Tek cümleyle; Da Vinci şifresinden etkilenmiş sanat yaptığını sanan, yani toplumun sanattan anlamadığının ehvamı içinde buhran yaşayan ve bu yaşadığı buhranında kendisini herkesten farklı kıldığına sımsıkı inanmış bir zavallı...
Sanat adamı olmadığını belki bu eleştirime göstereceği tepkiden anlıyacaksınız...
İncir ağacının tılsımı , vakit tamam , beynime bir kurşun , sonranın tedirginliği vesvesesiyle yapılmış anlamsız bir hesap...
Toy...
mantığa bak
tepki gösterirse sanat adamı değil
göstermesse sanat adamı
sen git ehvamın içinde buhran yaşa kültürlü dostum
abi benim yaş 18 ne iş
quote:
Orjinalden alıntı: ozkulse
18 yaşına geldiğini , zamana yenik düştüğünü ve 18 yaşında iken öleceğinin kaderi olduğuna inanıyor zaman = 18 de yaşıyla ilgili bir bağlantısı varsa saat 18 de intihar edeceğini belirtior. benden anca bukadar pek sevmem şifreli işleri
benimde aklıma ilk bu geldi +
ölüme yaşamı eklersen (yani yaşamayı tercih edersen)tanrıya (imana veya dine veya ahirete) ulaşırsın
ama ölümden yaşamı çıkarırsan kaderine yenik düşeceğine inanıyor, çok kaderci gördüm canım bu arkadaşı
bu arada @kiralık_ajan a koptuğumu belirtmek isterim
quote:
Orjinalden alıntı: big_malibu bu arada @kiralık_ajan a koptuğumu belirtmek isterim
Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme