine. Her sene aynı muhabbet. Artık inanılırlığı kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

Ondan dolayımı cihaz ilk hafta 10milyon üzerinde satış yaptı?

• quote:

quote:

Hisselerin yaptığı zarar. Bükülmeden dolayı çıkan dedikodu bile yeterli bu tarz zararlar için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Komiklesme allasen. Kaynak var mi kaynak?

Babanın mı apple firması ? Sensin komik adama bak ya. Markanın soytarısı olmayın.
    Annesine, babasına küfür ettik sanki deli midir nedir.

http://www.mansettv.com/haber/apple-iphone-6-plus-bukuluyor-mu-goruntulu-haber-izle-143613.html

Neyden bahsediyorsun sen kardesim ne kufru ne marka soytarisi? Hisse deger kaybini hesaplayip yazmis adamlar bu applein kasasindan 24 milyar cikti demek degil ki, 2 gune toparlar koyar mi bunlara? Borsa iste. Bilmedigin seyler hakkinda konusuyorsun komik komik, sacmaladigin soylenince bari daha fazla sacmalama. Bak verdigin linkte de yazmis adam 6 gunluk satistan(ki milyonlarca iphone demek bu) 9 kisi bukuluyor demis. Ben kimsenin soytarisi degilim, apple markasina da telefonunu kullanmaktan baska deger vermem(ki 4s ve ipad 3 kullaniyorum yani oyle zirt birt para doken bi insan da degilim). Senin sacmaladigini yuzune vurmam beni soytari yapmaz anlatabildim mi? Dikkat edersen konunun sacmaligini ve boslugunu da belirtmisim baska mesajimda. Yani İphone 6 yi savundugum filan yok. Ama sen gelip daha 3 gunde milyonlarca cihaz satmis firmaya, sanki butun telefonlari piyasadan geri cagirmak zorunda kalmis, buyuk zarara ugramis gibi bahsedersen; komiklesmis olursun. Sacmalamis olursun. Hadi bunlari bilmiyorsun eyvallah, en azindan eksik bilgi vermis, yaniltmis olursun. Bahsettigin tipte cok insan var farkindayim ama bu sekilde onune gelene de ne marka soytarisi diyebilirsin, ne de apple babanin mi cart curt diyebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Komiklesme allasen. Kaynak var mi kaynak?

Babanın mı apple firması ? Sensin komik adama bak ya. Markanın soytarısı olmayın.
    Annesine, babasına küfür ettik sanki deli midir nedir.

http://www.mansettv.com/haber/apple-iphone-6-plus-bukuluyor-mu-goruntulu-haber-izle-143613.html

Neyden bahsediyorsun sen kardesim ne kufru ne marka soytarisi? Hisse deger kaybini hesaplayip yazmis adamlar bu applein kasasindan 24 milyar cikti demek degil ki, 2 gune toparlar koyar mi bunlara? Borsa iste. Bilmedigin seyler hakkinda konusuyorsun komik komik, sacmaladigin soylenince bari daha fazla sacmalama. Bak verdigin linkte de yazmis adam 6 gunluk satistan(ki milyonlarca iphone demek bu) 9 kisi bukuluyor demis. Ben kimsenin soytarisi degilim, apple markasina da telefonunu kullanmaktan baska deger vermem(ki 4s ve ipad 3 kullaniyorum yani oyle zirt birt para doken bi insan da degilim). Senin sacmaladigini yuzune vurmam beni soytari yapmaz anlatabildim mi? Dikkat edersen konunun sacmaligini ve boslugunu da belirtmisim baska mesajimda. Yani İphone 6 yi savundugum filan yok. Ama sen gelip daha 3 gunde milyonlarca cihaz satmis firmaya, sanki butun telefonlari piyasadan geri cagirmak zorunda kalmis, buyuk zarara ugramis gibi bahsedersen; komiklesmis olursun. Sacmalamis olursun. Hadi bunlari bilmiyorsun eyvallah, en azindan eksik bilgi vermis, yaniltmis olursun. Bahsettigin tipte cok insan var farkindayim ama bu sekilde onune gelene de ne marka soytarisi diyebilirsin, ne de apple babanin mi cart curt diyebilirsin.

Sen bana kaynak dedin , bende sana kaynağı gösterdim. Zarar etti mi evet, çünkü dedikodu bile çıkması yeterlidir satışların etkilenmesi için.
    Eğer bu tarz bir soru işareti olmasa insanların kafasında daha da çok satardı. Çevremde kime sorsam sabah akşam bükülme videolarını izliyorum o yüzden almıyorum diyor.
    He alanlar da var o da ayrı bir mevzu. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir ben saygısızlık yaptıysam kusura bakma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.