Şimdi Ara

NBA 2K16 Playstore'da Ön Siparişe Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      NBA tutkunlarının çıkışını her yıl merakla beklediği 2K serisinin en yeni oyunu NBA 2K16 Playstore'da ön siparişe açıldı. Oyunu ön sipariş dönemi boyunca Playstore üzerinden 124 TL'ye alabilirsiniz.

Ayrıca bu hafta sonuna özel, Hitman ve Sacred serilerinin tüm oyunları %75 indirimle oyuncuların karşısına çıkıyor.

NBA 2K16'nın ön sipariş sayfasına bu adresten, Hitman ve Sacred serisinde hafta sonuna özel %75 indirime ise bu adresten ulaşabilirsiniz.

• NBA 2K serisi PC'de oynanmaz, optimizasyon + server özürlüsü. Tavsiye etmem. Alacaksanız PS4'e alın.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Daha gecen ay hitmani bitirdim abi film gibi oyundu :D mutlaka oynanması gerek.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fornicras

NBA 2K serisi PC'de oynanmaz, optimizasyon + server özürlüsü. Tavsiye etmem. Alacaksanız PS4'e alın.

aynen karşim. pc'ye spor oyunu çıkmayacak dediğimde tepki gösteriyorlar bide....

• quote:

Orjinalden alıntı: Fornicras

NBA 2K serisi PC'de oynanmaz, optimizasyon + server özürlüsü. Tavsiye etmem. Alacaksanız PS4'e alın.

Gayet de oynanıyor :( Server problemleri firmanın genel bir problemi xbox tarafında oynarken de karşılaşıyordum ben server sorunlarıyla.

• playstore indirim görmemiş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.