Şimdi Ara

nba live 2007

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnsan oğlu var oluşundan bu yana şiddet , öfke ve intikam alma duygusun hep içinde taşımıştır. Uzay çağ diye adlandırdığımız bu dönemde en çok yaygın olarak kullanılan teknolojik cihazlardan biri olan bilgisayar insanın iççinde saklı olan bu vahşeti dışa vurmasına vesile olmuştur. Bilgisayarın yaygınlaşmasıyla (özellikle bu oran 2006 da daha da yüksek bir noktaya çıktı.) eğlence merkezlerindeki geçirilen keyif veren vakitlerin yerini (PC de oyun oynama , chat ) siber aleme bırakmıştır. İnsanların bilgisayar alanında en çok önem verdikleri işlev şiddet içeren oyunlardır. Ama şu noktaya dikkat oyun değil şiddet içeren oyunlar. Bu sıkça söylenir eğer bir oyun şiddet içermiyorsa o oyun zevk vermez gerçektende doğru olduğunu anlamaya başladım kimin hayali hayvanat bahçesi, kurmaktır ki kim sims oynar aile yetiştirmek ister saçmalık. Gerçi son dönemlerde çıkan şiddet içermiyen ‘‘biz onlara masum oyunlar diyelim.’’gerçekten iyi yapımlar var ama çok iyi değil iyi sadece biri çok iyi ve oyun yorumcuları tarafından 5 yıldız almayı hak kazanıyor. Artık makinalı tüfeklere , döner bıçaklarına , bombalara elveda. Nba live 2007 türünün tek örneği EA SPORTS tek işe yarayan serisi olan nba live ın en muhteşem oyunu. Oyun un artı ve eksileri tartışılmaya değer nba live 2005 çıktığında gerçekten çok ilgi görmüştü. ES SPORTS yanlış adımı ondan sonra yaptı nba live 2006 yı çıkardı. Greksiz bir oyun grafiklerde çok az bir oynama vardı + olarak sadece süperstar tuşu bulunuyordu . aslında bu sorun tek bir yama programıyla halledilebilirdi yeni sezonun transferleri de yama programlarıyla internetten download ederek sürekli güncellemek mümkündü. Ya ben çok zekiyim yada EA SPORTS gerçekten vasat . ve son oyun nba live 2007 gerçek ten mantıklı bir adım oldu 2006 ile 2005 arasında o kadar çok fark var ki . bana göre en güzel giriş demosu nba live 2005 de var ama tabiî ki de bu bir spor oyunu bunu için demolar fazla önemsenmeye bilir. Alley – oop tuşu (A tuşu ) 2005 ve 2006 da alley – opp pası olacak oyuncu potaya ne kadar uzakta olursa olsun pozisyonu tuşun gerektirdiği biçimde tamamlamaya çalışırı ama tabiî ki de o mesafeden girmesi olanaksız. 2007 bu olay sandığınız gibi değil eğer oyuncu alley –oop tamamlayamayacak kadar uzakta ise alley-oop pasını alan oyuncu topu alıyor mesafe gereği pozisyonu tamamlamıyor. Ayrıca alley – oop paslarını kaçırma oranı çok daha düşük kötü yanı şu nba live daha çok profesıonal turnike çıkışlarından ve hareketli all-star tuşlarından ziyade oyun un devamlı alley – oop paslarıyla geçmesine olanak sağlıyorum buda nba gerçeğe yakın olmasını engelliyor. Her oyunu kötü yanı vardır. İyi yanlarında bir tasni ise grafikleri gerçekten muhteşem grafikleriyle göz kamaştırıyor. En güzel yanı da 2006 -2007 sezonun da yapılan transferlerin bulunması ve comboların artması .
    Fifa gibi gerçekten vasat bir seriyi böyle güzel bir yapımla biraz olsun kapatıyor gibiler.

Ftball oyunlarını en iyi serisi olan pes serisi ve en iyi oyunu pes 5 hakkındaki görüşlerinizi efendimorgcu@gmail.com adresine yollamanızı bekliyorum.
    e-posta adresim : efendimorgcu@gmail.com
    msn adresim: efendimorgcu@hotmail.com
    lütfen maillerinizi msn adresime yolmayınız. Dikkate alınmayacaktır.e-posta adresine yollana mailler dikkate alınacaktır.

• iyi güzel yazmışşında hocam grafikleriyle göz kamaştırıyor lafın biraz komik kaçmış doğrusu ... bence 2003den beri grafik anlamında bi ilerleme yok... ayrıca detail settins de iyi optimize edememişler biraz ayarları yükseltince acayip kasmaya başlıyor
  • Oyunu çok farklı açıdan anlatmışsın teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2007 Hamachi ağı (2019)
    6 yıl önce açıldı
    NBA 2K8 vs. NBA Live 08 vs. NBA 08
    18 yıl önce açıldı
    2. Ödüllü Fifa 2007 Turnuvası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.