Şimdi Ara

NCSTR.COM AÇILDI.PC PERFORMANS ÜRÜNLERİ VE PROFESYONEL OYUN EKİPMANLARININ ADRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• stoklarında hiçbişi yok herşey gelecek yakında ve önsipariş dio kötü bi izlenim bıraktı bende şimdiden
  • 2003 yılından bir referans verelim

NCS kimdir sektöre neler getirmiş kullanıcıları nasıl bilinçlendirmiş
    bir görelim.

http://www.thgtr.com/business/20030325/

Türkiyedeki performans ve oyun severlere

THERMALTAKE
    FUNC
    XRAYPAD
    LOGITECH MX 310 510
    MACH II(LN2 SOĞUTMA)
    PLANTRONICS

GİBİ MARKALAR VE ÜRÜNLERİ 2003 SENESİNDE BUNDAN TAM 5 YIL ÖNCE
    TANIŞTIRMIŞ VE HİZMET VERMİŞ BİR FİRMADIR.

FİRMANIN TANIYAN YADA FORUMCA BİLİNEN MÜŞTERİLERİ ARASINDANBİR KAÇ ÖRNEK VERELİM

GUN
    SPEED-STEP
    ARBİTER
    CIVIL
    YAZICIOĞLU
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncsinfo -- 24 Mayıs 2008; 20:48:20 >

• güzel fireball a bir rakip rekabet iyidir ama bakalım nasıl olacak
  • 4-5 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam Kadıköy'de bir mağazanız vardı?
    O zamanlar bulunması oldukça zor ürünleri sayenizde edinmiştim.
    Sizleri tekrardan gördüğüme çok sevindim. Tekrar hoşgeldiniz..
  • Böyle şeyler tabi gerekiyor rekabet sonuçta tükediciye yarıyor.İyi olan kazansın
  • site zaten evga ve navdia üzerine daha çoooooook çeşitlenmesi lazım kampanya lazım ucuzluk lazım müşteri çekmek için yoksa tek 2 buçuk milyarlık cp uyu oraya koymakla olmazz
    ve pc modding ürünleri kesinlikle lazımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • offf herkes şikayet etmiş siteye bakmak bile istemiyorum artık... iyice kendinizi geliştiripte reklam versenize böyle daha mı iyi oldu yani.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

offf herkes şikayet etmiş siteye bakmak bile istemiyorum artık... iyice kendinizi geliştiripte reklam versenize böyle daha mı iyi oldu yani.....

Firma yeni bir firma değil zaten. Daha önceden bilenler bilir, ama herhalde belli bir süreliğine ara vermişlerdi ve
    daha önce alışveriş yaptığım NCSTR Pro Gamer ekipmanları, Overclock ve Modding üzerine uzmanlaşmış bir firmaydı.
  • şimdi bu satılan ürünleri kendi ithalatı olarak NCS'mi yurtdışından getirip satacak yoksa TR deki ithalatçılardanmı alıp satacak. Eğer kendi getirecekse yetkili dağıtıcı olmadan, garanti durumu nasıl olacak.
  • Bu bence tüm mal satan online siteler için sorulması gereken bir soru
    satılan ürünler garantilimi bunun cevabı evetse satılan ürünün içinden
    garanti kartı çıkar.

ÇIkmaz ise bilinçli tüketici zaten gereğini yapar.

şuda çok komik aslında stoklarında bişi yok denmiş ben bizzat merakımdan telefon açtım
    bilgi alabilmek için çünkü sistemimde sıkıntı yaratmıyacak bir takım parçalara ihtiyacım var
    bunlardan biride ekran kartı ürünler yüklenmiş ve geliyormuş hatta stellseries stoklarda imiş ve bende kısmetse istediğim ekran kartını alacağım bu siteden.(EVGA 8800GT AKIMBO 1GB MODELİ)

Sadece düz mantık işletiyorum alışveriş yaparken donanım haberde reklam vermiş
    tghtr de incelemesi çıkmış bir firma niye güven vermesin

Ben açıkcası güveniyorum herhangi bir x firmayı neden incelemeye almamışlar toms'da
    demekki firma bu işin hakkını vermiş.bu benim şahsi düşüncem

quote:

Orjinalden alıntı: ceyar

şimdi bu satılan ürünleri kendi ithalatı olarak NCS'mi yurtdışından getirip satacak yoksa TR deki ithalatçılardanmı alıp satacak. Eğer kendi getirecekse yetkili dağıtıcı olmadan, garanti durumu nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazımımm -- 25 Mayıs 2008; 23:57:46 >

• THG de bahsedildiği gibi Atıl bey ve ekibi mi , yani eski kadro mu devam ediyor yoksa başka birilerimi devraldı ?
    Nasıl değerlendireceğiz yeni firmayı ?
  • eski kadro ozzy ilgine teşekkürler.
  • sitede toplasan 20 kalem mal yok bide hepsi ön sipariş. sitede bişey yokki oyun adına toplam 4 anakart 6 tanemi ne ekran kartı bi tane işlemci. sevmedim ben berbat ve sadece para amaçlı. ve kazık..
  • Bu nasıl bir mantıktır arkadaşlar. Tamam ekstrem malzemeleri zor buluyoruz ve bunları getirenleri her zaman desteklemek isteriz. AMMA velakin elinde olmayanı nasıl satmaya çalışırsın ya ...

Tahmini varışlarla iş yapılmazki
  • NCS ŞANSLI 1 DH ÜYESİ ARIYOR............

http://forum.donanimhaber.com/m_23546530/tm.htm
  • millet indirimler kampanyalar hediyeler veriyo bu firma sadece 1 kartla bizleri kandırmaya çalışıyo ,iktidar gibi davranıyor
  • firma bence karşılıksız tanıtım amacı ile hediyeler veriyor ekran kartına 10 tanede profesyonel oyun mousepadi eklemiş.

biz cidden toplum olarak doyumsuz olmaya ve negatif olmaya başladık.

dediğiniz gibi bu ürünler zaten zor bulunuyor bence destek olmak lazım.
  • Bencede
  • arkadaşlar yeniden açılan bir firmaya nie destek olmayı denemiyoruzda hep köstek olmayı deniyoruzki. ben bu firmaya güweniyorum bi kaç kez konuşma imkanı buldum firmayla her konuda gayette ilgililer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.