Dallasın rakibi insallah sacremento gelir houstanda dediğiniz gibi t-mac factoru var.Adam playy-offlarda patlar bence.Seattle de bu 2. turd elinir gibi hele dallasın karsısına cıkmasınlar ezeriz valla.
bende playoff da seattle a pek sans vermiyorum hele lewis ve radm. yetişemezse çok zor. t-mac ve shaq çok farklı olacaktır playoff da ah bi de biz kalabilsek şu playoff a ooffff off!
chicago ya bakın 9 maçlık bir seri işte benim chicagom
chigago valla caylak toplulugu ama süperler
chicago kazanıo,bi de onu geçtim izlemek de güzel oluo. Böle hızlı hızlı oynuolar,arada eddy curry ya da chandler (sakat olmayınca-biraz zor ama:)) güzel smaçlar basabilio
LA Lakers Suns yenilgisiyle resmen playoff dışı kaldı geçmiş olsun
lakers , clippers ın da gerisine düştü. divac döndü ama biraz geç kaldı galiba
divac dönmeseydi ya abi çok uyuz oluom adama,shaq'In karşısında durmaktan başka bi işe yaramıodu (küçümsencek gibi bişe deil yaptığı ama) geçen sene,bu sene direk hiç bi işe yaramadı ztn. bakalım içeriye bi adam bulursak seneye fişek gibi döncez
lakers bu kafayla giderse seneyede durumları bu seneden farklı olmaz takımda bi kobey hegamonyası var koç bile onun sözünden çıkamıyor böyle iş mi olur
başka takımlarda durum farklı mı,bi tek kobey mi böle bi kez minnesota mola almıştı,koç elinde o şekil çizdii şeyle bişeler anlatıodu bi baktım garnett aldı onu çizio bişeler koç bakıo öle. Böle ligin en iyi 5 hatta 10 oyuncusundan biriysen koçlar ztn karışamıo hiç.
ne kobeden cacık olur ne baska bısıden.Shaq yoksa ben varım diodu.o basketbol tounu alsında sımdi neyse hadı bılader sunu solım sıze shaq kafaya koyduysa Sampıonlugu anca allah durdurur onu.ha bı de San Antonıo-Phoenıx olur batıda ordan da kım cıkar bılemem.bence suns cıkar ama TIM DUNCAN bozar adamı abıjım sunu solım batıda turu ılk turda kasmadan atlıcak tek takım Suns.dıerlerı cok krıtık eslesmeler Bu arada ılk turda olası Sonıcs-Houston eslesmesınde atan kazanır(bu sonıcs pıvotsuz oyun kurucusuz adamlar nasıl ya..:)) Şampion Suns olur umarım.ne zamandır bu kadar goze hıtap eden bı takım daha olmadı
başka takımlarda durum farklı mı,bi tek kobey mi böle bi kez minnesota mola almıştı,koç elinde o şekil çizdii şeyle bişeler anlatıodu bi baktım garnett aldı onu çizio bişeler koç bakıo öle. Böle ligin en iyi 5 hatta 10 oyuncusundan biriysen koçlar ztn karışamıo hiç.
doğru bazı önemli oyuncuların böyle ayrıcalıkları vardır. e tabi doğru mu yanlış mı orası tartışılır. ama lakers koç eskitmeye devam edeceğe benziyo,kim gelirse üzerinde çok büyük bir baskı olacak..kolay değil. lakers artık gitti de bizim sansımız sürüyor hala... memphis dün denver a yenildi ve heriflerin inanılmaz zor bir fikstürü var. işte; Today @ Toronto Fri 8 Miami Sun 10 Charlotte Mon 11 @ Dallas Wed 13 @ Houston Fri 15 @ Denver Sat 16 @ San Antonio Mon 18 San Antonio Wed 20 Dallas
GERÇEKTEN ZOR MAÇLAR..AMA MINNESOTA'NIN DA MAÇ KAZANMASI LAZIM ONLAR KAYBEDERKEN, İŞİN PİS YANI..
doğru ama bizim zorlu 2 maç var sadece sonics ve spurs. bide gsw iyi bu aralar ama zaten onları da yenemezsek çıkmayalım playoff'a. başımıza ne geldiyse abuk sabuk maçları kaybettiğimiz için geldi..
GSW'yi KÜÇÜMSEME HOCAM, GEÇEN BİZİ YENDİLER.. ADAMLAR PLAYOFF'UN DIŞINDA OLMANIN VERDİĞİ RAHATLIKLA ACAİP İYİ OYNUYORLAR.. ZATEN TAKASTAN SONRA BAYAĞI GÜÇLENDİLER.. GELECEK SENE PLAYOFF'A GİRME YARIŞI İÇİN Bİ RAKİP DAHA ÇIKTI.. AMAN BEE.. GO SONICS.. KEEPYAHEADUP..
yok küçümsediğimden değil, istiyorsan playoff u yeneceksin gsw yi.. bu arada bize bi kıyak geçersiniz artık aynı divisiondayız ne de olsa
MINNESOTA MAĞLUBİYETİ OLASIDIR.. ZATEN SON 6 MAÇIN 4'ÜNİ KAYBETTİK.. 3.LÜK GARANTİ DİYE YAYDILAR ŞU SIRALAR..BİDE LEWIS SAKAT ZATEN.. AMA LEWIS HAKKINDA ALDIGIM BİLGİLER OLUMLU..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme