Şimdi Ara

Ne alsam ? uygun olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi evcil hayvan almak istiyorum fakat 10 saat kadar çalışıyorum.Balık ve hamster düşünmüyorum.Köpeklere çok ilgim var fakat 10 saat çalıştığımdan dolayı köpek işi olmuyor bnden bakşa evde kalan yok.Kendı başına kalabilcek bi evcil hayvan arıyorum. Help

• Kedi besleyebilirsiniz.
  • Dude 10 saat çalışıyorum kedide sıkıntı cıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanottax3

Dude 10 saat çalışıyorum kedide sıkıntı cıkar.

Kedi yalnız kalmaya alışkın bir hayvandır. Tuvalet eğitimi verildiği sürece evde gezebilir. Zaten miskin miskin uyur gün boyu.
  • quote:

Bi evcil hayvan almak istiyorum fakat 10 saat kadar çalışıyorum.Balık ve hamster düşünmüyorum.Köpeklere çok ilgim var fakat 10 saat çalıştığımdan dolayı köpek işi olmuyor bnden bakşa evde kalan yok.Kendı başına kalabilcek bi evcil hayvan arıyorum. Help

Güzel bir kafes tarzı yer yaptıktan sonra Cüce Tavşan , Hollanda Lop Tavşanı ya da Guinea Pig tavsiye ederim. Her biri sevimliGüzel bir kafes tarzı yer yaptıktan sonra Cüce Tavşan , Hollanda Lop Tavşanı ya da Guinea Pig tavsiye ederim. Her biri sevimli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Samet

quote:

Bi evcil hayvan almak istiyorum fakat 10 saat kadar çalışıyorum.Balık ve hamster düşünmüyorum.Köpeklere çok ilgim var fakat 10 saat çalıştığımdan dolayı köpek işi olmuyor bnden bakşa evde kalan yok.Kendı başına kalabilcek bi evcil hayvan arıyorum. Help

Güzel bir kafes tarzı yer yaptıktan sonra Cüce Tavşan , Hollanda Lop Tavşanı ya da Guinea Pig tavsiye ederim. Her biri sevimliGüzel bir kafes tarzı yer yaptıktan sonra Cüce Tavşan , Hollanda Lop Tavşanı ya da Guinea Pig tavsiye ederim. Her biri sevimli

ne kadar süre yanlız kalıyor onlar yemegını koydugumuz zaman 10 saat falan olmasa kımse bi sikinti olrmu kafesın ıcınde??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Samet

quote:

ne kadar süre yanlız kalıyor onlar yemegını koydugumuz zaman 10 saat falan olmasa kımse bi sikinti olrmu kafesın ıcınde??

Yok yok sorun olmaz. Yemini koy taze su koy suluklarına hergün hiçbir sorun yaşamazsın. Yavrularınıda satarsın hem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.