Rade X Nokta Vuruşlu Yazıcı Kablosu Sıfır Usb Uçludur
Fiyat: 10 TL
Power Sub 280 Watt
Fiyat : 10 TL
Power Kablosu 1 Uzatma 1 Fiş uçlu
2 si 5 TL
1 Adet Splitter 1 Adet ide Floppy Kablosu 1 Adet Usb Uzatıcı kabl 1 Adette neişe yaradıgını bilmediğim kablo
Ücretsiz :)
12 Dbi Wireless Antep Ürünü denemek için kullandım çekimi harika
Fiyat:20 TL
Corpus WF 54 Wireless Adaptor kendine ait 6 dpi harici antenle birlikte Denemek için 1 kere kullandım Kutusu Cd si mevcut
Fiyat:30 TL
Seagete 320 GB 2.5 Laptop HDD ürün 6 aylık cihazdan sökülmüştür.
Fiyat: 80 TL
Kablosuz Mause
Fiyat:10 TL
2 Adet Joistik Biri Snopyy Biri X5 Teck sorunsuz çalışmakta
Fiyat: İkisi 15 TL
Telefoncular için Şarj Aleti Takımı hanfi telefonlara uygun bilemiyorum ama 15 adet Şarj Aleti
Fiyat:15 TL
Hp COMPAQ CQ57-374ST QJ063EA NOTEBOOK Detay Bilgisi Teknoloji ve görünümün mükemmel bir dengesi olan bu notebook, daha fazlasını yapmayı ve bağlantıda kalmayı kolaylaştırır. Bu, sorunsuz bir PC deneyimini uygun fiyatla elde etmek için ilk tercihinizdir.
Model Ailesi : HP PRESARIO SERISI Renk : SIYAH İşlemci Modeli : AMD E-300 1.3 GHZ Cache Bellek : 1 MB Ekran Tipi : LED Ekran Tipi : PARLAK EKRAN Ekran Boyutu (Inch) : 15,6 Dogal Ekran Cozunurlugu : 1366X768 Ekran kartı chip seti : AMD RADEON HD 6310M Ekran Kartı Bellek Kapasitesi : 949MB PAYLASIMLI Sistem belleği türü : DDR III 1066 MHZ Standart Sistem Belleği (MB) : 2048 Maks. Sistem Belleği (MB) : 4.096 Anakart Chip Set : AMD A50M FCH Sabit Disk (Gb) : 320,0 Sabit Disk Devir Hızı (rpm) : 5.400 Tv Out : VAR Optik sürücü tipi : LIGHTSCRIBE SUPERMULTIDVDRW DL Ses : DAHILI HOPARLOR USB 2 portu : 3 HDMI Çıkışı : YOK VGA portu : VAR Display Port Çıkışı : YOK e-SATA Portu : YOK Bluetooth : YOK WLAN/Wi-Fi : VAR Network : 10/100 MBIT Smart kart okuyucu : 5-1 Klavye türü : STANDART Tuş Dizimi : Q TR Parmak İzi Okuyucu : YOK Kamera : VAR Pil Ömrü Cinsi : 6-cell Li-lon Battery Tasınabilir Bilgisayar Türü : NOTEBOOK Net Agırlık Aralıgı KG : 2,5 - 3
Ürün Ekrandan ayrılmıştır 7 aylık cihazdır yapmaya uğraşamayacağım için satıyorum. Başkada hiçbir roblemi yoktur