Şimdi Ara

NBA LIVE 07-08 BÜTÜN YAMALAR (Nba Live 08 Yamaları 7 sayfadan başlıyor) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
119.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek kalitede kafa bandajları ve logoları
    RESİM
    http://img147.imageshack.us/my.php?image=2xheadbandszd3.jpg
    DOWNLOAD
    http://www.nba-live.com/download/pafiledb.php?action=download&id=1080

RENKLİ nBA TOPU
    RESİM
    http://i74.photobucket.com/albums/i250/jaosming/nbalive072006-10-1518-12-17-40.png
    DOWNLOAD
    http://www.nba-live.com/download/pafiledb.php?action=download&id=1101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 29 Ocak 2007; 22:52:59 >

• _____________________________

• BU NBA PS Mİ PC Mİ BNDE PC VARDA
  • Hepsi çok güzel emeğin için çok saol
  • Yamaları denedim oyuna getirdiği değişiklikler sayesinde oynanabilir hale geliyor nba 07 Benim en büyük halay kırıklığım grafik konusuydu. Nasıl oluyor da yeni nesil konsollara çok daha iyi grafiklerle çıkıyor da pc ye 06 nın grafikleriyle hemen hemen aynı oluyor anlayamadım Bu yamalarla biraz olsun düzeltmeler olmuş. Daha parlak zemin, karakterlerin dokularındaki kalite artışı, derinin terlemesi gibi göze hoş gelen efektlerle grafikler biraz toparlanmış. Oyunun hatalarını gideren yama ise başarılı. 2 maç yaptım ve sorunların çoğunun çözüldüğünü gördüm bu çok iyi Ama hala ben animasyon ve grafik olarak şu anki pc lerin çok daha iyilerini kaldırabileceğini düşünüyorum ve ea nin kesinlikle pc için hazırladıkları nba 07 ye fazla özenmediklerini düşünüyorum umarım 08 de böyle olmaz

• EA nın PC deki spor oyunlarındaki politikası açık .Play Station 2 den port eder gibi pc ye grafiksel olrak hiç bi yenilik yapmadan çıkartılıyo.Oyunların doku kaliteleri bile PS2' ile aynı.EA birde oyunlarının dünyada herkes tarafından satıldığını biliyo o yüzden grafiksel olrak(genelde herkesde orta seviye bi sistem var)next gen e geçmiyo.Next gen e geçerse PCdeki oyun satışlarında azalma olur.
    POKE POKE POKE
  • Bu patchleri yamaLarı nereye kurmamız lazım
  • Yamaların içinde readme dosyaları var orada neyi nereye atacağınız net olarak belirtilmiş Bir iki tanesinde yok readme dosyası ama artık neyi nereye atacağınızı biliyorsunuz zaten o nedenle sorun olmuyor ama yine de yapamayan varsa hangisinde sorun yaşadığınız söylesin yardım etmeye çalışalım

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

Dehset bir çalişma

Teveccühünüz
  • iste aradigim sey kameraaaaaaaaaaa

helal sana be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan -- 31 Ocak 2007; 23:52:26 >
    2X DENON DN-S5000 Pioneer DJM600 Mixer İntel QX6700@4100mhz Asus P5W DH Deluxe MSI 8800GTS 640MB@665/2130MHZ 2GB Gskill 606 @600mhz 4-4-4-4 Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro Samsung 940BW Logitech Z5500 Logitech MX1000 Logitech G15 Klavye Logitech G25 Thermaltake Armor Case Still Modding Enermax Galaxy 1000 Watt PSU ve DOD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.