Şimdi Ara

Ne Almaliyim Oyun İcin (2000-4000Tl) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • madem 2000-4000 demişiniz(gerçi 3000 e düşürmüşünüz ama)2000 tlye lenovo y570, 3000 ve üstüne de monster tavsiye ederim.asus u bence boşver.
  • Eline saglik kardesim galiba 15" lik monster da karara vardim 8gb ram falan yapicam 3 bin liralik . Eski bilgiaayarim Asus N serisindendi bu yuzden pek istemiyorum suan onu bi akraba kullaniyor ve onu alali 3 ay falan olmustu . Hicbisey yuklemememize ragmen performansinda duaukluk yasandi . 6gb ram i 2 ghz islemci hizi falan vardi iyi sayilirdi o da . @ Hotel California--------------

---
    @ALTİNBASAK yorumun icin tesekkur ederim . Monster da karara vardimbutun yardimci olan arkadaslara tesekkur ederiim . :-) :-) :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarLn -- 22 Kasım 2011; 22:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarLn

Eline saglik kardesim galiba 15" lik monster da karara vardim 8gb ram falan yapicam 3 bin liralik . Eski bilgiaayarim Asus N serisindendi bu yuzden pek istemiyorum suan onu bi akraba kullaniyor ve onu alali 3 ay falan olmustu . Hicbisey yuklemememize ragmen performansinda duaukluk yasandi . 6gb ram i 2 ghz islemci hizi falan vardi iyi sayilirdi o da . @ Hotel California--------------

---
    @ALTİNBASAK yorumun icin tesekkur ederim . Monster da karara vardimbutun yardimci olan arkadaslara tesekkur ederiim . :-) :-) :-)

şimdiden hayırlı olsun o zaman
  • Sagol tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olur insallah :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarLn

Sagol tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olur insallah :-)

Amin amiiinn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.