Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir hastalık bu ya valla hayret o nasıl bir oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam transparan projeksiyon perdesi imal eden bir fimanin sahibiymis evine devasa bir sistem kurup ilgi cekmek istemis sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Bu neymis yaw ...Valla sub yerlesimi hosuma gitmedi desem yalan olur bizdemi yapsak boyle birsey..

Adam surroundda rs 62 kullaniyor bizde rf 7 surroundu satip rs 62 donsek ne dersin abi

Bence yap, rflerin musterisi hazirmis diye duydum zaten

• Bu arada dun gece The Great Gatsby filmini seyrettim 2D olarak bence simdiye kadarki en iyi transfer sanirim direk 4k cekmisler bu kadar hatasiz bir goruntu olur renkler parlak gren yok ucuyor resmen ...mutlaka seyredin....

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

http://www.avsforum.com/t/1484131/home-theater-of-the-month-popalocks-bassment-big-screen-bigger-subs

Bunu gormusmuydunuz....
    Nurinin 40 yasindaki evi
    RF7 ler bu sublarin yaninda duyuluyorsa elde tutmak lazim....

bir ev için abartı bence,,, gerek yok bu tarz bi sisteme mantığı nedir çözemedim,, israf işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 31 Ağustos 2013; 12:10:23 >

• quote:

http://www.avsforum.com/t/1484131/home-theater-of-the-month-popalocks-bassment-big-screen-bigger-subs

Bunu gormusmuydunuz....
    Nurinin 40 yasindaki evi
    RF7 ler bu sublarin yaninda duyuluyorsa elde tutmak lazim....

Laf olsun diye söylemiyorum.

Dinlemememe rağmen Nuri'nin setup ının daha iyi olduğuna eminim.

saygıdeğer hobici rf7II,rc64,rs62 yi pio elite sc57 ile sürüyor.
    Birde üstüne üstlük 18'' lik 16 sub için 2 adet LG FP14000 clone.
    Performansının yüksek olmadığını düşünüyorum.

Altuğ hocamın dediği gibi reklam kokan hareket sanırım.

• quote:

Bu arada dun gece The Great Gatsby filmini seyrettim 2D olarak bence simdiye kadarki en iyi transfer sanirim direk 4k cekmisler bu kadar hatasiz bir goruntu olur renkler parlak gren yok ucuyor resmen ...mutlaka seyredin....

Film çok kötü yalniz...
  • altanpsx A kullanıcısına yanıt
    doğru
  • Vipmerkezinden spiderman2 yi sozde 4k diye indirmistim film 14gb fakat goruntu 1080p mkv lerden daha farkli olmadi 46D8000 de. Zannedersem sahteydi...

• Rotel pre power ayri ayri satistadir...
  • quote:

Rotel pre power ayri ayri satistadir...

açık arttırma yap çabuk satılır,
  • Gerek yok hocam mal iyiyse gidiyor zaten fazla durmaz..

• Bu nedir ya

• Para para para

• Abbey road kayit studyosu 33 tane classe mono 400 watt delta amfi satinalmis 16 tanesi ayni odada tanesi 50 kilodan 800kg eder....

• Biliyorsun o hoparlorler guclu ampli sever asagisi araba seti gibi ufurur. Guzel eslemisler

• S.togay pm attim abi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Getireceklerimi stereoya yönelik düşünüyorum.

Prede çok fazla bir bağlantı kullanmayacağım, Ne kadar ihtiyaç olur kestiremiyorum. Dijital kaynak olduğu için ağ üzeriden çalmaya ihtiyacım var . Ek olarak alınabilecek DAC olabilir. AVR olarakda fazla güç performans beklentim yok gelince aşağıdakini alacağım.

http://www.morfare.com/asp/product/6441/Sony-STR-DN1040-Ev-Sinemasi-Agi-AV-Alicisi

Çok yorum gelmedi , 240 volt uyumlu amfi-dac-pre fiyat/perf. oranı iyi seçimler yapmak istiyorum. Önerilerinizi beklerim.

• quote:

S.togay pm attim abi..

Okey.
    Ogrencime Amerikadan Bose am5 getirmesini rica ettim sirf fiyati 400 dolar saka gibi diye. Rf7-ii yi pioneer esaretinden kurtarmis ve la-scala ile paralel DIY lambali ile surerim dusuncesiyle. Elimde dalicenter ve rear olmasa 999 dolara Bose am10 secenegi de vardi ama iyice yiginti yapmamis olurum degilmi

• quote:

quote:

Getireceklerimi stereoya yönelik düşünüyorum.

Prede çok fazla bir bağlantı kullanmayacağım, Ne kadar ihtiyaç olur kestiremiyorum. Dijital kaynak olduğu için ağ üzeriden çalmaya ihtiyacım var . Ek olarak alınabilecek DAC olabilir. AVR olarakda fazla güç performans beklentim yok gelince aşağıdakini alacağım.

http://www.morfare.com/asp/product/6441/Sony-STR-DN1040-Ev-Sinemasi-Agi-AV-Alicisi

Çok yorum gelmedi , 240 volt uyumlu amfi-dac-pre fiyat/perf. oranı iyi seçimler yapmak istiyorum. Önerilerinizi beklerim.

Herkese selamlar,

Hi-fi aleminde yeni biriyim. Yaklaşık 1 yıldır bu hobiye tutulmuş vaziyette sürükleniyorum. Yani cahil laflar edersem bağışlayın.

Linkte verilen recieverın pre-out var mı göremedim? Pre-out olmadan power amp bağlanmaz sanırım.

Ben geçen hafta Yamaha 673 satıp 773 aldım sırf pre-out olsun diye. Nuri Bey'in rotel 1095'e niyetlendim ama maddi sebeplerle olmadı. Onun yerine Extreme Audio'daki bir arkadaşım ikinci el Xindak 8800 MNu mono power amp verdi. Deneme sonucu inanılmaz. Detaylar ve sahne genişliği bir anda değişti, güzelleşti. B&W 683'ler için belki biraz zayıf kaldı ama ileride daha iyisi ile takas edene kadar bu beni idare eder.

Xindak 8800 MNu class A bir power amp, Extreme Audio'nun geçen yıllarda ithal ettiği bir ürün. Sanırım şimdi Türkiye Distribütörü yok.

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.