Şimdi Ara

NBA 2K11'in ilk ekran görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • degisik bisey yok hersene ayni grafikler kotu anlamda soylemiyorum grafikleri cok iyi oyunun

http://www.thesportsgameguy.com/2-basketball/nba-2k/first-nba-2k11-screenshots/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Haziran 2010; 0:28:19 >

• bu oyunlarda yani spor oyunlarında kökten değişiklik her zaman yapamıcakları için biraz grafikleri düzeltip kadroları güncelleyip sunuyorlar yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

degisik bisey yok hersene ayni grafikler kotu anlamda soylemiyorum grafikleri cok iyi oyunun

http://www.thesportsgameguy.com/2-basketball/nba-2k/first-nba-2k11-screenshots/

Ne bekliyordun başka Aradan 5 sene geçmiş.Bundan iyisini bekleme.

NBA 2K basketbol oyunlarının grafiklerinde devrim yaptı zaten.
    NBA 2k6 ile başımı döndüren oyun, her yıl grafiklerini geliştirdi.Dahasını beklemiyorum zaten.
    Sonraki nesilde eminim yine devrim yaratacak grafiklerle çıkacak.

2k11de ufakda olsa gelişme var.Oyuncuların dokuları biraz daha iyileştirilmiş.

• 2k10 da da 2k11 de de şu oyuncuların kollarını vücuda göre oranlamayı beceremiyorlar arkadaş. Takma protez kol gibi duruyor, ayrıca vücudların kalınlıklarını ve boya göre oranlarını düzelteceklerini söylemişlerdi ama şu resimlerde 2k10'dan bir farkı yok. Onun dışında grafik olarak her zamanki gibi en iyisi zaten
  • Her sene nba2k serilerini hiç düşünmeden alıp bütün sene oynarım. Bunuda sabırsızlıkla bekliyorum. Grafiklerde pek bi değişiklik yok gibi ama oynanışta ciddi değişimler bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 17 Haziran 2010; 8:54:32 >
  • Grafikler zaten çok iyide,oynanış fazla yavaş onu hızlandırırsalar süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.