Şimdi Ara

NBA TV RESMEN D-SMART DA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zulu123

yaw bu NBA TV rezalet görüntülü ve ilgi çekmeyen ve genelde fi tarihinin maçlarını yayınlayan kanal değil mi? Yokluğunu bile fark etmemişim.. FOX HD ve ESPN HD kanallarında çok güzel basket maçları yayınlanıyor. Yani bu NBA kanalı çok da elzem bir kanal değil. Bu kadar yaygara niye onu da anlamış değilim.

Nba Başladımı Hergün 1 Maç Veren Kanal Bu Canlı NBA Maç Zamanı Oldumu İzle Bu Kanalı 16:9 Veriyorlar Maç Yayınlarında...Onun Dışında Görüntü Kalitesi İyi Değil HD'Sini Bekliyoruz Artık...
  • maxipaket altında olacakmış kanal heralde kaan kural o şekilde söyledi twitterda..
  • ya hd si olmıcak mı şimdi bunun bilen yokmu ????
  • Evet Kaan Kural ve Orkun Çolakoğlu d-smartla anlaşmışlar çok doğru bir karar tüm nba severlere hayırlı olsun diyorum
    Kaan Kuralın twitterdan yayınladığı bilgiler.https://twitter.com/#!/kaankural
    quote:

-Sezon boyunca her hafta 2 maç CNN Türk'te. Her hafta HD olarak 4 maç Smartspor'da. Her gün NBATV'de 1 maç
    -Smartspor ve NBATV D-Smart abonelerine Maxipaket altında sunulacak.
    -CNNTürk ve Smartspor maçları ABD'de ulusal yayın yapan ESPN, TNT'nin aldığı en önemli maçlardan seçiliyor.
    -CNNTürk dışındaki maçların hemen hepsi HD olarsak yayınlanacak. 30'un üzerinde de 3D maç var programda.
    -NBATV ve Smartspor sadece D-Smart platformunda olacak.
    -D-Smart ve CNNTürk 3+2 yıllık anlaşma yaptı NBA'le. En az 3 yıl NBA maçları D-Smart bünyesinde haftada büyük çoğunluğu HD 13-14 maç olacak
    -Arkadaşlar her şey daha yeni. Ama stüdyo programından başka projelere kadar elimizden gelen bütün yan unsurları yapmaya çalışacağız
    -All-Star haftasonu, play-off'da maçların önemli bölümü ve tüm finaller CNNTürk'de
    -Smartspor her hafta en öne çıkanlar arasından 4 HD maç yayınlayacak. Maç dışında All-Star'ın tamamını ve play-off'da her gün 1 maç yayını.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan ozugur

ya hd si olmıcak mı şimdi bunun bilen yokmu ????

quote:

CNNTürk dışındaki maçların hemen hepsi HD olarsak yayınlanacak. 30'un üzerinde de 3D maç var programda.
  • Yarınki İlk Maça Kadar Smart Sporun HD'Sinin Gelip Gelmeyecegini Görecegiz...
  • dsmartın HD yayın taşıyabilecek kapasitesi kaldı mı ki herkes HD diye tutturmuş. yapmayın arkadaşlar, her HD adı altında gelen kanal mevcut HD yayınların kalite daha da SD'ye yaklaşmasına neden oluyor. Yeni Türksat uydusu devreye girinceye kadar maalesef dsmarttan gerçek HD yayın beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

dsmartın HD yayın taşıyabilecek kapasitesi kaldı mı ki herkes HD diye tutturmuş. yapmayın arkadaşlar, her HD adı altında gelen kanal mevcut HD yayınların kalite daha da SD'ye yaklaşmasına neden oluyor. Yeni Türksat uydusu devreye girinceye kadar maalesef dsmarttan gerçek HD yayın beklemeyin.

dediğin gibi. fakat normalden iyidir yani bu yuzden TUTTURDUK HD diye aradaki farkı yaşamak istiyosan TRT ile TRT HD yi karşılastır bence en iyi HD yayın yapan kanal TRT HD dir.
  • tutturmayın HD diye artık yaw. çakma HD seyrediyoz zaten. daha da kötüleşirse hiç çekilmez. atarım kutuyu pencereden aşağı valla hiç gözünün yaşına bakmam.1 HD yayın eklenmesi için en az 5 SD yayının sonlandırılması gerekiyor. adamcağızların yeterli kapasitesi yok işte. SD kanalları kaldırsalar SD kutusu olanlar zıplayacak. HD kutulular HD diye tutturur. digitürk, sky gibi nerdeyse sadece o platforma çalışan bir uydu bulması lazım dsmartın. sanırım ancak o zaman profesyonel platfrom olmaya adım atmış olacak dsmart.
  • giriş paket te olacak mı ilerde nba tv
  • dsmart olayı bitirdi. teledünya zaten çöp oldu.
  • Beyler bir soru sormak istiyorum çok önemli yanıtı benim için.
    2 ay önce falan direk kampanyalı bir paket aldık HD uydu alıcısı verdiler birde çoğu HD kanalda açıktı. 1 yıl boyunca bedava HD kanallar, şuan için aylık hiç para vermiyoruz. Bu haberi duyunca havaya zıpladım sevinçten, birde HD ve 3D maçlarda girince işin içine iyice gözüm döndü çünkü 3D TV'yi de yeni aldık. Her neyse şimdi ben sanırım eğlence paketindeyim, bu 3D ve HD maçlarda Maxi Paket içinde yayınlanacak sanırım. Ben Maxi Pakete geçebilir miyim + geçersem ne kadar para ödemem gerekir? (aylık mı oluyor bu arada? )

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
  • yahu arkadaşlar 3d-hd falan onemli değil, dsmarttan nba maclarını ızleyebılecegımız en ucuz paket ne kadar?

sıtesıne baktım karmakarışık
  • Evet paket ne kadar ve alınca en az ne kadar süre D-Smart'ının olması lazım ?
  • Evet beyler kimse detaylı bir açıklama yapmamış ben yapayım...
    konuyu okuyunca bende merak ettim ve D-smart'ı aradım ve bana aktardıkları bilgi şu şekilde tabi bir değişiklik olmassa...

1- NBA TV D-smart 78. kanalda aktif olarak yayınlanmaya başlamıştır....

2- NBA TV D-smart paketlerinde MAXİ paket , SİNEMAXİ ve FULL paketlerinde yayına açılacaktır...

FİYATLAR

MAXİ PAKET

Aylık: 19.99 TL

SİNEMAXİ PAKET

Aylık:24.99 TL

FULL PAKET

Aylık:29.99 TL

Bütün Paketlerin Yıllık Ödemelerinde İndirim Yapıyorlar

Detaylı Bilgi Tıkla
    Link Çalışmassa =http://dsmart.com.tr/paketler

• quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

yahu arkadaşlar 3d-hd falan onemli değil, dsmarttan nba maclarını ızleyebılecegımız en ucuz paket ne kadar?

sıtesıne baktım karmakarışık

Site açık yazıyor sanki paketlerin içinde kanal logoları var ve bende 3D de var geçen gün Manu chels futbol maçını 3D izledim inanılmaz güzeldi NBA yi de çok merak ediyorum bence 3D yi bir daha düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper 77 -- 29 Aralık 2011; 19:16:37 >
  • gs tv dsmartta varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin9606

gs tv dsmartta varmı ?

sanırım yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.