Şimdi Ara

NBA'in en uzun oyuncusu: Tanrı beni kutsamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boston ile yazın "Exhibit 10" (garanti olmayan özel bir kontrat) imzalayan Senegal asıllı Tacko Fall, 7 yıl önce basketbola başladı. Bu yılın başında yapılan NBA Draft Kombinesinde ölçüleriyle (2.49 metre kol açıklığı, ayakta dururken uzanabildiği 3.11 metre ve ayakkabısız 2.29 m boy) dikkat çekti.

    BOYU 2.29 METRE

    1995'te Dakar'da doğan Fall, 16 yaşında Amerika Birleşik Devletlerine göç etti. ABD'ye geldiğinde 2.13 boyundaki Tacko Fall, Central Florida Üniversitesi'nde oynamaya başladı. Kolej Ligi'ndeki son maçında ise NCAA 2. Tur maçında daha sonra 2019 NBA Draft'ında New orleans Pelicans tarafından ilk sırada seçilen Zion Williamson'a karşı oynadı.

    NBA'in en uzun oyuncusu: Tanrı beni kutsamış


    Fall, basketbol kariyeri için BBC Africa'dan Babacar Diarra'ya konuşurken, "Bu bir rüyanın gerçeğe dönmüş hali. Basketbola biraz geç, 16 yaşında başladım. ABD'ye gittiğimde, bir çok alternatifim vardı. Gelişimime özellikle Central Florida Üniversitesinde bir çok insan yardım etti." dedi.

    Basketbola aslında fazla uzak olmadığını söyleyen Tacko Fall, "Basketbolla ilgili çizgi filmler izledim, ancak büyükannemin basketbol aşkı beni bu spora yönlendirdi." ifadelerini kullandı.

    NBA'in en uzun oyuncusu: Tanrı beni kutsamış


    NBA'in en uzun oyuncusu: Tanrı beni kutsamış







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.