Şimdi Ara

NBA Street ve X-Men:Wolverine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    X-Men Wolverine- Bölge kodu PAL, RF olup olmadığını bilmiyorum. Promo versiyon, kitapçık yok. Oynamaya engel olmayan yüzeysel çizikler var. Fiyat 20 TL

NBA Street- Bölge kodu PAL, sadece PAL konsollarda çalışır. Oynamaya engel olmayan yüzeysel çizikler var. Fiyat 30 TL

Pazarlık yok

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 3 Nisan 2012; 17:31:00 >

• Hayırlı satışlar kardeşim.
  • Sağol Mustafa'cım
  • Hayirli satişlar hocam indirim yapmayacagını yazmıssınz ama söyle birşey var rdr 35tl den satılıyor gta 4 25 30 tl arasi.Fiyatlar aşiri yuksek o fiyatlara satmanız imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLast1

Hayirli satişlar hocam indirim yapmayacagını yazmıssınz ama söyle birşey var rdr 35tl den satılıyor gta 4 25 30 tl arasi.Fiyatlar aşiri yuksek o fiyatlara satmanız imkansız.

Fiyatlar böyle hocam, satılırsa bu fiyatlara satılsın. Satılmazsa da hiç sorun değil, hepsi arşivlik zaten benim için
  • Diğer oyunları satmaktan vazgeçtim arkadaşlar, mesaj atmayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 3 Nisan 2012; 17:32:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.