Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değiştirmek lazımmış demekki.Pff şimdi değiştirsem youtube mutup sürekli modem reseti kim uğraşcak diyesim var.
  • ya bende niye locating match te takılıyor anlamadım. harekat bi config dosyasını yollasana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

ya bende niye locating match te takılıyor anlamadım. harekat bi config dosyasını yollasana.

Hocam onunla alakası yok, bazı arkadaşlar bu yöntemi uygulayınca bile birşey değişmemiş.
  • Arkadaşlar ranked dan girmek yerine lobby den bağlantısı iyi olanlara davet gönderin (mavi çubuğu fazla olanlar,zaten çoğu Türk olur ).Öyle olunca faq hatasını alıyorsunuz,bu dns ayarlarıyla da onun önüne geçildiğini söylüyorlar ama denemedim.
  • Arkadaşlar bu DNS filan işi oluyor yanlız oyun nedense durduk yere tüm özellikleri High oluyor ve PC kasıyor :D O yüzden hiç ugrasmayın derim. DNS değiştirmek zaten sıkıcı :D Ben bir maç yaptım hic zevkli değildi kastıgı icin.
  • arkadaşlar oyunu online oynabilen kişiler onlineye girmden ben mark testi yapın ozaman kasma ve lag olmuyo oyun teste göre oyuncu buluyo benmark testi opton video setting girin solda görürsnüz iki dakika sürüyo kaç psp olarak gösteriyo size ok save ediyorsunuz sonuçları ondan sonra rankingde oyuncu arayın bakalım kasacak mı
  • oyunu online oynayamayanlar ilk önce oyunu silin oyundan kalan bütün artıklarıda silin savesine kadar temiz bir kurulum yapın creklemden önce optimal yamayı kurun yamadan sonra optimal yamaya uygun creki yapın oyuna girin nik ve şifrelrinizi girin oyundan cıkınhttp://hotfile.com/dl/34583470/73a005a/Config.rar.html bu dosyayı indirin yanlız içindedi ip benim modemin ip 192.168.1.1 sizin bu olmayabilir modem ip bulun onu yazın yapamayanlar zannedersen bundan sebebden olabilir bu dosyayıda savenin içideki
    confikle degişin eger oyuna girebilirseniz bu dosyayı masa üstüne kop yapın her online oyuna girerken bu dosyayı atın çünkü oyundan çıkında confikdeki dosya eski haline geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

Arkadaşlar bu DNS filan işi oluyor yanlız oyun nedense durduk yere tüm özellikleri High oluyor ve PC kasıyor :D O yüzden hiç ugrasmayın derim. DNS değiştirmek zaten sıkıcı :D Ben bir maç yaptım hic zevkli değildi kastıgı icin.

Evet,o sorun var.Ama can sıkıntısından hepsini değiştirdim,performance benchi felan herşeyi halletim, az önce 3 maç yapdım keyifliydi. Bu arada modeme reset felan atmazsanız da olur ben atmadım çünkü
  • Arkadaşlar ben 2'ye basarak Who's online diye bir sayfaya giriyorum oradan birkaç kullanıcı listesi çıkıyor ve bazı kişilere invite atıyorum ama maç yapan yok, yoksa lobby dediğiniz şey farklı mı?
  • Lanet olası şey ya, adamların davetini kabul ediyorum ama FAQ hatası alıyorum. Ayrıca oyuna girerkende Port Forwarding gibi bir hata alıyorum, bu hatayı benim gibi gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar ben 2'ye basarak Who's online diye bir sayfaya giriyorum oradan birkaç kullanıcı listesi çıkıyor ve bazı kişilere invite atıyorum ama maç yapan yok, yoksa lobby dediğiniz şey farklı mı?

Evet orası,ayrıca 3'e bastığında lobye katılıyorsun.Arkadaşlar şu olayı yapın da crew den atalım biraz maç. Yabancılarla zevkli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

Arkadaşlar ben 2'ye basarak Who's online diye bir sayfaya giriyorum oradan birkaç kullanıcı listesi çıkıyor ve bazı kişilere invite atıyorum ama maç yapan yok, yoksa lobby dediğiniz şey farklı mı?

Evet orası,ayrıca 3'e bastığında lobye katılıyorsun.Arkadaşlar şu olayı yapın da crew den atalım biraz maç. Yabancılarla zevkli olmuyor.

Hocam 3'e basmayı denedim ama hiçbirşey olmuyor sebebini anlayamadım. Küçük bir ekran çıkıp kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 25 Mart 2010; 21:02:37 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 3'e basmayı denedim ama hiçbirşey olmuyor sebebini anlayamadım. Küçük bir ekran çıkıp kapanıyor.

Nasıl? 2 ye bastığınızda karşınıza oyuncuların olduğu bir liste gelir.Ama siz lobyyde gözükmessiniz sadece oradaki insanlara maç daveti atabilirsiniz.Ama 2 tuşuna bastığınızda loby e sizde girersiniz ve sizede maç teklifleri gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl? 2 ye bastığınızda karşınıza oyuncuların olduğu bir liste gelir.Ama siz lobyyde gözükmessiniz sadece oradaki insanlara maç daveti atabilirsiniz.Ama 2 tuşuna bastığınızda loby e sizde girersiniz ve sizede maç teklifleri gelir.

Tamam şimdi dediğinizi anladım ama şöyle bir sorun var davetleri kabul etmeme rağmen FAQ hatası alıyorum, torrent vs. kullandığım içinde otomatik dns alamıyorum. Sanırım online oynayamayacağım. Birde bende bazı takımların forması bembeyaz oluyor, sizdede bu sorun var mı? Özellikle retro yani klasik formalarda.

• Retro formalarda eksik dosya varmış,all-stardakiler gibi.Netten formayı bulup oyunun klasörüne atarsan çözülebilir.Benim de bir sorunum var,online olmadığı ve trainer daha çıkmadığı için asso. oynayayım dedim,fena da değil miamiyle yapıyoruz birşeyler.Ama bazı maçlara girerken oyundan atıyor,oyun orjinal.Utah ve boston da oldu şimdiye kadar,ikisi de deplasman maçıydı ama çok deplasmana gittim onlarda sorun oluyor sadece.
  • Oyun orjinal olmasına rağmen patch yüklerken(eu ve amerika denedim) bu hatayı alıyorum.

http://img24.imageshack.us/img24/8087/123pxl.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Retro formalarda eksik dosya varmış,all-stardakiler gibi.Netten formayı bulup oyunun klasörüne atarsan çözülebilir.Benim de bir sorunum var,online olmadığı ve trainer daha çıkmadığı için asso. oynayayım dedim,fena da değil miamiyle yapıyoruz birşeyler.Ama bazı maçlara girerken oyundan atıyor,oyun orjinal.Utah ve boston da oldu şimdiye kadar,ikisi de deplasman maçıydı ama çok deplasmana gittim onlarda sorun oluyor sadece.

Formaları yükleyelim o zaman. Birde oyundan atma olayı bende de var. Ama maça girerken kadroyu ayarlarsam oyundan atmıyor, kadroyu ayarlamadan girmeye çalışınca atıyor. (Yani Enter'a basmadan direk maça girersem)
  • ati'nin 10.3 sürücüsü bu oyunu perişan ediyor arkadaşlar sakın yüklemeyin. oyuncuların kabarık saçlarının transparan görünümünden tutun da maç başlangıçlarında 30 sn kadar fps düşüşü ve daha bi dolu bug gördüm.. 10.2'ye döndüm sorun düzeldi..
  • Deniycem hocam sağol.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Retro formalarda eksik dosya varmış,all-stardakiler gibi.Netten formayı bulup oyunun klasörüne atarsan çözülebilir.Benim de bir sorunum var,online olmadığı ve trainer daha çıkmadığı için asso. oynayayım dedim,fena da değil miamiyle yapıyoruz birşeyler.Ama bazı maçlara girerken oyundan atıyor,oyun orjinal.Utah ve boston da oldu şimdiye kadar,ikisi de deplasman maçıydı ama çok deplasmana gittim onlarda sorun oluyor sadece.

Formaları yükleyelim o zaman. Birde oyundan atma olayı bende de var. Ama maça girerken kadroyu ayarlarsam oyundan atmıyor, kadroyu ayarlamadan girmeye çalışınca atıyor. (Yani Enter'a basmadan direk maça girersem)

• Eksik formaları yükledim, GS Warrior ile Assaction kurdum, Mehmet'ide Center'a aldım, ohh oyun şimdi zevkli olmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.