Şimdi Ara

Nba 2k14 acil yardım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ceza yemeyi göze aldım beyler yeterki bu sorun çözülsün

Şimdi beyler ben kardeşimle nba2k14 pc'ye indirdim. 2 tanede kol var taktık pc'ye ikiside çalışıyor. Tuşlar filan az çok yapabildim Şimdi sağdaki siyahlı oyuncu(Kardeşim) sayı yapınca top bana geçiyor. Bende hemen pas atıyorum oyunu başlatıyorum işte pas atıyorum oyuncuya bu sefer oyuncu hareket etmiyor. Ne yapabilirim? Ayrıca oyuna başlarken benim tarafda Player3 diye bir şey yazıyor. Kardeşimde yazmıyor
     Nba 2k14 acil yardım beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baskan kolu taktiginda tuslar otomatik ayarlanir zaten x pas kare sut gibi. Maca girmeden choose side dan tarafinizi seciyorsunuz dimi biz de surekli 2 kisi atiyoruz k14 u boyle bi sorun olmamisti

İleri geri sag solla degil analogla hareket edersin kirmizi isik yanmiyorsa ona bas yak onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 18 Nisan 2016; 17:49:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Baskan kolu taktiginda tuslar otomatik ayarlanir zaten x pas kare sut gibi. Maca girmeden choose side dan tarafinizi seciyorsunuz dimi biz de surekli 2 kisi atiyoruz k14 u boyle bi sorun olmamisti

İleri geri sag solla degil analogla hareket edersin kirmizi isik yanmiyorsa ona bas yak onu

Kanka oyuna girdiğimde sürekli doğum tarihini soruyor ardından hemen karakter oluşturmaya atıyor. Bende sallıyıp geçiyorum. Tuşlar ayarlanmamıştı ben ayarladım. Quick game yazısı var ortada ben sağa geçiyorum kardeşim sola ama benim tarafda player3'de yazıyor

• Oyucuyu bi kere olusturup save le bidaha sormaz dogum tarihi olayi hep cikiyor salla gir biseyler ama benim tahminim o kirmizi isigi acmiyorsunuz bu yuzden analog calismiyor deneyin bi haber verirsin

• quote:

Oyucuyu bi kere olusturup save le bidaha sormaz dogum tarihi olayi hep cikiyor salla gir biseyler ama benim tahminim o kirmizi isigi acmiyorsunuz bu yuzden analog calismiyor deneyin bi haber verirsin

Kırmızı isik filan gamepad'de yok mode tuşu var

• quote:

Oyucuyu bi kere olusturup save le bidaha sormaz dogum tarihi olayi hep cikiyor salla gir biseyler ama benim tahminim o kirmizi isigi acmiyorsunuz bu yuzden analog calismiyor deneyin bi haber verirsin

Birde mesela fazla oynayamıyorum. Pas filan atıyorum şut anca öyle ne yapıyım yeni baslayan olarak. İstersen pm'den yaz

• beyler ben 2k13 oynuyorum 14 iyi mi indirmeye değermi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.