Şimdi Ara

NAZİLLİ - KUŞADASI ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl ulaşabilirim Kuşadasına, arabamız yok

• 4 alternatifin var.
    1. Nazilli'den trene binip Çamlık istasyonunda ineceksin orada minibüse binerek (15 km) adaya ulaşabilirsin. minibüs yerine otostop da çekebilirsin.
    2. Nazilli birlik ile Aydın'a, oradan da Kuşadası veya davutlar(davutlar arabaları atatürk yolunu kullanmıyor. sarsıntılı yolculuk geçirebilirsin) minibüsleri ile ulaşabilirsin.
    3. Nazilli otogardan direk kuşadasına giden şehirler arası otobüsler mevcut.
    4. Nazilli Migros civarından otostop'a başlayabilirsin.

benim favorim tren. trenle Çamlık'a gidiyorum. Çamlık'tan bi otostop çekip adaya ulaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

4 alternatifin var.
    1. Nazilli'den trene binip Çamlık istasyonunda ineceksin orada minibüse binerek (15 km) adaya ulaşabilirsin. minibüs yerine otostop da çekebilirsin.
    2. Nazilli birlik ile Aydın'a, oradan da Kuşadası veya davutlar(davutlar arabaları atatürk yolunu kullanmıyor. sarsıntılı yolculuk geçirebilirsin) minibüsleri ile ulaşabilirsin.
    3. Nazilli otogardan direk kuşadasına giden şehirler arası otobüsler mevcut.
    4. Nazilli Migros civarından otostop'a başlayabilirsin.

benim favorim tren. trenle Çamlık'a gidiyorum. Çamlık'tan bi otostop çekip adaya ulaşıyorum.

Otostop iyimiş

Hocam peki Tren ile çamlık ne kadar sürüyor ?

• Bazen Köşk veya Germencik'te karşı yönden gelen trenin geçmesini bekliyor. beklemeyi genelde hız ile kapatıyorlar ama 5-10 dk gecikme yaşanabiliyor. tren geniş, rahat ve klimalı olduğundan ben sürenin farkına bile varmıyorum genelde :D

http://www.tcdd.gov.tr/Upload/Files/ContentFiles/2010/bolgesel/bassokeayd.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

Bazen Köşk veya Germencik'te karşı yönden gelen trenin geçmesini bekliyor. beklemeyi genelde hız ile kapatıyorlar ama 5-10 dk gecikme yaşanabiliyor. tren geniş, rahat ve klimalı olduğundan ben sürenin farkına bile varmıyorum genelde :D

http://www.tcdd.gov.tr/Upload/Files/ContentFiles/2010/bolgesel/bassokeayd.pdf

Bu liste karışık geldi bana tam süreyi bilmiyor musun dostum ?

• otostop akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

otostop akar

Bende öyle yaptim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞTİ-Eryaman Ulaşım
    10 yıl önce açıldı
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

otostop akar

Bende öyle yaptim

hortmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.