Şimdi Ara

NBA LİVE VE 2K serisinde istediğiniz özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yine nba 08 ve 2k8 çıkıyor belki oyunlar çok süper olucak tamam ama sizin bu oyunlarda istediğiniz ek özellikler neler mesala ben 2k serisinde lakers ile oynarken kobe germiş geçmiş skorer oyuncular arasında 21. sırada galiba yanlışım yoksa siz oyunda sayı attıkca 20. sıraya 19. sıraya ilerliceksiniz ve oyun size göstercek yada takas yaparken oyuncular direk gelmicek gerçek gibi para işleri salary cap falan olucak.Birde çok abartı ama belki gelecekte olur siz oyun oynarken lebron ile duncan ın üstünden smaç vurduğunuzda gerçek maçdaki görüntüyü göstercek.

• Gelmiş Geçmiş en iyi takımları oyunlara koysalar mesela jordanlı bulls karem abduljabbarlı magıc johnsonlı lakers filan olsa onlarla oynasak
    En azından 90lı takımlarda Jordan olsun
    Bide Dennis rodmanı koysunlarher maça başka saç rengiyle çıksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reventon -- 5 Eylül 2007; 0:13:37 >
  • Smaç bastıktan sonra seyircilerin birden ayağa kalkması ve o gerçek atmosferi verebillmeleri çok hoş olur bence karton adamlar koyacaklarına...
  • bence en önemli şey maç sonlarındaki duyguları iyi ayarlayabilmek.
    sezonun ilk maçını kazanmakla playoff larda maç kazanmak arasında fark olmalı.
    bide taraftar adedinin rakibe göre, maçın önemine göre, takım kadronuzdaki yıldızlara göre değişmeside iyi olabilir.
    hatta kesin olmalı. her takımla her maç full oynamak hiç gerçekçi değil.
  • nba 2k serisinde hakemlerin birazcik beyinleri calissin baska bisey istemem nba live 08 beni ilgilendirmiyo zaten
  • tekrar olaylarınının geliştirilmesi lazım vede yaptıgın bir hareketi veya oyunu avi formatında kaydedebilmek olması lazım.-o-
    son saniye 3 lük ile maç kazanıyorum tekrar bile gösterilmiyo.Oyunun menülerinin sadece klavye ile oynanabilmesi lazım.
    Hızlı hucumda forvetlerin beyni olması lazım.Gerizekalı ea ciler bize hep klavye mause klavye mause yaptırıyolar -Alıyorum klavyeyi elime yatarak maç yapıyorum her çeyrek bitiminde sırf resume yapmak için kalkıp mause ile tıklayıp yeniden yatıyorum-.
    Açıkçası bırak nba 2008i nba 2018 bile beni haycanlandırmıyor.
    Kısacası Nba live serisinde sistem gereksinimleri haricinde hiçbirsey artmıo

bu arada 2k serisi pcde oynananabiliyormu?
    Bıktım ea saçmalıklarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 23 Eylül 2007; 18:05:04 >
  • su sene live iyi olacak demosunu beğendim.

benim istediğim özellik ise mesela kavga olayı olsa harika olur nhlde olduğu gibi.çünkü nba de kavgalar meşhurdur.mesela shaqla kobeyi kapıştıracaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.