Şimdi Ara

NBA 2008 All-Star Slam Dunk Contest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son dedikoduyu açıklıyorum şimdi;
    bu sezonki maçlarda 56 smacı bulunan rudy gay smaç yarışmasına katılmayı çok istediğini söylemiş. yaratıcı şeyler deneyecekmiş.
    nba yönetiminden onay çıkar inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 14 Ocak 2008; 18:42:17 >

• ben Jordan Farmar'ın da katılmasını isterim
  • Jamario Moon'u davet etmeleri doğru ama Nick Young'ı ve Rodney Carney'i hala davet etmemeleri saçmalık.Rodney Carney zaten en az eski şampiyon Iguodala kadar iyi.Nick Young'ı hiç söylemiyorum bile.4.olarak da Gerald Green.Green Carter'dan pek farkı olmayan bir slam dunker.Rudy Gay ve Tyrus Thomas de iyi ama onların çok farklı bir smaç basabilecek kabiliyete sahip oldukalrını düşünmüyorum.

Aslında hepsinden önemlisi Jordan denen adam gelmesin jüri olarak.Son yarışmada zaten iyi sövdürrttü bana,sinirlerimi bozdu.Çok da doğru bir şey yapmış gibi bir havaları da vardı zaten.Jordan gelmesin Hatta Erving ve Dominique'de gelmesin.Onlar da çok düşük verdi.Jordan efendiyi aratmadılar.

Hayatımda hiç kimseye sinirlenmem,laf etmem ama Jordan gerçekten sinirlerimi fazlasıyla bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 14 Ocak 2008; 19:13:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

Aslında hepsinden önemlisi Jordan denen adam gelmesin jüri olarak.Son yarışmada zaten iyi sövdürrttü bana,sinirlerimi bozdu.Çok da doğru bir şey yapmış gibi bir havaları da vardı zaten.Jordan gelmesin Hatta Erving ve Dominique'de gelmesin.Onlar da çok düşük verdi.Jordan efendiyi aratmadılar.

Hayatımda hiç kimseye sinirlenmem,laf etmem ama Jordan gerçekten sinirlerimi fazlasıyla bozdu.

Kenny Smith'te jüri üyesi olmasın,geyik yapmaktan ve saçma sapan puanlar vermekten başka bi işe yaramıyor
    ayrıca düşündümde Hakim Warrick'te katılabilir,ilk senesinde Josh Smith'in yanında biraz sönük kalmıştı ama Nate'den iyidir

bu arada yasaklı madde bulundurmaktan 2 sene ceza alan Chris Andersen'ın cezası bitmedi mi hala?neden NBA'e dönmüyor?

• evet, zaten howard'a büyük haksızlık yaptılar. önceki sene de iggy'ye kıymışlardı. tartışmaya pek fırsat vermeyecek bir sistem veya adil jüri üyeleri gerekiyor sanırım smaç yarışmasına.
  • Kenny Smith de gelmesin bence.Adam akıllı puan verecek jüri kalmadı da bunlar mı geliyor anlamıyorum.Ama Jordan'dan daha kötü ve saçmalayan bir jüri bulacaklarını sanmıyorum.
  • Jüri olarak böyle ömründe pek smaç basmamış adamlar alsınlar.Larry Bird falan.
    Bu arada ezilmiş pivotları alsalar süper olur.Nostalji yapar herifler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Jüri olarak böyle ömründe pek smaç basmamış adamlar alsınlar.Larry Bird falan.

yok ya smaçtan anlayan bir jüri olması daha iyi fakat adamlar zamanında feci smaçlar bastıkları için yapılan smaçları beğenmiyorlar, o ayrı
  • moon şimdiden favori oyuncularım içine girdi. göze çok hitap ediyor , muhtemelen onu destekliycem.
    yukarda arkadasın da dedigi gibi Nick young da bu alanda hafife atılmıyacak birisi.
    oğlancı da güzel smaçlar yapıyor , onun dısında oyununu bu sene cok gelistirmis gibi tuttum.
    geçen sene den daha iyi olacak gibi bu contest.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtremetawsan

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Jüri olarak böyle ömründe pek smaç basmamış adamlar alsınlar.Larry Bird falan.

yok ya smaçtan anlayan bir jüri olması daha iyi fakat adamlar zamanında feci smaçlar bastıkları için yapılan smaçları beğenmiyorlar, o ayrı

O yüzden anlamayan biri gelsin diyoruz ya.

• Onlar da anormal anlamıyor ki.Haydi Vince neyse de diğerleri gibi sürüyle adam var.Kendileri zamanında çok abartılıyordu.Jordan bir değirmen yapar 50 alırdı,şimdikiler neler yaparsa yapsın 50 alamıyor.O 3 smaçcıdan hiç biri geçen seneki katılanardan iyi değil.Havalara mı girdiler yoksa yarışmaya yeni bir hava mı katmaya çalışıyorlar belli değil.Jordan olmasa zaten Erving ve Nique'de böyle birşeye kalkışmazdı kesin.

J-Rich hepsinden iyi(VC ile tartışılabilir),bari o jüri olsa.Bird gelse o daha iyi jürilik yapar.Nasıl olsa o yarışmalarda değirmen gibi absit smaçlar yapıp 50 almamış birisi.Egosu da yoktur,başka birşeyi de.Efendi de zaten.Larry bile daha mantıklı.
  • hiç de takip edemedik zevkli olur inş.. boşa izlemeyelim sonra
  • öncelikle jüriye ego sahibi isimleri aldıklarında geçen sene ne olduğunu gördük.jüri seçimleri çok önemli,daha mütevazi isimlere yönelinmeli.

bu sene iyi bir yarışma bekliyorum.gözler moon un üzerinde olacak.müthiş atlet ama pek spektaküler hareketlerini göremedik henüz ama çok iyi sıçrıyor orası ayrı.gay de katılmalı kesinlikle.ayrıca ellis ve azubuike den birini de görmek istiyorum.

nick young ve phi. deki young da uygun isimler yarışma için ama carney ın pek bir numarası yok bence.
  • Rodney Carney'in smaçlarını buradan görebilirsin;

En az Iguodala kadar iş çıkarır.Buna garanti verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 14 Ocak 2008; 22:27:17 >

• Verdiğin ncaa smaç yarışmasını izlemiştim.Carney'nin bacak arasından geçirip Çift el ile bitirmesi süperdi.Bide az kalsın faul çizgisinin çok gerisinden smaç basacaktı.
    Bence Jamario Moon,R. Carney, T. Young, N. Young katılsın.

Onu bunu bırakında türkiyedeki smaç yarışması süper olacak gibi.
    Başta James White süper şov yapacak (Ncaa 2006 slam dunk yarışmasında faul çizgisinden Windmill(değirmen) basmıştı)
  • Aynı zamanda bacakarası da yapıyor faulden ama bu sene farklı birşeyler basmazsa en azından benim için pek zevkli olmaz.Tüm smaçlarını faulden yapar yine kazanır ama pek zevki kalmaz.Zaten James White'a rakip de yok.Haislip,Marko Milic,Conrad McRae ve Jeff Trepaigner bile olsa bir derece rakip olurlardı ama yine de kazanamazlardı(Eğer White şanssız günün de olmazsa).Ama şöyle ilginç bir olay da var; James White daha hiç bir smaç ayrışmasını kazanamadı.2001'de Liseler arası yarışmada David Lee'ye kaybetmişti ve ben 88 Jordan-Dominique'den sonra bu kadar haksızlık yapılan bir yarışma görmedim.Ondan sonraki NCAA 2006 smaç yarışmasında ise finale kaldı ama finalde Faulden Bacakarası samcını kaçırdığı için ödül çok sıradan bir smaç yapan David Noel'e gitmiştir.O yüzden bu Türkiye smaç yarışması James White için önemli diyebilirim.Şu an dünyada profesyonel basketbolcular arasında Wayne Clark ve Guy Dupuy'dan sonra en iyi slam dunker ama daha yarışma kazanmışlığı yok.NBA kadar zevkli olabilir tabi bu sene Türkiye smaç yarışması.Hatta daha da iyi olabilir,ama bu Jamario Moon ve James White'a bağlı.Bu sene NBA Smaç yarışması Fransa'nınkinden bile güzel olabilir.

Smaç yarışması istiyorsanız Fransa'dan iyisini bulamazsınız.Hatta 2002 Fransa Smaç Yarışmasının yanında geçebilecek bir yarışma daha tanımıyorum.

• Jüride Kaan Kural ve Murat Kosova'yı görmek isterim. Bizde rahat rahat bi smaç yarışması izleriz. Kaan her smaçtan sonra "ooohohaeohooo" diye bağırıyor ona gülmekten smacı izleyemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Jüride Kaan Kural ve Murat Kosova'yı görmek isterim. Bizde rahat rahat bi smaç yarışması izleriz. Kaan her smaçtan sonra "ooohohaeohooo" diye bağırıyor ona gülmekten smacı izleyemiyorum...

Birde maçlarda ara sıra gaza gelip bir oyunucunun adını fena halde vurgulu söylemesi yokmu..

• quote:

Orjinalden alıntı: .EvideNcE.

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Jüride Kaan Kural ve Murat Kosova'yı görmek isterim. Bizde rahat rahat bi smaç yarışması izleriz. Kaan her smaçtan sonra "ooohohaeohooo" diye bağırıyor ona gülmekten smacı izleyemiyorum...

Birde maçlarda ara sıra gaza gelip bir oyunucunun adını fena halde vurgulu söylemesi yokmu..

haha bi de o var evet. Gerçi ikisinide çok severim. Espri olsun diye yazdım onları. Hele kanal24 Murat Murathanoğlu'nun neye dönüştüğünü görünce. Fbülker mağlup durumdaysa sürekli hakem hakkında konuşuyor. Galipse bugün hakemler çok güzel maç yönettiler, ufak tefek hataları oldu ama anlayışla karşılamak lazım diyor. Bi maç sonra başlıyor tekrar hakem hakkında konuşmaya. Yiğiter Uluğ'u da kendine benzetti. Eskiden objektif bi insandı Yiğiter abimiz şimdi kaptırdı kendini Murathanoğlu'na...

• Kaan Kural'ın tepkileri İsmet Bademvari olmaya başladı,İsmet Bademde bi aralar "ay ay ay ay" derdi
    yalnız o gün Utah-Orlando maçında Memo'nun alley hoop'undan sonra şöyle hafif bi ooooooo çekti ama sonradan smacı yapanın Memo olduğunu farketmiş olmalı ki OOOOOOOOO dedi
    bu arada Memo'yada bravo cidden,normal smaç bile vuran biri değilken alley hoop'tan vurdu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.