Şimdi Ara

NBA Live 16'ya Ait İlk Detaylar ve Video Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA, yeni NBA Live oyunu NBA Live 16 hakkında yeni bilgiler verdi. Firma motion capture teknolojisini ileri taşımak için yepyeni bir sistem geliştirmiş. Bu sistemle birlikte oyuncularımız oldukça doğal ve akıcı hareket edecek.

Firmanın oyuna eklediğini dile getirdiği bir diğer özellik ise oyundaki pas sistemi. Son olarak oyunda şut atarken yeni bir kontrol sistemi bulunacağı belirtiliyor. NBA Live 16'da yarattığımız karakteri hem sahada hem de sokak maçlarında yöneteceğimiz dile getiriliyor. NBA Live 16 için yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• bu ne lan davaro müziği

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • EA resmen ömrümüzden 2 saat çaldı adam gibi oyun göstermedi amaçları ne anlamadım

• Maç malatyada oluyor. :D

• berbat

• Adamlar Cem Karaca'nın parçasından alıp direk koymuşlar resmen

• Bu mu lan oyun dediğiniz.
  • ha haa müziğe geelll :))
  • Müziği için alınır bu oyun. :D

• İnsan bi dupstep koyar ne bilim hiphop koyar gaza getirir ya.. Dk 1 gol 1 yani :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kemal Sunal'ın filmlerinde olan bir müzik olacak sanırım. :D

• Müziği için alırım aga.Başta videolar karıştı sandım ,yok Cem Karaca ustanın bestesi.Dünya insanlık özünü 1938'de kaybetmişti.NBA özüne dönmüş.gülmeyin öyle :)
  • zurna mı la o

• Çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 17 Haziran 2015; 22:27:20 >
  • Başrolünde Kemal Sunal'ın oynadığı "Kibar Feyzo" filminin şarkısı artık NBA'de. NBA Live 2016 oyununun yapımcısı şirket, fon müziği olarak Cem Karaca'nın "Obur Dünya" şarkısını kullandı.

NBA Live 2016 isimli oyununun tanıtım videosu Türkiyeli kullanıcılar arasında olay yarattı. Yapımcı firma olan EA Games'in resmi hesabından yayınlanan tanıtım videosunda tanıdık bir ezgi yer alıyor. Ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı 1978 tarihli filmin müziği olarak da kullanılan ve daha sonraki yıllarda hep "Kibar Feyzo müziği" olarak hatırlanan söz ve müziği Muhlis Akarsu'ya ait olan "Obur Dünya" şarkısı artık bir NBA oyunun fon müziği.

Videoda "Obur Dünya" şarkısının rap müzikle harmanlanmış hali bulunuyor. Oyun 29 Eylül 2015 tarihinde satışa çıkacak.

Kaynak : NTV

Güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel de olmuş. Değerli bir sanatçımızın eserini, milyonlarca oyuncusu bulunacak bir oyunda görmek, şahsım adına gurur verici.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.