Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinanyarimkaya8@hotmail.com çok guzel olcak inşallah eline saglık saol bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

bence 10 grup maçı yeterli bir sonraki turnuva için 20 grup maçı düşünülebilir.

katılıyorum.

ayrıca 1.turnuvadaki üst tura çıkanları ona göre dağıtırsın iyi olur. Haaa bakma bana sen ben şansa çıkıyorum hep

ayrıca en son kaç kişiyiz? 30 u bulamassak ne olacak? + en geç haftasonu 1.turnuva şampiyonu belli olur diye düşünüyorum arkadaşlar.

Bağlantı sorunları ve online nasıl oynanır vs gibi soruları 1. sayfamızda okuyabilirsiniz.Orada açıklanmakta. Zaten 2.turnuva düzenliyicimiz tekrardan bunları kurallar adı altında yazacaktır sanıyorum.

• bu arada 2. turnuvanin ilk katilimcilarini buraya yazayim dedim su an tam 23 kisi basvurdu yani 7 kisilik daha bosyer var ama bu 23 kisinin benimle archiles_1193@hotmail.com mail yoluyla irtibata gecmesi laazim cunku bazi arkadaslar katilmak istiyorum yazdiktan sonra foruma hicbirsey yazmamis bilmem anlatabildimmi simdi size listeyi yazayim

1-vandosa --- archiles_1193@hotmail.com
    2-whocares --- olgacocek@hotmail.com
    3-ozkulse --- nordic_skies@hotmail.com
    4-immortal_knight --- immortal-knight@hotmail.com
    5-vincetr --- matrak1905@passport.com
    6-kanki497 --- mail vermedi yada ben goremedim
    7-seran --- gfb_seran@hotmail.com
    8-sy_punisher --- sinanyarimkaya@hotmail.com
    9-guraktan --- guraktan@yahoo.com
    10-fear44 --- omerakbas2@hotmail.com
    11-denzo --- denzo_ss@hotmail.com
    12-letharpy --- lethargy@mail.com
    13-_zenith_ --- gundogdu001@hotmail.com
    14-kyilmaz --- ac0@superposta.com
    15-musty --- mustafa_ul@hotmail.com
    16-berksarp --- mertronaldi@hotmail.com
    17-eyupsultan --- eyupakcakoca@gmail.com
    18-jamshot --- slamflyer@hotmail.com
    19-kobedodo --- dorukhangoksar@hotmail.com
    20- ?????? --- sercanpisen@hotmail.com
    21- ?????? --- braveheart_sf@hotmail.com
    22-topuzomer --- omertopall@hotmail.com
    23-not_human --- realforum.yforum.net@gmail.com

dedigim gibi bu arkadaslarin bana mail yada msn yoluyla ulasmasi lazim katilimlarini onaylamalari icin geriye kalan 7 kisilik yerinde kisa surede doalacagina inaniyorum simdiden tskler
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-listenin son hali budur

2-sorulariniza gelince eger 30 kisiye ulasamassak ya grup sayisini dusurur yada gruplardaki takim sayisini ayarlarim tabiki bunlar sizin istekleriniz dogrultusunda olacaktir

3-kurallari yazma isine gelince ilk sayfadaki kurallardan pek bi farki olmayacagi icin yaziyi kopyalayip uzerinde oynama yaparak burada yayinlamayi dusunuyorum

• 2.Donanimhaber NBA Livw 06 turnuvasi hakkinda bilgi ve kurallar

DonanımHaber forumunda düzenlenecek olan NBA Live 06 Turnuvası ile ilgili herşey bu konu altında toplanacaktır.

Turnuva fikri WhoCaReS den çıkmış olup,moderatorlardan bu konuyu "üst konu"yapmalarını rica ediyoruz ki her turnuva bitiminde tekrardan yeni turnuvalar oluşsun.

Turnuvadaki amacımız sadece eğlenmeye yönelik olup,hediye vs.şeyler bulunmamaktadır.1.ci olanlar burada yazılırlar ancak.

Bu turnuvada ve sonraki turnuvalarda 30 takim alinacaktir ve bu takimlar 3u Dogu 3u Bati bolgesi olmak uzere 6 grubu ayrilacaklardir.Gruplardaki maclarin sonunda her 2 bolgeninde ilk 8i Play-off lara katilacaktir.Play-off larda seri basi uygulanacak ve normal sezonda daha iyi olan takima saha avantaji verilecektir

Turnuva hakkında tüm bilgi bu 1.sayfada bulunacak.Başka sayfaları sürekli okumanıza gerek kalmiyacaktir.Turnuvalar bittikçe isim listesi(e-mail listesi) ben tarafından silinip,turnuvayı düzenleyecek olan yetkili kişiden Pm(öm) ile yeni listeyi alacağım ve duyuracağım. Sizlerin yapması gereken bende varım demektense e-mail adresinizi yazmak olacak sadece. Gerekli organizatör banada bu mailleri aktaracak bende vesile olacağım yeni turnuvalar için.Birisi yeni mailleri alıp bana bildirmesse ne turnuva olur nede oyun söliyeyim. Herzaman ben peşinden koşturamam olayın.Bana bildirilmesindeki sebep : Ana sayfada yeni turnuvaları direk görmeniz olacak.

İşte turnuva kuralları: ( Turnuva kurallarından önce lütfen yukarıdaki bilgileride okuyunuz )

1- Turnuvaya başvuru yapan herkes, mail adresini belirtecektir. Turnuva temsilcisi olmak isteyen mail listesini ve eşleşmelerini toplar,düzenler ve bana pm(öm)-mail yoluyla bildirir bende gerekli çizelgeyi hazırlarım ilk sayfada.Yanlızca maçı yapacak kişiler msn adreslerini ekler yada msn lerini eklemek istemiyorlarsa pm ilede forum üzerinden gerekli ip vs bildirerek maçı yaparlar.Böylece tanımadığım kişiyi niye msn e ekliyeyim vs. şeylerle karşılaşılmadan oyunlar oynanır.

2- Önceki turnuvada oynamış olan oyuncular yeni turnuvalara katılabilirler.Tekrardan mailleri ile başvurmaları gerekiyor.

3- Bu turnuvada ve sonraki turnuvalarda 30 takim alinacaktir ve bu takimlar 3u Dogu 3u Bati bolgesi olmak uzere 6 grubu ayrilacaklardir.Gruplardaki maclarin sonunda her 2 bolgeninde ilk 8i Play-off lara katilacaktir.Play-off larda seri basi uygulanacak ve normal sezonda daha iyi olan takima saha avantaji verilecektir

4- Maçlar cuma - cumartesi - pazar günleri yapılır eger rakipler kendi aralarinda anlasirlarsa hafta icleri de mac oynanabilir. Grupda kim kiminle maç yapacaksa 2 kişi saat verip birbirine sonucu grup temsilcisine belirtmelidir. 2. hafta yine aynı sistemle elemeler yapılır . Bu olay 2 kişi kalana kadar devam eder...Sonuç pazar akşamı saat 00.00 a kadar belirtilmesi gerekir.

Daha önceden hiç online oynamamış kişiler için : yapılması gereken basit. Play Online a basıyorsunuz.Oyunu siz kuruyorsanız create diyorsunuz ayarları yapıp karşı tarafa ip nizi veriyorsunuz size bağlanması için.
    Eğer karşısınızdaki oyunu kurduysa bu sefer size vermiş olduğu ip yi join bölümüne yazarak bağlanıyorsunuz hepsi bu!

Önemli not : oyunu kuracak olan kişi eğer ben firewall arkasında değilim, ip mi karşımdakine söylerim ve hamachi ile uğraşmadan oynayabiliriz diyorsa sorun olmaz.

6- Kurulacak oyunlar en az 4 dk olmalı(çeyrek başına),takım seçimi karşılıklı 2 kişi tarafından anlaşılmalıdır.Çok ısrar edilirse 2 takımda aynı olabilir çaresizce.İstenirse yarışmacılar ev,deplasman şeklinde iki maç da çıkartabilirler.Sonuç olarak bana kimin önde olduğunu belirtmeniz gerekiyor.Karşılıklı anlaşılarak her türlü varyasyonlar denenebilir

Aklınıza soru gelirse buradan sorabilirsiniz. Oldukça açıklayıcı olduğumu düşünüyorum. İyi oyunlar.Gereksiz sorular sormayalım lütfen.

Turnuvaya katılacak arkadaşların bu kurallara ve tarihlere uymasını gerektiğini hatırlatırım.
    Maç gerekli 2 kişi tarafından yapılmassa ihraç edilirler.1 kişi tarafından yapılmamışsa,kim gelmişse oyuna o bir üst tura atlar.

Hatırlatmak gerekirse : Kim kiminle oynayacaksa,eşleşmeden kiminle yapacağına bakıp,birbirini bulacak(haberleşecek) ve maç sonucunu belirtilen en son tarihte bana belirtecek.

Ikinci turnuva organizatör'ü benim ve yapılacak maçların tarihlerini belli ediyorum.
    Eşleşmeler tarafımca kura yöntemiyle çekilmiştir.Bir kuşkunuz olmasın.

bu arada 2. turnuvanin ilk katilimcilarini buraya yazayim dedim su an tam 24 kisi basvurdu yani 6 kisilik daha bosyer var ama bu 24 kisinin benimle archiles_1193@hotmail.com mail yoluyla irtibata gecmesi laazim cunku bazi arkadaslar katilmak istiyorum yazdiktan sonra foruma hicbirsey yazmamis bilmem anlatabildimmi simdi size listeyi yazayim

1-vandosa --- archiles_1193@hotmail.com
    2-whocares --- olgacocek@hotmail.com
    3-ozkulse --- nordic_skies@hotmail.com
    4-immortal_knight --- immortal-knight@hotmail.com
    5-vincetr --- matrak1905@passport.com
    6-kanki497 --- mail vermedi yada ben goremedim
    7-seran --- gfb_seran@hotmail.com
    8-sy_punisher --- sinanyarimkaya@hotmail.com
    9-guraktan --- guraktan@yahoo.com
    10-fear44 --- omerakbas2@hotmail.com
    11-denzo --- denzo_ss@hotmail.com
    12-letharpy --- lethargy@mail.com
    13-_zenith_ --- gundogdu001@hotmail.com
    14-kyilmaz --- ac0@superposta.com
    15-musty --- mustafa_ul@hotmail.com
    16-berksarp --- mertronaldi@hotmail.com
    17-eyupsultan --- eyupakcakoca@gmail.com
    18-jamshot --- slamflyer@hotmail.com
    19-kobedodo --- dorukhangoksar@hotmail.com
    20- aximan --- hyzr1986@yahoo.com.tr
    21- ?????? --- braveheart_sf@hotmail.com
    22-topuzomer --- omertopall@hotmail.com
    23-not_human --- realforum.yforum.net@gmail.com
    24-topuzali --- aliihsantopal@hotmail.com
    25-can3 --- pistons___bigben@hotmail.com

dedigim gibi bu arkadaslarin bana mail yada msn yoluyla ulasmasi lazim katilimlarini onaylamalari icin geriye kalan 6 kisilik yerinde kisa surede doalacagina inaniyorum simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 30 Mart 2006; 17:25:32 >

• Güzel düzenleme olmuş tebrikler

ayrıca msn'ye ekledim seni
  • 2. turnuvaya ben de kaydolmak istiyorum...

msn : aliihsantopal@hotmail

PS: @wandosa
    Topuzomerin abisiyim
  • Bende katılmak istiyorum... aximan2.....
    hyzr1986@yahoo.com.tr
  • katılmak isterim... aximan2 msn : hyzr1986@yahoo.com.tr
  • Altı grup üç grup doğu,üç de batı.Mesela a b c d e f grupları.a,b ve c doğu konferansında d,e ve f batıda...herkes kendi grubundakilerle 2 şer maç oynar. eder 8 maç.Kendi grubunda olmayan ama konferansında olanlarla da birer maç oynar etti 18 maç. sonra sıralama olur. gruba göre değil nba deki gibi konferansa göre... konferansında 1. olan 8 ile, 2. olan 7. ilee gibi.. en son konferans şampiyonları oynar..vandosa bu işlerde iyidir becerir bişeler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuzomer -- 29 Mart 2006; 22:48:02 >
  • tamamdır güzel olmuş

yanlız yeni kurallar vs. ler yazılırken yine turnuvayı ben düzenlermiş gibi bir izlenim olmaması için , Whocares ile ilgili bölümleri silip vandosa diye değiştireceğim bizim 1.turnuva biter bitmez

sanırım yeni eklenenlerle 23 ü de geçtik

hadi bakalım hayırlısı

I love all game

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

tamamdır güzel olmuş

yanlız yeni kurallar vs. ler yazılırken yine turnuvayı ben düzenlermiş gibi bir izlenim olmaması için , Whocares ile ilgili bölümleri silip vandosa diye değiştireceğim bizim 1.turnuva biter bitmez

sanırım yeni eklenenlerle 23 ü de geçtik

hadi bakalım hayırlısı

I love all game

benim ismimi yazmana gerek yok

kayitli oyuncu sayimizda 25 oldu sanirim 1. turnuva bitisi ile bizde 30 a ulasiriz herhalde

• kanki497 arkadas seni listeye ekledi ama bize bi mail adresi birakirsan iyi olur
  • 1. turnuvadan ses seda yok arkadaslar noldu bi yerde tikandi herhalde oynanan mac varsa SS bekliyoruz
  • ya benim sınavlar başlıyacak akşamları fazla giremiyorum whocares de akşamları boş oluyor. 1 haftayı atlatsak gerisi kolaydır.
  • bu arada sercanpisen@hotmail.com maile sahip arkadaş turnuvaya katılamıyor.

Özür diliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

bu arada sercanpisen@hotmail.com maile sahip arkadaş turnuvaya katılamıyor.

Özür diliyorum...

onemli degil hatta erkenden soylemen cok iyi oldu sinavlar deyince dostum sinavlar en fazla 10 gun suruyo zaten haftada 1 mac yapsan o donemde bizim icin yeterli ama hergun bi bakarsin foruma ne olmus veya sana gnderilmis bi sye varmi diye OK..
  • bende katılmak istiyorum nasıl katılıyosunuz acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

(resimler 1280*1024 e göre ayarlandı )

DonanımHaber forumunda düzenlenecek olan NBA Live 06 Turnuvası ile ilgili herşey bu konu altında toplanacaktır.

Turnuva fikri WhoCaReS den çıkmış olup,moderatorlardan bu konuyu "üst konu"yapmalarını rica ediyoruz ki her turnuva bitiminde tekrardan yeni turnuvalar oluşsun.

Diğer konularda takip edeceğiniz üzere önceden bir nba 2006 turnuvası adı altında konu açmıştım.

Turnuvadaki amacımız sadece eğlenmeye yönelik olup,hediye vs.şeyler bulunmamaktadır.1.ci olanlar burada yazılırlar ancak.

Her turnuva bitiminde en fazla 16 kişi alınacak.Bunun sebebi elemeli bir düzen kurduğumuzdan.16-8-4-2-1 şeklinde.
    En uygun rakam 16 olmakda.Diğer rakamlarda tek sayıya düştüğünden her turnuva için 16 kişi toplanılması kanaatındayım.Ama 14-12-10-8 vs. lik gruplarda yapılabilir ekstra durumlarda.

Turnuva hakkında tüm bilgi bu 1.sayfada bulunacak.Başka sayfaları sürekli okumanıza gerek yok.Turnuvalar bittikçe isim listesi(e-mail listesi) ben tarafından silinip,turnuvayı düzenleyecek olan yetkili kişiden Pm(öm) ile yeni listeyi alacağım ve duyuracağım. Sizlerin yapması gereken bende varım demektense e-mail adresinizi yazmak olacak sadece. Gerekli organizatör banada bu mailleri aktaracak bende vesile olacağım yeni turnuvalar için.Birisi yeni mailleri alıp bana bildirmesse ne turnuva olur nede oyun söliyeyim. Herzaman ben peşinden koşturamam olayın.Bana bildirilmesindeki sebep : Ana sayfada yeni turnuvaları direk görmeniz olacak.

Her turnuvada sürekli 1.ler çıkacağından belli bir süre sonra 1.ler de kendi aralarında maçlar yapacak heyecan ve zevk doruk noktada olacak.
    Belki sonra Donanım Haber 1.ye ödül verir

İşte turnuva kuralları: ( Turnuva kurallarından önce lütfen yukarıdaki bilgileride okuyunuz )

1- Turnuvaya başvuru yapan herkes, mail adresini belirtecektir. Turnuva temsilcisi olmak isteyen mail listesini ve eşleşmelerini toplar,düzenler ve bana pm(öm)-mail yoluyla bildirir bende gerekli çizelgeyi hazırlarım ilk sayfada.Yanlızca maçı yapacak kişiler msn adreslerini ekler yada msn lerini eklemek istemiyorlarsa pm ilede forum üzerinden gerekli ip vs bildirerek maçı yaparlar.Böylece tanımadığım kişiyi niye msn e ekliyeyim vs. şeylerle karşılaşılmadan oyunlar oynanır.

2- Önceki turnuvada oynamış olan oyuncular yeni turnuvalara katılabilirler.Tekrardan mailleri ile başvurmaları gerekiyor.

3- 16 lık bir turnuvada ki elemeler = grup içerisinde kimin kimle maç yapacağı belli olur(organizatör tarafından) ardından
    8 kişiye düşmüş olur . Ardından yine 2 li maç yapılacağından 4 'e düşmüş olur. Ardından 2 ye ve sonunda şampiyon bulunur ve sonucu forumumuza aktarılır.

4- Maçlar cuma - cumartesi - pazar günleri yapılır. Grupda kim kiminle maç yapacaksa 2 kişi saat verip birbirine sonucu grup temsilcisine belirtmelidir. 2. hafta yine aynı sistemle elemeler yapılır . Bu olay 2 kişi kalana kadar devam eder...Sonuç pazar akşamı saat 00.00 a kadar belirtilmesi gerekir.

5- Maçlar Hamachi yardımıyla yapılacaktır. Hamachi programını http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-en.exe adresinden indirebilirsiniz.
    Hamachi nin bize sunduğu başlıca avantajlar :
    a) Bilgisayarınız firewall(güvenlik duvarı)arkasında ise hamachi kullanarak bu durumu aşmış olursunuz
    b) istenilen kişileri bir yerde tutabilme durumlarını görebilme.
    c) ip ' im neydi vs. gibi sorulara gerek kalmaz zira hamachi üzerinde hamachi tarafından atanan ip leriniz yazmaktadır.

Daha önceden hiç online oynamamış kişiler için : yapılması gereken basit. Play Online a basıyorsunuz.Oyunu siz kuruyorsanız create diyorsunuz ayarları yapıp karşı tarafa ip nizi veriyorsunuz size bağlanması için.
    Eğer karşısınızdaki oyunu kurduysa bu sefer size vermiş olduğu ip yi join bölümüne yazarak bağlanıyorsunuz hepsi bu!

Önemli not : oyunu kuracak olan kişi eğer ben firewall arkasında değilim, ip mi karşımdakine söylerim ve hamachi ile uğraşmadan oynayabiliriz diyorsa sorun olmaz.

6- Kurulacak oyunlar en az 4 dk olmalı(çeyrek başına),takım seçimi karşılıklı 2 kişi tarafından anlaşılmalıdır.Çok ısrar edilirse 2 takımda aynı olabilir çaresizce.İstenirse yarışmacılar ev,deplasman şeklinde iki maç da çıkartabilirler.Sonuç olarak bana kimin önde olduğunu belirtmeniz gerekiyor.Karşılıklı anlaşılarak her türlü varyasyonlar denenebilir

Aklınıza soru gelirse buradan sorabilirsiniz. Oldukça açıklayıcı olduğumu düşünüyorum. İyi oyunlar.Gereksiz sorular sormayalım lütfen.

Turnuvaya katılacak arkadaşların bu kurallara ve tarihlere uymasını gerektiğini hatırlatırım.
    Maç gerekli 2 kişi tarafından yapılmassa ihraç edilirler.1 kişi tarafından yapılmamışsa,kim gelmişse oyuna o bir üst tura atlar.

Hatırlatmak gerekirse : Kim kiminle oynayacaksa,eşleşmeden kiminle yapacağına bakıp,birbirini bulacak(haberleşecek) ve maç sonucunu belirtilen en son tarihte bana belirtecek.

İlk turnuva organizatör'ü benim ve yapılacak maçların tarihlerini belli ediyorum.
    Eşleşmeler tarafımca kura yöntemiyle çekilmiştir.Bir kuşkunuz olmasın.
    çizelgede bazı ark.ların mail uzantıları tam sığmadı.Bazıları zaten belli.Belli olmayan burakkarslioglu@hotmail.com olacak.

Yedeklerimiz : senson1c@,pigeon2006@,ondertuna@,pesimist_young@
    Turnuvamızdaki kişilerden karşılıklı yada tek taraflı birisi katılım yapmassa yedeklerimizden katılım yaptıracağız.
    Turnuva tarihine yakın bir zamana kadar rakibinizden ses çıkmassa lütfen buraya mesaj(post)atınız gereğini yapalım.

***Lütfen beni msn den eklemeyiniz artık.Kurallarımız ve yapılması gerekenler gayet açık yazıyor.Kimseyi eklemeyeceğim nba hakkında aklınızda olsun.

***Her türlü gelişme ve haberi bu 1.sayfadan takip ediniz. Ayrıntılar için diğer sayfalara göz atınız

Turnuvamızın geri kalan maçlarının bir tarihi yok. Az kişi kaldı zaten ve hemen anlaşılıp yapılır kanısındayım maçlarımızın

2.turnuva ya katılmak için lütfen son sayfalarımızı ziyaret edip gerekli bilgilerinizi veriniz

• katilmak istiyorum yazip mailini de yaz . biz seni ekleriz

istersen archiles_1193@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsin
  • bnde katılmak istiorm msn:pistons___bigben@hotmail.com
  • ne zmn başlııck 2. turnuwa???
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.