Şimdi Ara

NBA LIVE 10 - Demo CIKTI !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zizoux

Blocks And Rebounds
    from 2k10

• EA Fifa'yı nasıl bu yerlere getirdiyse, Live serisini de kalkındırmaya başlamış

Bu oyuna şans vermeyen gitsin kumda oynasın

• Kesinlikle edineceğim bu oyunu.Arcadelikten çıkmış gibi gözüküyor.
    Şut atarken potanın sesi, sallanması falan gerçekçi gidiyor.
    Pota kütük olmaktan çıkmış.

2kya yaklaşmış sanki.O gerçekçiliği görebiliyorsunuz.
    Ayrıca oyuncuların şut stilleri nba liveda daha gerçekçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 5 Eylül 2009; 19:39:54 >

Orijinalden alıntı: Zizoux

Kesinlikle edineceğim bu oyunu.Arcadelikten çıkmış gibi gözüküyor.
    Şut atarken potanın sesi, sallanması falan gerçekçi gidiyor.
    Pota kütük olmaktan çıkmış.

2kya yaklaşmış sanki.O gerçekçiliği görebiliyorsunuz.
    Ayrıca oyuncuların şut stilleri nba liveda daha gerçekçi.

boston-cavs maçı videosuna baksana hocam, lebron içeri giriyor, mo'ya çıkarıyor, mo yazıyor o kadar gerçekçi olmuşki hayran kaldım.

2k10da bu yok sanırım.Bir kaç güne video düşer.Ozaman daha sağlıklı anlarız.

Bu videolardan anlaşıldığı kadarı ile eski NBA LİVE oyunları açısından ciddi ciddi devrim niteliği taşıyor. EA Saolsun senelerce Madden serisine, Fifa serisine (son 2 yoldır), NHL serisine gösterdiği özeni bu oyuna göstermiyorlardı. Madden deki atmosfer ve animasyonlardaki akıcılığı az da olsa bu oyuna yansıtınca ne kadar işin renginin değiştiği belli. Animasyonlar gayet yumuşak ve akıcı valla Peter Moore yaramış EA Spotrs a.Maaşallan NBA2K kadar oynanmasa da KESİNLİKLE ŞANS VERİLMESİ GEREKEN BİR OYUN OLMUŞ.

NOT: Bi ara ciddi ciddi maç özeti izliyorum havasına girdim grafikler aşmış!!!
  • bu oyun 2k ya basmış resmen aksini iddaa etmeyin bence...

bende 2k oynarımda şuna baksanıza 2k9 bu kadar iyi değildi...2k8 de iyi değildi zaten en iyisi 2k7 di..

Metin-Arda nesilden nesile...
    XBOX 360 ARCADE @PAL+20 GB HDD || HP PAVILION GJ014EA ENTERTAINMENT PC || Soccer Gaming Fan || FIFA 10 || Gamertag-->AnatholianBOY27 || SAMSUNG 2233BW VIA HDMI TO DVI-->1080P || CHUCK Fan || House M.D Fan || DH XBOX 360 TOPLULUĞU || RETRO ROCK'N ROLL || SONY DSC-W Series || Mühendis Adayı|| Single Player'cı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEGYRON

bu oyun 2k ya basmış resmen aksini iddaa etmeyin bence...

bende 2k oynarımda şuna baksanıza 2k9 bu kadar iyi değildi...2k8 de iyi değildi zaten en iyisi 2k7 di..

2k10 oyuniçi video görmedik daha durun hooopşu kobe li amaizing li video pek oyuniçi bilgi vermiyor.en son çıkan youtube videosunda arkaplandan gördüklerimiz var hele videosu çıksın o zaman bakarız kim kime basmış

Orijinalden alıntı: mistikv

quote:

Orijinalden alıntı: LEGYRON

bu oyun 2k ya basmış resmen aksini iddaa etmeyin bence...

2k10 oyuniçi video görmedik daha durun hooopşu kobe li amaizing li video pek oyuniçi bilgi vermiyor.en son çıkan youtube videosunda arkaplandan gördüklerimiz var hele videosu çıksın o zaman bakarız kim kime basmış

o video bana gayet bilgi verdi.

paslar gene kalas.

fisherın attığı pasa bak sanki inşaatta çalışan işçiler gibi birbirlerine tuğla atıyorlar.

• Smaç yarışmasında yeni smaçlar varsa oynarım.Yoksa oyunun yüzüne bile bakmam.Çekmem bile.

Orijinalden alıntı: tolgay007

http://2ksports.com/videos/new/nba2k10/237

Yeterlimi ?

gerekli bile değildi bence zaten
  • nba live mi basacak nba2k10 agüldürmeyin allah aşkına livede adamalr sanki maymun gibi yürüyor.İlk önce insan gibi yürümesini öğrensinler.

Orijinalden alıntı: mehmetsary

nba live mi basacak nba2k10 agüldürmeyin allah aşkına livede adamalr sanki maymun gibi yürüyor.İlk önce insan gibi yürümesini öğrensinler.

üstteki videoları izledinmi?

fanlık ne kötü şey...
  • geçen senede grafiklere takmıştı millet durun dedik 2k da çıksın kıyaslarsınız .yok live bu sene bitirir 2k yı diye nara atanlar 2k nın çıkmasıyla kaybolmuştu.ha nba live güzel ama oynamadan karar vermemek lazım geçen sene 2 demoyuda oynadım ve 2k yine yanıltmadı noktayı koydu .oynanabilirliği görmeden sadece birkaç video ile nasıl karar verdiniz live ın süper olduğuna ki daha 2k nın doğru düzgün oyuniçi videosu yokken nasıl karşılaştırma yapıyorsunuz?

Bu videolardan anlaşıldığı kadarı ile eski NBA LİVE oyunları açısından ciddi ciddi devrim niteliği taşıyor. EA Saolsun senelerce Madden serisine, Fifa serisine (son 2 yoldır), NHL serisine gösterdiği özeni bu oyuna göstermiyorlardı. Madden deki atmosfer ve animasyonlardaki akıcılığı az da olsa bu oyuna yansıtınca ne kadar işin renginin değiştiği belli. Animasyonlar gayet yumuşak ve akıcı valla Peter Moore yaramış EA Spotrs a.Maaşallan NBA2K kadar oynanmasa da KESİNLİKLE ŞANS VERİLMESİ GEREKEN BİR OYUN OLMUŞ.

Arkadaşım bizde birer 2K oyuncusuyuz ne derdimiz varki 2k nın oyununun kötü çıkmasını isteyelim. Yorumlara dikkat edersen bir şans verelim denmiş oynanabilir bir seviyeye gelmiş oyun. HAA budemek değildirki simülasyon olmuş!!!Hepberaber dileyelimki NBA LİVE da iyi çıksın iki alternatifli oyunumuz olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

geçen senede grafiklere takmıştı millet durun dedik 2k da çıksın kıyaslarsınız .yok live bu sene bitirir 2k yı diye nara atanlar 2k nın çıkmasıyla kaybolmuştu.ha nba live güzel ama oynamadan karar vermemek lazım geçen sene 2 demoyuda oynadım ve 2k yine yanıltmadı noktayı koydu .oynanabilirliği görmeden sadece birkaç video ile nasıl karar verdiniz live ın süper olduğuna ki daha 2k nın doğru düzgün oyuniçi videosu yokken nasıl karşılaştırma yapıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.