Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söz verdi
    BU SENE resimleri koyacak
  • Yok, korkumuz biz göremeden sistemin yine değişmesi Hatta resmi boşverin her hafta 5-10 kişi Nuri bey e gidelim hem görmüş hem duymuş oluruz..
  • Herşeyi tamamlamadan koymak istemiyorum frontlar icin aldıgım standlar kücük geldi dün stand siparişi verdim 3-4 güne gelicek bu arada diğer eksikleri kapatıp her şey tam olunca koyucam resim e tabi en önemlisi fotoğraf makinası lazım düzgün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Yok, korkumuz biz göremeden sistemin yine değişmesi Hatta resmi boşverin her hafta 5-10 kişi Nuri bey e gidelim hem görmüş hem duymuş oluruz..

sertaç , nuriye giderken en fazla 3 kişi gidebilirsin.... , tek kanepe var :) şaka bir tarafa , sistem süper dıyebılırız, surround back ler cok yakın , bıraz acmak gerekır , normal surroundları da bıraz yaklaştırmak gerekır şahsı fıkrım, perde olayı kalıyo sanırım en son bluray de ok, perde şuan 16-9 perdeyı , 21-9 ile değiştirecek sanırım....

• 4 kişi sığdırırız rahat

Standın çizimi yolladı yapıcak usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 10 Şubat 2011; 16:36:02 >

• nuriye kızıyorsunuz :) bakın resimler gelmeye başladı
    istediğin gibi olur inş.kardeş.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

4 kişi sığdırırız rahat

Standın çizimi yolladı yapıcak usta

Nuriciğim, bence arkadaki beyaz olayı bozmuş. Arkası da ön kısmı gibi olsa daha orjinale yakın görüntüsü olur. Ayrıca ortamda açık renk boru kötü durur.

• gerçekten müthiş bir sistem tebrik ederim zevkinizede hayran kaldım nuri bey ama şunu belirtmek isterim ki bütçe dahi olsa müstakil ev konforu bu seçimler nitekim apartman dairesinde bu sistemlerin hakkını vermek pek mümkün olmuyo malesef
  • zevkle okudum hayırlı olsun yeni kolonlarınız resimleri bende merak ettim bu arada
  • Standlar gelsin resimleri eklicem 2-3 günü bulur herhalde
  • nuri hayırlı olsun.
    iyi günlerde kullan.
  • Sağol Ali abi

Bugün Hi-def-man arkadaşımızla sinemada denemeler yaptık kendisi sağ olsun audioquest power kablo getirdi denemem icin bana olmadi artık kendisi furutech bir kablo yapıcak Kolonlar bitti sıra kablolara geldi artık
  • Nuri,

Teknika abin bu işe nediyor. Kesin küsmüştür, adamı 2. plana attın resmen
  • bi resimleri görebilseydik meraktan öldük
  • @Byali Teknika ile aramız kötü bazı sebeplerden ötürü bayadır görüşmüyoruz

@Nickelx Resimleri standlar gelince eklicem 1-2 günü bulur
  • normaldir
  • güzel konu ,güle güle kullanın. resimler için takipteyim.
  • Şu iki resmi gördüğüm günden beri sisteme 2 subwoofer daha eklemek aklıma takılıyor şu an 2 sub ile gayet yeterli ama bu 4 subwooferlı resimler takıntı oldu bende bu gidişle 2 subwoofer daha eklicem sisteme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 16 Şubat 2011; 11:30:00 >

• babanla kavgamı etcen
  • evin duvarlarını yıkacak nuri anlaşılan
    önce sismik bir kontrolden geçir istersen evi nuri, sonra subları dörtle kanımca
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.