Şimdi Ara

Nba 2K14 Steam online yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steamden nba 2k14 aldım kodu felan girdim oyundada onlıne gozukuyom ama onlıne a gırdıgım zaman quick match ve quich team matchten başka bişey çıkmıyo ve 5 kişi online diyor kafayı yicem saatlerdir ugrasıyom internetteki gibi sokak basketi felan oynamak istiyom ama bulamadım acil yardımınız lzm

• onlıne sokak basketbolu oynanmıyor hocam 5 kısı onlıne kısmına aldanma quick match kısmına gır bekle rakıp bulucaktır
  • 2K pek PC'ye önem vermediği için multiplayer modlar oldukça kısıtlı. Mesela bildiğim kadarıyla MyTeam de yok.
  • sadece quick match ve quick team match gözüküyor , quick team matchı buluyor , quick matchı yarım saat beklesem bile bulmuyor , steam üzerinden indirimli hali ile aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napak23 -- 10 Mayıs 2014; 15:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napak23

sadece quick match ve quick team match gözüküyor , quick team matchı buluyor , quick matchı yarım saat beklesem bile bulmuyor , steam üzerinden indirimli hali ile aldım

benimde öle keşke almasaydım böle bi saçmalık görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamba13

quote:

Orijinalden alıntı: Napak23

sadece quick match ve quick team match gözüküyor , quick team matchı buluyor , quick matchı yarım saat beklesem bile bulmuyor , steam üzerinden indirimli hali ile aldım

benimde öle keşke almasaydım böle bi saçmalık görmedim

steam id ni verde özelden 1 e 1 atalım sıkılırsan bulmuyor çünkü böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.