|
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (864. sayfa)
-
-
sırayla bakalım;
- iphone çekilişiyle işim olmaz
- eticaret alt limit 1000 lira yani artık işim olmaz
- mediamarkt ile işim olmaz
- daha daha ne bilmiyorum yani işim olmaz
- mutlu kutuyu ilk defa görüyorum işim olmaz
- flo/defacto işim olmaz
- burger king/tıkla gitsin işim olmaz
- istanbulkart işim olmaz çünkü izmirdeyim
- netflix/sportify/exxen işim olmaz
- oyun alışverişlerinde %10 ama playstation kartımı kabul etmiyor haliyle işim olamıyor
- youtube artık %5 bildiğin sadaka yani işim olmaz
+ market 500 liraya 50 lira (nihayet)
+ fatura %5 (zahmet oldu)
-
aynen altına imzamı atıyorum.
-
Tespitin dibiii 😂 -
Nays 1500 liralık harcamaya kazı kazanda 5 TL veriyor 50'ye de.
İstanbul kart İstanbul'da oturmayan da kullanabiliyor. Ben İstanbul'dan arkadaşlara aldırdım. TEB kredi kartı 250/100 iade veriyor her ay şu an onu yapıyorum. Getirde kullanılabiliyor bakiye. %10'a düşünce onunda cazibesi kalmadı.
Nays'da nadasa bırakılacak anlaşılan. -
-
Nays ile Hepsiburada'dan 10.000 lira alışveriş yaptım bugün. iPhone çekilişi için sanırım 100 hakkım oldu. -
E-ticaret için Papel Kart kullanılır. (Trendyol'da alt limitsiz %15 cashback veriyor mesela.)
- Tami Kart kullanılır. Daha mantıklı. Nays ile 1000 lira üzeri harcasan da alacağın maksimum 100 lira. Tami'de kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 250 TL nakit iade kazanılabilir.
-
n11 de nays dan başka iade veren var mı
-
İstanbul kart uygulamadan aylık abonman yapıp 100tl alıyorduk 2 aydır oda yok alternatif varmı dostlar? -
Getir kart %10 getir para iadesi yapıyor -
TAMİ kimin diye baktım garanti bankasına aitmiş..
"Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 250 TL nakit iade kazanılabilir."
eticaret için nefis bir iade kampanyası varmış NAYS görsün de utansın..
tşkler
-
geçen ay %20di.
-
daha iyisi var sipay %60 veriyor -
ve 2500e 500dü -
arkadaşlar 25 30 kasım rüzgarı arası her 500 e 50 iadeleri yatan var mı -
Önceden axes iyidi sonra nays geçtim şimdi paycell paparola geçtim çünkü iadeler %15/20 civarında -
bana gelmedi henuz -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X