Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dj_hello

fear44 cmt s 22 de musait olabiliyorum ama denzo ile aynı evde kaldgm için denzo nickiyle mac yapacam okmu??

bugün akşama kadar müsaitim 22de yapalım maçı (daha önce girebilirsen öncede yapabiliriz)bitsin artık gruplar çok uzadı.
  • ben guraktan arkadaşımın yerine caps koyuyorm spicayı yenmiş:

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !
  • Caps için arkadaşa teşekkürler. Spica ile güzel bir maç yaptık, son periyotta fazla asılmadı, bende birkaç beleş basket attım
  • fear 44 le oynadım yenildim baya ucluklerimi iyi ydi benimki ama fear44 uclukleriminden sinir olmustu umarım nyse detroit (dj_hello):73 cleveland (fear44):117 herkese basarılar dilerim gerisi maclarım kaldı
  • dj_hello ile 2. maçımızı yaptık benim sahamdaydı maç.

maçı superstar tuşu kullanmadan bitirdik. böyle oyun daha zevkliydi. herkese tavsiye ederim.

vee böylece grup maçlarımı bitirmiş bulunuyorum. darısı diğer arkadaşların başına.

bu arada dj_hello ya teşekkür ediyorum. diğer maçlarındada başarılar diliyorum.

işte ssler ben clevland ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 29 Nisan 2006; 16:11:00 >

• immoratl ve topuzali onlardan ikiser macım var hadi nerdesiniz nezmn musaitseniz buraya mesaj atın ben de oynayim sizlerle bekliyorum cvbını hadi şu maclarımızı bitirelimm
  • herkese slmlar bizim hamzayla maçlar nlcak bi de benim ligde 3galibiyet 3 maubiyet yazılmış ama benim normalde 7 maçım var ve o 4 galibiyet 3 malubiyet olcak normalde tabloda da 7 gozukuo zaten ama 3/3 yazılmış onu da duzeltirsin saol şimdiden
  • abi herkes yapsın maçlarını yaw yeter temmuza gitmesin maçlar!!!!!!!!!!!!
    ı love anygame!!!!!!!!!
  • vandosa arkadaştan tabloyu bi zahmet yine güncellemesini ve kimin kiminle maçı kalmış onları belirtmesini istiyoruz. böylece maçlarını yapmayanlara baskı yapıp , rahatsız edip yapmalarını sağlayabiliriz. ( olaya bak yaaa )

neyse

Anyway I love NBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 30 Nisan 2006; 14:09:32 >
  • Dj Hello'ya:
    Ben seni msn de hiç göremiyorum asıl sen nerdesin
    Eğer şimdi forumda isen mesajı alınca bari msn e gir.
    quote:

immoratl ve topuzali onlardan ikiser macım var hadi nerdesiniz nezmn musaitseniz buraya mesaj atın ben de oynayim sizlerle bekliyorum cvbını hadi şu maclarımızı bitirelimm
  • quote:

immoratl ve topuzali onlardan ikiser macım var hadi nerdesiniz nezmn musaitseniz buraya mesaj atın ben de oynayim sizlerle bekliyorum cvbını hadi şu maclarımızı bitirelimm

MSN de hiç gözükmüosun ne zaman yapalım dediysem hep bi işin vardı.MSN ini aç online sam görüşelim ne zaman gireceğim belli olmuyor.
  • İşte lıgın son halı I wade senın mac sayın bu sefer dogru herhalde arkadaslar puan durumunun ustunde schule war ordan kımınle mac yapacagınızı gorebılıyorsunuz

D grubunda bulunan hamza_2014 ısımlı arkadasın gerıye kalan maclarına hukmen yenılgı verılmıstır zaten o grupta baska mac kalmadı sanırım

DOGU KONFERANSI

BATI KONFERANSI

• şimdi playofflarda eşleşme nasıl olcak?

batının birincisi , doğunun sekizincisi ile, batının ikincisi doğunun yedincisi ilemi yarşılaşcak ve kaç maç yapılcak?
  • hem ben hem eyupsultan 6/2 yapmışız bu arada.. o niye 3. de ben 2. yim.. irdelemeli bu durumu.
  • evet, galibiyet ve maglubiyet sayıları eşit olunca nasıl karar veriyorsun kimin onde olduguna averaja mı bakıyorsun?
  • Muhtemelen averaj hesabi yapilacaktir puanlar eşit olunca.. Tabi hükmen yenilen takımdaki averaj konusunu ben bilemiyorum. Ama biraz mantık yürütürsek, ilk maçta kaç fark yemişse, ikinci maça da aynı sayiyi yazmak adil olacaktir.

Arada hükmen malup olan birinin ortaya cikmasi, playoff ateşini yeniden alevlendirdi(kaderin cilvesi). Görünen o ki, eskiden hiç bitmeyecegini düşündüğüm gruplar icin simdi ciddi bir geri sayim söz konusu cünkü kalan maçlar, bir eldeki parmak sayisini geçmiyor. Eh ne diyelim, azicik daha sıkın çocuklar dişinizi. Haydi maçlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

Muhtemelen averaj hesabi yapilacaktir puanlar eşit olunca.. Tabi hükmen yenilen takımdaki averaj konusunu ben bilemiyorum. Ama biraz mantık yürütürsek, ilk maçta kaç fark yemişse, ikinci maça da aynı sayiyi yazmak adil olacaktir.

Arada hükmen malup olan birinin ortaya cikmasi, playoff ateşini yeniden alevlendirdi(kaderin cilvesi). Görünen o ki, eskiden hiç bitmeyecegini düşündüğüm gruplar icin simdi ciddi bir geri sayim söz konusu cünkü kalan maçlar, bir eldeki parmak sayisini geçmiyor. Eh ne diyelim, azicik daha sıkın çocuklar dişinizi. Haydi maçlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sonunda seni de mutlu we hırslı görebildik wolfie

• quote:

Orjinalden alıntı: mavericks

quote:

Muhtemelen averaj hesabi yapilacaktir puanlar eşit olunca.. Tabi hükmen yenilen takımdaki averaj konusunu ben bilemiyorum. Ama biraz mantık yürütürsek, ilk maçta kaç fark yemişse, ikinci maça da aynı sayiyi yazmak adil olacaktir.

HAHA Oyle diyebiliriz =-) Ben maçlarimi, turnuvaya katildiktan 3 gün sonra tamamlamiştim. Ve, hmmmm, sanırım 3 haftadır bekliyordum ! Tünelin sonundaki işigi görür gibi oldum da...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mavericks

quote:

HAHA Oyle diyebiliriz =-) Ben maçlarimi, turnuvaya katildiktan 3 gün sonra tamamlamiştim. Ve, hmmmm, sanırım 3 haftadır bekliyordum ! Tünelin sonundaki işigi görür gibi oldum da...

şanslıymıssın sen o zmn bizde paso bi sorun cıkıodu sonunda ii oldu ama hükmen iki tane aldk ben o maçları ztn alıcaktm gerçi bişi farketmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa
    İşte lıgın son halı I wade senın mac sayın bu sefer dogru herhalde arkadaslar puan durumunun ustunde schule war ordan kımınle mac yapacagınızı gorebılıyorsunuz

Ben 3-4 üm diyorum
    E grubundaki galibiyetler toplamı 17
    E grubundaki mağlubiyetler toplamı 19
    Benim bi galibiyetim mağlubiyet olarak yazılmış.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.