Şimdi Ara

NBA-'I LOVE THIS GAME' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sampiyonlugu ruyanizda gorursunuz o zaman
  • BEN SİZLER GİBİ SENE İÇERİSİNDE HANGİ TAKIM İYİ İSE ONU TUTACAK ADAM DEĞİLİM...13 YAŞIMDAN BERİ SEATTLE FANATİĞİYİM..
    BİZ TR'DE BELLİ ŞARTLARLA NBA TAKİP EDERKEN, SEN YURTDIŞINDA NE OLDU BİTTİ BİLMİYORSAN,,NBA TARAFTARIYIM DİYE GEÇİNME,REZİL OLURSUN..
  • millet ben kaciyom size iyi kapismalar
    son bisi soliyim nba finalini miami ile san antonio
    oynar bu konuda herkesle iddaya girebilirim
  • 1) buyuk yazmana gerek yok burda sadece konusuyoruz tartisma yapmaya gerek yok

2) siz gibi ne demek ben asla degistirmem nba i takip edeli lakers liyimdir

3) sen yurt disinda demissin git adini bile duymadigin ulkeye basket yok nasil takip etceksin atip tutma

4)ben buraya 1 seneligine geldim turkiyede sartlarim daha iyiydi nba i takip etmek icin her gun sabahin 3 unde kalkip mac izlerdim
  • GEÇEN SENEDE DETROİT ŞAMPİYON OLACAK DİYODUN HERHALDE!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sl55amg

GEÇEN SENEDE DETROİT ŞAMPİYON OLACAK DİYODUN HERHALDE!!

bak bir seyden haberin yok sus bare ne zaman demisim detroit sampiyon olcak diye ki demedim dedigim takimi sen nerden biiyosun ayrica gecen sene ben bu forumda degildim atma
  • SANA DEMEDİM HS23'E DEDİM..ÖNCE ÜSTTE YAZILANLARI OKU HOCAM...
  • Var ya arkadaşlar gerçekten inanamıyorum. Bu topic açıldığı zaman sevinmiştim. Ne güzel herkes fikrini söyler diye. Tartışma çıkmaz nasılsa diye nadiren girip baktım. Ama burada bile sert hitap tarzlarını değiştirmeyen arkadaşlar var. Gerçekten üzüldüm. Sonuçta hakaret küfür etmedikçe yasak değil, benim de karışma hakkım yok ama insanlık adına üzülüyorum.
  • TAHRİK ETMELER Bİ OLMASA..İŞLER ÇOK GÜZEL OLACAKTA..DEVAMLI Bİ KÜÇÜMSEME..
  • arkadas benim mesajin altina yazmissin ve ondan alinti yapmamissin bende bana dedin zannettim ayrica niye hep buyuk harfle yazma istegini anlamadim bu forum icinde bagarma diye geciyo??
  • ben o anlamda bilmiyodum..neyse..işimiz NBA olsun!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

quote:

Orjinalden alıntı: Wolq1

quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

evet marbury kendini bir b.. zannediyo(vozer yine silmesin benim mesaji) iverson kim o kim?
    bak arkadas1m y1l 1996 belk1 bilmessin o s1ralar ncaa de buyuk cekismede olan iki oyuncu bunlar ve o y1l1n drafta1nda iverson 1.s1radan secilirken marbury ise ancak 4.s1radan secilio oysa marbury 1.s1ray1 umuyuo ve kendini ispatlama cabas1 icine giriyo...
    NOT:1996 YILININ DRAFTINDA LISIELI KOBE ANCAK VE ANCAK 13.SIRADAN SECILEBILMISTIR

belki bilmem sen bana nba ogretme arkadas

bu arada gecenlerde haberlerde sonunu yakaladim kobe galiba oyundan atildi bununla ilgili bilgisi olan varmi?
    bilmiosan o zamn adapl1 ol.....sorunlar1n1 sole paylasal1m ayr1ca nie bole dedin anlayamad1m

• hakkaten şu konuda bile kavga ediyosunuz ya helal olsun
  • yani!! konuyu değiştirelim bari arkadaşlar, n'olcak bu minnesotanın hali? warriors a da yenildik

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

hakkaten şu konuda bile kavga ediyosunuz ya helal olsun
  • bu takımda garnetten baska istikrarli adam yok
    adam kendini yirtiyo yazik herife o kadar emek veriyo sonuc ise malum
  • KÖKLÜ BİR REVİZYON OLAYINA GİRSİN BENCE..GARNETT'I TRADE ETSİN!!
  • mesela seattle takas edebilirler ray allen la istedikleri birini daha verebiliriz, gerçi ray allen da süper ama KG ondan daha süper
  • beyler bırakın şu stephon merburiyi arkadaşlar allen ıverson mvp doğru gidiyor kg neyapacak atak yapar mı bilinmez ama AL mvp alıcak gibi çünkü 30.2 sayı ortalaması tutturdu ALLE IVERSON all-star ödülünü aldıktan sonra acaba mvp olacak mı? cevaplar lütfen gelsim

(BU SENE MVP BU ADAM)

ALLEN IVERSON
  • ya iverson baydı ama ya aaaaaaa

yeter artık biraz da 30 altında atsın sıkıldım ynai,ztn kobeyle arasındaki fark da açılıo,iice kızdım

lakersa karşı oynayan herkes gaza gelio uyuz oluom abi,ricky davis naptı öle,hayatının maçını oynadı adam,uyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: xander23

ya iverson baydı ama ya aaaaaaa

yeter artık biraz da 30 altında atsın sıkıldım ynai,ztn kobeyle arasındaki fark da açılıo,iice kızdım

lakersa karşı oynayan herkes gaza gelio uyuz oluom abi,ricky davis naptı öle,hayatının maçını oynadı adam,uyuz

valla size karşı gaza gelmeye gerek yok siz de 1 kobe var o da yetmiyo görüldüğü gibi shaq siz kobe bi numaraya yaramadı, kobe çok iyi oyuncu emma küçük tepeleri kendi yaratmış dayı sanki, öle olmadığını görmüştür artık bu sezon

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.