Şimdi Ara

Ne bu gencligin hali diyenler buraya toplansin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de selçuk erdem karikatürü vardı. Bir koyun ben artık farklı olacağım bu sürü psikolojisinden kurtulacağım diyor diğer konunlar da bendeee bendeee diye onu izliyor. Yani pek umut yok gibi. Umarım yanılıyorumdur.
  • Var böle yaşayanlar da ama bence sorumlu gençler daha fala.Ya da ne bilim en fazla 2 yıl soonra akıllanırlar.En azından cahil bi nesil yetişmiyor(Hiç kitap okumamışlar da vardır elbette ama)Ya aslında bunlar yerine, semtine, şehrine göre değişiyor.Ama bence kötüye deil iyiye gidio.Herkes bi üniversite kazanıp okumak istiyor.Kendince çabalıyor da ama olmayınca, okuyamayınca suç onlarda deil bnce
  • walla bakıyorum bundan 4 sene önce biz< lisedeyken biz annemize babamıza bağırmazdık şimdikiler babaları yaşında adama etmediklerini bırakmıyorlar ayhrıcsa şuda var ülke yavaş yavaş kültür yozlaşmasına gidiyor (şekil a abd) onun için ben kendi geleceğimdende benden bir önceki kuşaktanda umudumu kestim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wincih

walla bakıyorum bundan 4 sene önce biz< lisedeyken biz annemize babamıza bağırmazdık şimdikiler babaları yaşında adama etmediklerini bırakmıyorlar ayhrıcsa şuda var ülke yavaş yavaş kültür yozlaşmasına gidiyor (şekil a abd) onun için ben kendi geleceğimdende benden bir önceki kuşaktanda umudumu kestim

işte sevgi ve saygı erezyonu var. Ama bu yeni değil 90'larda başladı. Ben lisedeyken resim hocasının parmaklarını kırmışlardı. Geçenlerde zafer çarşısının orada (sanırım benim kız senin kız meselesinden) 10 kişi 1 öğrencinin etrafını satmış küfürler ediyorlardı. Sonra çocuk kaçmaya başladı. Bunlar da peşinden (ikisi diğerlerini tutmaya çalıştı ama nafile). Ben çocukken bırakın dövmeyi ulu orta küfür etti diye gebertirlerdi bu çocukları.

Hani kitap okumak cehalet alır ya öyle bir nesil geliyor ve gittikçe daha çok yandaş buluyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyle -- 20 Eylül 2004, 16:16:40 >

• condor

tv ler büyük sorun bu durumda... suc genclikde degil egitimsizlikde de diye biliriz..globalesme de bunun yani sira tabiki kapitalist bir sistemde bunlarin hepsi normaldir
  • eğitim şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

eğitim şart

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

birde benim en uyuz oldugum olay su.sokakta yuruyorum.yanimdan ortaokul veya lise ogrencileri geciyor.erkekler devavvli kızlardan bahsediyor.kızlarda erkeklerden.yok o kız soyle ben ona gecen teklif ettim.yok o cocuk soyle.baska bisi konusmuoyrlar.deli oluoyrunm.hayati sadece kız erkek iliskisi gorenler cok cogaldi.hele 12-13 yasindaki veletleri gorunce cok uzuluyorum.bence bu tvden kaynaklaniyor.bakin dizilere hepsi ask mesk ustune.magazin programlari tamam bu olaylar ustune...walla yazik genclige.ayrica cok iyi bi noktaya deginmissin hll olsun.

+1
    Televizyonun çok zararı var.
    Hergün magazin programlarında, bu buna aşık oldu şu şuna aşık oldu.Bu bunu aldattı bu bununla ayrıldı.
    Bu parazitlerin yaşadıkları hayatı gerçek sanan gençlerde bu olayları normal görüyorlar ve o şekilde yaşamaya çalışıyorlar.
    Günümüzde 12-13 yaşındaki kızlar aşk meşk den başka bişey bilmiyorlar.
    Tabi bu örneklerin çoğalmasında ailelerinde önemli payı var.

quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Kimseni kaygısı olmasın.En azından şimdiki gençlik koyun deil.Neyaptığını bilen sorgulayan bir nesil yetişiyor.Hakkını yedirtmeyen bir nesil yetişiyor.Zaten böyle olması da gerekiyor

arkadaşım olayı yanlış anlamışsın herhalde. Burada gençlerin pısırıklığından yakınılmıyor.Burada yakınılan gençlerin kültürlerini yitirmesi, Türk gelenek ve göreneklerine ters hareket etmesidir.
    Bir diğer hususta,
    herkes tutturmuş eğitim şart, eğitim şart gidiyor.
    Burada eleştirilen kişilerin hepsi üniversite, lise talebeleri, daha ne eğitimi alacaklar.

Tekrar söylüyorum; gençlerin bu hale gelmesindeki, ve daha kötüye gitmesindeki tep sebep batıya duyulan hayranlık, etrafa marjinal görünme çabaları,TELEVİZYONDAKİ MAYMUNLAR,..... ne kadar gereksiz olay varsa...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.